Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
helyesírás
legalább a firefoxban van built-in helyesírás-ellenőrzés
szerk: hát igen, ijesztő vagyok
legalább a firefoxban van built-in helyesírás-ellenőrzésszerk: hát igen, ijesztő vagyok
-
Szerk: ∂z 2009-04-22 10:45:51
már megint előjött a függőséged...
Még mindig...tegnap láttam arab(?) boltot, ott volt hastánc-ruha meg vízipipa is. (pont most volt helyesírás óránk, ahol kiderült, hogy az egybeírás-különírás még az akadémikusok számára sem egyértelmű)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-22 10:24:06
(#1129) Most jöttem rá, hogy nem is most szombaton, hanem jövő héten lesz a rajzpályázat díjkiosztás. Ez egy Eragonos pályázat, a váltott macskát rajzoltam le belőle.[Link]
Igenn, igenn, a vízipipa jó ötlet Dzirun!
Nagyon sztájlos lesz, hastánc és vízipipa. De azért annyira jót ne várjatok.
Ja, én piknikes-twisteres-háremes gázoskodásra gondoltam, ha nem derült volna ki
Naruto: Nem tudom, most ott vagy-e, tegnap pont jól elszalasztottuk egymást, de nem tudsz még ma fölhívni? Csak ne fél egy és kettő közt.
Igenn, igenn, a vízipipa jó ötlet Dzirun!
Nagyon sztájlos lesz, hastánc és vízipipa. De azért annyira jót ne várjatok.
Ja, én piknikes-twisteres-háremes gázoskodásra gondoltam, ha nem derült volna kiNaruto: Nem tudom, most ott vagy-e, tegnap pont jól elszalasztottuk egymást, de nem tudsz még ma fölhívni? Csak ne fél egy és kettő közt.
nekem nincs pénz a telefonomon, amin meg volt, az otthon maradt lemerülve
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-04-22 10:25:16
beküldve: 2009-04-21 21:52:51
(#1128) Én még nem tom!
De valszeg!Lehet
De valszeg!Lehet
az tök jó
nem jössz velünk? ez am mindenkinek szól aki jön
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
jön valaki a mozifanatikusok éjszakájára? én megyek a haverokkal
Én még nem tom!
De valszeg!Lehet
Fisi-chan kérlek írj vissza!Hamariosan megyek szal valszeg jó lenne ha majd hívnál!
beküldve: 2009-04-21 21:30:51
(#1125) jön valaki a mozifanatikusok éjszakájára? én megyek a haverokkal
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-04-21 21:20:16
(#1124) Fisi-chan sziaaa!Mikor megyünk ruhát nézni?Ugye holnap ráérsz!!!!
Nem lesz meg !!!áhhhhhhh!!!
Nem lesz meg !!!áhhhhhhh!!!
tudtam,hogy te olyan édes leszel és felajánlod, de aztán nehogy fázzak egy picit is
cserébe viszont nagyon izgi , privát táncot kérek
vasárnap nekem jó, akkor szombaton tanulok
cserébe viszont nagyon izgi , privát táncot kérek
vasárnap nekem jó, akkor szombaton tanulok
Szerk: mad_chan 2009-04-21 21:17:44
Ohó, nem vagyok egyedül hastáncolás terén. Amúgy nekem vannak ilyen kendőim, egy egész kollekció. (15 darab van, külön ruhákkal.)
Ki akar táncolni?
Ki akar táncolni?
Wow, 15! nekem csak egy kendő, a hozzávaló felsővel. A ruhámat most varrja egy ismerősöm.
Fiúkon érdekesen mutatna, egy gáz van csak, hogy könnyen lerepülnek róla a pénzek. De megnézném, ki vállalja be.
Kendővel elsősorban csípőmozgást lehet produkálni, ám ne számítsatok sokra, én nem vagyok profi
ezt inkább kihagynám, nem akarok megfázni

Máshogy pedig rá nem veszel
Dzirun: És ott a pont!
De ne térjünk el a tárgytól. Vasárnap ki hogy ér rá és mit szeretne csinálni fórumtalálkozó címszóval?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-21 21:14:41
nem szólok be semmit, nem szólok be semmit, nem szólok be semmit
majd mi felmelegítünk
bakker, nem bírtam ki
-
beküldve: 2009-04-21 21:11:07
(#1119) Ohó, nem vagyok egyedül hastáncolás terén. Amúgy nekem vannak ilyen kendőim, egy egész kollekció. (15 darab van, külön ruhákkal.)
Ki akar táncolni?
Ki akar táncolni?
Majd leveszed a ruháid, és azokat kötjük fel kendők helyett
na Alister ezt pont tőled nem vártam volna
, de mindenkit érnek meglepetések
ezt inkább kihagynám, nem akarok megfázni