Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Amúgy kora délután körül szerintem beiktatunk némi LAO-t is, természetesen kizárólag Dragda tiszteletére
Tudtam, hogy csak alibinek kellek...
Ugyan, dehogy Húgocskám! Csupa szeretetből és törődésből részegedünk majd le melletted.
Amúgy sziasztok!
Reméltem, hogy mire jövök, nem történik változás... Csak kicsit olvastam vissza, szóval nem tudom még ki bólintott rá a dolgora...
Nos? Hányan leszünk előreláthatóan?
És kérdések:
Mit vigyek?
Vettem némi sütit, azt már biztosan viszem. Alkoholt még nem vettem, gondoltam azt majd később zsákmányolunk. Vigyek esetleg ásványvizet?
Jah igen, meg szerintem elviszem az egyik pokrócomat, bár ez még függ a létszámtól. Ha sokan leszünk, mindenképp viszem.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-25 18:25:49
Felőlem... még úgy se voltam rendőrőrsön...
senki nem foglalkozik 6 söröző fiatallal. ha a fővárosi rendőrkapitányság előtt isszuk magunkat halálra és hányjuk le a bejáratot közben meg azt kiabáljuk, h mondjon le!, akkor talán bevisznek
de lehet, h minden hétvégémet az őrsön töltöm, csak nekem nem tűnt még fel eddig
-
Amúgy kora délután körül szerintem beiktatunk némi LAO-t is, természetesen kizárólag Dragda tiszteletére
Tudtam, hogy csak alibinek kellek...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Nyírjatok ki, de mikor lesz vasárnap a fórumtali?
2009.04.26.
Délelőtt 10 és fél 11 között
A Margit-sziget bejáratánál álló buszmegállónál gyülekező
beküldve: 2009-04-25 09:40:17
(#1188) Nyírjatok ki, de mikor lesz vasárnap a fórumtali?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Alister : ugyan a te , hosszú lábaiddal a rendőrök sem versenyezhetnek !
A vonatkozó idézet: "Ha fut, azzal csak annyit ér el, hogy fáradtan megy előzetesbe."
A másik meg: "Nem a medvénél kell gyorsabban futnod - elég a haverodnál"
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Már megrajzoltam a drága teknőst, Zabpehely! Ki is színezzem? Bár szerintem jobban járnál vele így.
Senki ne lepődjön meg, de most nagy avatár-csinálásban vagyok, és még nem bírtam választani
juujjj! köszönöööööm !XD jó az színek nélkül !
hiéna , mi ?x)
Alister : ugyan a te , hosszú lábaiddal a rendőrök sem versenyezhetnek !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-25 00:00:58
Felőlem... még úgy se voltam rendőrőrsön...
kora délután? 10kor tali Margiton, mindeki hoz magának vmit/Narutóval elmegyünk bótba oszt veszünk egy fólia sört/pár üveg bort
most megyek, majd később szerintem még leszek. csoki
-
Sajnálatos módon a most vasárnapi fórumtali nekem sem fér bele az életembe.
Kár Amúgy kora délután körül szerintem beiktatunk némi LAO-t is, természetesen kizárólag Dragda tiszteletére
beküldve: 2009-04-24 21:12:52
(#1182) Sajnálatos módon a most vasárnapi fórumtali nekem sem fér bele az életembe. Délutánra van más programom, szóval délelőtt kéne tanulni -ha ezt nem tettem meg az elmúlt hónapok alatt -de ti érezzétek jól magatokat! Remélem beszámoló és sok kép is lesz; Dragdára különösképp kíváncsi lennék.
Elvégre Charlie angyalai fogjanak össze
beküldve: 2009-04-24 13:13:06
(#1181) Már megrajzoltam a drága teknőst, Zabpehely! Ki is színezzem? Bár szerintem jobban járnál vele így.
Senki ne lepődjön meg, de most nagy avatár-csinálásban vagyok, és még nem bírtam választani
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
és még itt van a Kamarai vizsga is 2 hét múlva...
Ha én már ott tartanék... "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-23 23:24:48
(#1179) Nem vagy vele egyedül akinek nem megy.Nekem még van vissza egy évem,de máris annyi képletet kell bemagolni...és még itt van a Kamarai vizsga is 2 hét múlva...
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.