Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
helyesírás legalább a firefoxban van built-in helyesírás-ellenőrzés
szerk: hát igen, ijesztő vagyok
szerk: hát igen, ijesztő vagyok
-
Szerk: ∂z 2009-04-22 10:45:51
már megint előjött a függőséged...
Még mindig...tegnap láttam arab(?) boltot, ott volt hastánc-ruha meg vízipipa is. (pont most volt helyesírás óránk, ahol kiderült, hogy az egybeírás-különírás még az akadémikusok számára sem egyértelmű)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-22 10:24:06
(#1129) Most jöttem rá, hogy nem is most szombaton, hanem jövő héten lesz a rajzpályázat díjkiosztás. Ez egy Eragonos pályázat, a váltott macskát rajzoltam le belőle.[Link]
Igenn, igenn, a vízipipa jó ötlet Dzirun! Nagyon sztájlos lesz, hastánc és vízipipa. De azért annyira jót ne várjatok. Ja, én piknikes-twisteres-háremes gázoskodásra gondoltam, ha nem derült volna ki
Naruto: Nem tudom, most ott vagy-e, tegnap pont jól elszalasztottuk egymást, de nem tudsz még ma fölhívni? Csak ne fél egy és kettő közt.
Igenn, igenn, a vízipipa jó ötlet Dzirun! Nagyon sztájlos lesz, hastánc és vízipipa. De azért annyira jót ne várjatok. Ja, én piknikes-twisteres-háremes gázoskodásra gondoltam, ha nem derült volna ki
Naruto: Nem tudom, most ott vagy-e, tegnap pont jól elszalasztottuk egymást, de nem tudsz még ma fölhívni? Csak ne fél egy és kettő közt.
nekem nincs pénz a telefonomon, amin meg volt, az otthon maradt lemerülve
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-04-22 10:25:16
beküldve: 2009-04-21 21:52:51
(#1128) Én még nem tom! De valszeg!Lehet
az tök jó nem jössz velünk? ez am mindenkinek szól aki jön
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
jön valaki a mozifanatikusok éjszakájára? én megyek a haverokkal
Én még nem tom! De valszeg!Lehet
Fisi-chan kérlek írj vissza!Hamariosan megyek szal valszeg jó lenne ha majd hívnál!
beküldve: 2009-04-21 21:30:51
(#1125) jön valaki a mozifanatikusok éjszakájára? én megyek a haverokkal
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-04-21 21:20:16
(#1124) Fisi-chan sziaaa!Mikor megyünk ruhát nézni?Ugye holnap ráérsz!!!! Nem lesz meg !!!áhhhhhhh!!!
tudtam,hogy te olyan édes leszel és felajánlod, de aztán nehogy fázzak egy picit is cserébe viszont nagyon izgi , privát táncot kérek
vasárnap nekem jó, akkor szombaton tanulok
vasárnap nekem jó, akkor szombaton tanulok
Szerk: mad_chan 2009-04-21 21:17:44
Ohó, nem vagyok egyedül hastáncolás terén. Amúgy nekem vannak ilyen kendőim, egy egész kollekció. (15 darab van, külön ruhákkal.)
Ki akar táncolni?
Ki akar táncolni?
Wow, 15! nekem csak egy kendő, a hozzávaló felsővel. A ruhámat most varrja egy ismerősöm.
Fiúkon érdekesen mutatna, egy gáz van csak, hogy könnyen lerepülnek róla a pénzek. De megnézném, ki vállalja be.
Kendővel elsősorban csípőmozgást lehet produkálni, ám ne számítsatok sokra, én nem vagyok profi
ezt inkább kihagynám, nem akarok megfázni
Máshogy pedig rá nem veszel
Dzirun: És ott a pont!
De ne térjünk el a tárgytól. Vasárnap ki hogy ér rá és mit szeretne csinálni fórumtalálkozó címszóval?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-21 21:14:41
nem szólok be semmit, nem szólok be semmit, nem szólok be semmit
majd mi felmelegítünkbakker, nem bírtam ki
-
beküldve: 2009-04-21 21:11:07
(#1119) Ohó, nem vagyok egyedül hastáncolás terén. Amúgy nekem vannak ilyen kendőim, egy egész kollekció. (15 darab van, külön ruhákkal.)
Ki akar táncolni?
Ki akar táncolni?
Majd leveszed a ruháid, és azokat kötjük fel kendők helyett
na Alister ezt pont tőled nem vártam volna , de mindenkit érnek meglepetések
ezt inkább kihagynám, nem akarok megfázni