Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
én most értem haza, szóval nem 2ig tartott. inkább 7ig. jó volt. nagyon. most is voltak új arcok (legalábbis nekem). csináltam képeket. kb 250et, majd felrakom vhova, 5letem sincs hova. volt LAO is rendesen. az is jó volt. majd kaptok 1máson fetrengős képeket. jó lesz nektek
ja, és a rendőrök sem vittek be minket.
ja, és a rendőrök sem vittek be minket.
-
Szerk: ∂z 2009-04-26 19:47:48
Yaven nem
Zabpehely, Bene-kun
Fisi: mér, hánytól érnél rá? valszeg nem csak 10-12ig leszünk ott, hanem hosszabban
Zabpehely, Bene-kun
Fisi: mér, hánytól érnél rá? valszeg nem csak 10-12ig leszünk ott, hanem hosszabban
Azt hittem, hogy kb 10-14ig lesz, és akkor gondoltam, hogy 1 körül már nem éri meg odamenni. Tehát nekiláttam sütit sütni, szétkenni a konyhában, meg szétpakoltam mindenfélét, hogy akkor most ezekkel fogok foglalkozni. Emiatt ért váratlanul, mikor Alister hívott, akkor is épp ott álltam a dzsuvahalom közepén.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-26 14:24:53
(#1220) MONDO fórumon van egy olyan topic, hogy Nyári Animés Tábor vagy vmi ilyesmi... Lehet, hogy nyáron nekünk is kéne ilyet csinálni...
Bocs ha ezt mondták, ide nem szoktam benézni.
Bocs ha ezt mondták, ide nem szoktam benézni.
max akkor most nem ugyan ott fogunk ülni hanem kicsit beljebb, távolabb az úttól
Akkor most leleplezem magam: szarkasztikus voltam... Mad_channal mi van?
Passz. Remélem jön. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Általában nem. A Kálvin térről se vittek be, ugye. De az őr dög nem alszik... XD
max akkor most nem ugyan ott fogunk ülni hanem kicsit beljebb, távolabb az úttól
Mad_channal mi van?
-
Szerk: ∂z 2009-04-25 23:01:12
beküldve: 2009-04-25 22:29:49
(#1217) Dragda O'Riley: "Tudtam, hogy csak alibinek kellek... "
Nem alibinek, oknak!
Dzirun: "senki nem foglalkozik 6 söröző fiatallal."
Általában nem. A Kálvin térről se vittek be, ugye. De az őr dög nem alszik... XD
Envy: "a Conra vmilyen egyen-pólót csináltatnánk?"
Ez mekkora ötlet! Támogatom!
Fisi: Gyere! Leszünk még délután is.
Yaven azt írta, hogy nem fog tudni jönni.
Nem alibinek, oknak!
Dzirun: "senki nem foglalkozik 6 söröző fiatallal."
Envy: "a Conra vmilyen egyen-pólót csináltatnánk?"
Ez mekkora ötlet! Támogatom!
Fisi: Gyere! Leszünk még délután is.
Yaven azt írta, hogy nem fog tudni jönni.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ez egy jó ötlet! Bár conon valszeg mindenki a saját egyedi ruházatában fog pompázni
Én biztos nem, azaz tuti, h a pólóban megyek akkor... és sztem nem lennék olyan egyedül.
Elvégre a Con-on rengeteg ember lesz, ott kéne minket felismerniük, jön a sok vidéki!
MIANEVED?!
Yaven nem
Zabpehely, Bene-kun
Zabpehely, Bene-kun
-
Szerk: ∂z 2009-04-25 20:43:47
Forumosok!
Mit szólnátok, ha a Conra vmilyen egyen-pólót csináltatnánk?
Úgy gondolom, h így többen fel tudnak minket ismerni, és esetleg odajönni aki szokott írogatni ide, de még nem jelent meg forum talin...
Mit szólnátok, ha a Conra vmilyen egyen-pólót csináltatnánk?
Úgy gondolom, h így többen fel tudnak minket ismerni, és esetleg odajönni aki szokott írogatni ide, de még nem jelent meg forum talin...
Ez egy jó ötlet! Bár conon valszeg mindenki a saját egyedi ruházatában fog pompázni, de ha mondjuk sima találkozókra fölvennénk, talán odajönnének hozzánk emberek hogy jé, ti is mangafanosok vagytok? Én vagyok x. y. és én is ott szoktam függni!
Rossz hír: ha délelőtt lesz a tali, akkor nem tudok jönni. Még Miho sütije és Dzirun vízipipája ellenére sem. És akkor Rapidertől sem fogom megkapni a posztert és Alistertől sem a szatyrot, és Zabpehely se fogja megkapni a rajzomat, csak legközelebb.
Pedig olyan finom sütit terveztem, márványos narancsos-csokis muffint.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Most többen leszünk mint a múltkor?????????????
Nem t'om...
Akikről eddig tudok:
Naruto, Dzirun, Fisi(?), Yaven(?), Alister, Dragda, a hsz-odból ítélve Te, és én.^^ Valaki tud még valaki(k)ről?
beküldve: 2009-04-25 20:15:33
(#1212) Most többen leszünk mint a múltkor?????????????
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerintem dobd fel az ötletet a Dumizzunkban is.*kacsint* Biztos, ami fix...
De egyetértek - írtam is - hogy a sima fórumtalikon is jól jöhet.
De egyetértek - írtam is - hogy a sima fórumtalikon is jól jöhet.
Bár ez csak azoknak jó, akik nem cp-znek...^^"
Ez igaz, viszont nem mindenki fog innen CP-zni, és ha tali van, pár ugyanolyan pólós ember már ki fog tűnni
Ha jönnek a többiek, és nekik is tetszik az ötlet akkor megszüljük, mi kerüljön rá, és a Con-ig simán meg is tudnánk csináltatni.
(a póló a sima forumtaliknál is jól jön!)
MIANEVED?!
beküldve: 2009-04-25 19:17:34
(#1208) Tetszik az egyenpóló. Bár ez csak azoknak jó, akik nem cp-znek...^^"
Fekete póló, alap.
Az eddigi felirat ötletek meg szintén nagyon jóóók.
És ha nem is Con-ra, még a fórumtalálkozókra is jól jöhet.
Fekete póló, alap.
Az eddigi felirat ötletek meg szintén nagyon jóóók.
És ha nem is Con-ra, még a fórumtalálkozókra is jól jöhet.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-25 19:20:56