Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
nagyon örülök, h azért van nálam rosszabb
amúgy a mangafan logó is megoldható fehér nyomással, a kis karikában hegy meg felhők résztől eltekintünk és megtartjuk a fekete mangafan feliratot fehér kerettel és akkor a pólóra csak a fehér betűkeretet kell rányomni és csak a betűstílusra kell figyelni. és vhova még odafér a duplapost=betoncipő is
amúgy a mangafan logó is megoldható fehér nyomással, a kis karikában hegy meg felhők résztől eltekintünk és megtartjuk a fekete mangafan feliratot fehér kerettel és akkor a pólóra csak a fehér betűkeretet kell rányomni és csak a betűstílusra kell figyelni. és vhova még odafér a duplapost=betoncipő is
-
Szerk: ∂z 2009-04-25 19:19:01
a fekete is egy szín. én is arra gondoltam
... de meg foglak verni ...
De csak wakka után
MIANEVED?!
Színes póló?
Én feketére gondoltam x'D
"duplapost=betoncipő&quo t; -- tetszik XD
Én feketére gondoltam x'D
"duplapost=betoncipő&quo t; -- tetszik XD
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-04-25 19:15:02
fehérnyomat? színes pólóra fehér nyomat? az annyira nem izgi.
duplapost=betoncipő
mondjuk egy ilyen póló elég ultra-geek tetszik.
duplapost=betoncipő
mondjuk egy ilyen póló elég ultra-geek tetszik.
megy az Einstein fejes, E=mc2 feliratos mellé
-
Szerk: ∂z 2009-04-25 19:13:10
Én vmi vicces szövegre is gondoltam xD
Parasikoly ötlete: "nem duplapostolok" XD
A logo nem rossz ötlet, viszont igen, ahoz engedély kell, mellesleg tiszta fehérben hogy nézne ki?
(Én csak fehér nyomatot tudok csináltatni, HA tudok!)
Parasikoly ötlete: "nem duplapostolok" XD
A logo nem rossz ötlet, viszont igen, ahoz engedély kell, mellesleg tiszta fehérben hogy nézne ki?
(Én csak fehér nyomatot tudok csináltatni, HA tudok!)
MIANEVED?!
"http://mangafan.hu/forum/t opic/318" mi más
én amúgy egy diszkrét mangafan logóra gondoltam, persze ehhez vmi engedélyt kéne kérni itt a fejesektől és mondjuk alá írni, h fórum
én amúgy egy diszkrét mangafan logóra gondoltam, persze ehhez vmi engedélyt kéne kérni itt a fejesektől és mondjuk alá írni, h fórum
-
ez már nekem is eszembe jutott
Megvárom a többiek véleményét..
nemrég a bátyám mondta, h vmi ismerőse pólónyomatokat tud csinálni, és mivel ismerős talán le tudnám beszélni, h csináltassa meg nekünk.. csak a pólókat kellene megvenni persze előtte, és azt kéne megbeszélni, mi legyen majd rajta...
MIANEVED?!
ez már nekem is eszembe jutott
Miho: ajánlom figyelmedbe: [Link] & [Link]
a nagyot az utcánkban lévő dohányboltban vettem (ezen kívül még 2 helyen lehet pipát venni az utcában ) a kicsit pedig nővéremtől kaptam
Miho: ajánlom figyelmedbe: [Link] & [Link]
a nagyot az utcánkban lévő dohányboltban vettem (ezen kívül még 2 helyen lehet pipát venni az utcában ) a kicsit pedig nővéremtől kaptam
-
Szerk: ∂z 2009-04-25 19:01:22
beküldve: 2009-04-25 18:47:44
(#1198) Forumosok!
Mit szólnátok, ha a Conra vmilyen egyen-pólót csináltatnánk?
Úgy gondolom, h így többen fel tudnak minket ismerni, és esetleg odajönni aki szokott írogatni ide, de még nem jelent meg forum talin...
Mit szólnátok, ha a Conra vmilyen egyen-pólót csináltatnánk?
Úgy gondolom, h így többen fel tudnak minket ismerni, és esetleg odajönni aki szokott írogatni ide, de még nem jelent meg forum talin...
MIANEVED?!
csak annak végig van repedve a demizsonja (alja, amiben a víz van) és kifolyik belőle a víz.
Hát úgy izgalmas lenne pipázni, hogy közben folyik ki belőle a víz.
Én meg pipát szeretnék venni. De mivel nem értek hozzá, és ahoz, hogy mennyi pénzt érdemes rászánni és mennyit hülyeség már... Kellene valaki, aki segít. Majd egyszer... Egyelőre mindenre csak spórolok.
Júj, de várom már a holnapot!
nekem is kéne egy feneketlen táska, mer a mostaniba a pipán kívül nem sok minden fér be.
mondjuk ha a kisebb pipám hoznám, akkor simán maradna hely (az ~20 cm, a nagy ~60), csak annak végig van repedve a demizsonja (alja, amiben a víz van) és kifolyik belőle a víz.
mondjuk ha a kisebb pipám hoznám, akkor simán maradna hely (az ~20 cm, a nagy ~60), csak annak végig van repedve a demizsonja (alja, amiben a víz van) és kifolyik belőle a víz.
-
Én megyek az biztos!Szal számolj külön egy tál sütivel Na meg rámennel!
Naruto-kuuun!!!
Ajjvé, Veled nem számoltam. Menekítenem kell egy kis sütit a többieknek is. Ráment nem viszek. Azért egy kész rámen elcipeleésére még az én feneketlen táskám sem alkalmas.
No mindegy, de örülök, hogy jössz.
És Dzirun is jön! Szupeeer!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-25 18:32:15
beküldve: 2009-04-25 18:28:10
(#1194) beküldve: 2009-04-25 18:27:21
(#1193) Én megyek az biztos!Szal számolj külön egy tál sütivel Na meg rámennel!