Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Cö... Nah de kérlek... engem molesztáltak, nemdebár? Nem voltam én főkolompo, inkább áldozat.
Miho, a te szemszögedből különösen érdekes a fórumtaliról hallani.
Jobb ha nem jelented ha te is benne voltál, nem mellékesen főkolomposként!! XDD
Csak háttámasz? Akkor legközelebb se fog fej támasz kelleni?
Cö... Nah de kérlek... engem molesztáltak, nemdebár? Nem voltam én főkolompo, inkább áldozat.
Háttámasz... fejtámasz... Tudod mit?:
Tali=molesztálás? Hmmm... Csoportos molesztálást lehet jelenteni a rendőrségen?
Remélem is, hogy felépül érzékeny virágszirom lelked, mert kelleni fog megint a háttámasz.
Remélem is, hogy felépül érzékeny virágszirom lelked, mert kelleni fog megint a háttámasz.
Jobb ha nem jelented ha te is benne voltál, nem mellékesen főkolomposként!! XDD
Most meg lettem rontva kiskoromban és szexuálisan visszafejlődtem legalább 10 évet, mit tíz, legalább 15!!
Még az alapállapothoz képest is visszafejlődtél 15 évet? Azta... Akkor már minuszba mentél...
Tali=molesztálás? Hmmm... Csoportos molesztálást lehet jelenteni a rendőrségen?
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-26 22:17:59
... aha...
Most meg lettem rontva kiskoromban és szexuálisan visszafejlődtem legalább 10 évet, mit tíz, legalább 15!!
A tali maga a molesztálás.
Remélem a legközelebbi cumóig azért sikerül felépülnöm!
A tali maga a molesztálás.
Remélem a legközelebbi cumóig azért sikerül felépülnöm!
Yaven: Jobb lesz ha nem illetlek nemiségi kommentekkel, mert a végén még leágozni kényszerül a fórumon ragyogó égiszem!!...
Tényleg jobban teszed... Mint ahogy az Óvakodj a törpétől c. film főszereplője, én is mindig hordok magamnál esernyőt.
Jajj ne!!! Keresztanyu a perverz!!! X_____X És még élvezte is!!! Egy világ omlott össze bennem!!!!!!
Baka...
Helyesbítek, csak a Te kedvedért, édes tudatlan Keresztfiam:
Tényleg jó volt a tali...! (Nem a molesztálás, a tali.)
LOL!!! Dehát kell Nekik mellényúlni...
No de sebaj.
Tényleg jó volt! Még sok ilyet!
No de sebaj.
Jajj ne!!! Keresztanyu a perverz!!! X_____X És még élvezte is!!! Egy világ omlott össze bennem!!!!!!
Envy: +bájos szempilla legyeztetés...
Yaven: Jobb lesz ha nem illetlek nemiségi kommentekkel, mert a végén még leágozni kényszerül a fórumon ragyogó égiszem!!...
Yaven: *virtuális folytogatás* Tényleg nem ismerhetek mindenkit kívülről-belülről... ugyen Dzirun...?XDDDDD
Mit folytogatsz?!? Ha meg akarsz fullasztani, akkor inkább a fojtogatásra állj át.
Szerk: Yaven 2009-04-26 21:53:15
Miho: Hát igen, ez nem az elveszett emberek társasága... hanem lassan mindenki vizi hullává avanzsál cseplő-botló mellészólásaival (esetenként nyúlásával)
LOL!!! Dehát kell Nekik mellényúlni...
No de sebaj.
Tisztára mint a gazdája!! XDDDDD
Miho: Hát igen, ez nem az elveszett emberek társasága... hanem lassan mindenki vizi hullává avanzsál cseplő-botló mellészólásaival (esetenként nyúlásával)
MIANEVED?!
Megérte, eltekintve némi engem ért molesztálástól, de a bosszúálláson erősen gondolkodom...
Attól tartok ez nem lenne neki(k) fegyelmező hatású dorgálás... Max beléphetnek a Morduk-betoncipő osztagba...