Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
és Miho kedvéért: *hörögve* bhhimbhhhiiiiiiiiiiiiiiiii
Kössszönöm!!! *KO*
Géphez jutottam... Úgy érzem magam, mint akin átgázolt egy fűnyíró majd egy úthenger. DE!!! Megérte, kéremszépen!
Megérte, eltekintve némi engem ért molesztálástól, de a bosszúálláson erősen gondolkodom...
Örülök, hogy megismertem néhányótokat, akikkel eddig nem sikerült találkoznom, és jó, hogy a már ismertekkel is találkoztam.
Dragda Húgocskámnak külön köszönöm, hogy eljött ebbe a mi kis fővárosunkba, és hogy engedte, hogy megszivassam.
Az egyik kikelt igen :P
Mi a rák lett belőle?... (Remélem nem azXDDD)
Yaven: *virtuális folytogatás* Tényleg nem ismerhetek mindenkit kívülről-belülről... ugyen Dzirun...?XDDDDD
Hiányoztál! Mondtam már? =P
De igen, van nekem itthon mini állatkertem, no problem^^
Az egyik kikelt igen :P
MIANEVED?!
Fisi & Yaven: az ehhez hasonlatos bacchanáliák nem valóak ártatlan tekintetű leánykáknak...
Ártatlan tekintetű?!? UltraLOL. Látszik, hogy nem ismersz még minket.
Fisi meg az én ártatlan beszédemről is tudna egy-két szót ejteni.
Jut eszembe: Fisikém ( ) mi lenne, ha te is felraknád a korábbi piknikes képeket? Tudod, amikor csak 6-an voltunk.
Szegény, szegény Envy... csak nem állatkertben voltál fórmtali helyett? XDDD
Kikeltek már a jószágaid vagy csak szimplán mostmár hagyod őket éhenveszni?...
Fisi & Yaven: az ehhez hasonlatos bacchanáliák nem valóak ártatlan tekintetű leánykáknak...
Kikeltek már a jószágaid vagy csak szimplán mostmár hagyod őket éhenveszni?...
Szerk: wakka 2009-04-26 21:17:08
sokan, de nem elegen!
majd Alister beszámolójából és a képekből minden kiderül
lehet megkérem Fisit, hadd kontárkodjak fel a honlapjára és akkor egy helyen lesznek a képek
lehet megkérem Fisit, hadd kontárkodjak fel a honlapjára és akkor egy helyen lesznek a képek
Az az oldal megtelt, (50 mb tárhely volt) de már egy másik régebbi oldalt átalakítottam erre a célra, zuzmok.gportal.hu, elküldöm emailben a jelszót
De kár, hogy nem mentem az első ilyen nagy tali, amit kihagytam De legközelebb! csak ne délelőtt kezdjük, mert délelőttönként nekem itthon mindig dolgom van.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
a képeket (312) sajnos erős cenzúrának kell alá vetni mer különben Mad_chan nem jön el többször. ha csak az lenne h megver azt bevállalnám, de ez nem
Persze. hadd maradjunk ki minél több dologból ^^
MIANEVED?!
nem alkoholizáltunk (2üveg bor, 1 vodka, vmi vodka-koktél, cuki minisör), nem fetrengtünk egymáson, Narutó nem élvezkedett Miho adottságain, nem dörzsölte bele a fejét, én nem voltam Mad_chan lábai között, Dragda nem dohányzott, Zabpehely nem antiszockodott, Rapider nem focizott, Alister nem cosplayezett, Bene_kun nem húzott el hamar, nem készültek kompromittáló képek
na ezt most negáld meg
és wakka nem az össze ge**zett sortjában jött. ez igaz
na ezt most negáld meg
és wakka nem az össze ge**zett sortjában jött. ez igaz
sajnos
-
Szerk: ∂z 2009-04-26 21:04:53
a képeket (312) sajnos erős cenzúrának kell alá vetni mer különben Mad_chan nem jön el többször. ha csak az lenne h megver azt bevállalnám, de ez nem
Egyre kíváncsibb vagyok, hogy mi történt! Valaki meséljen már, légyszi!!!
beküldve: 2009-04-26 20:45:21
(#1228) a képeket (312) sajnos erős cenzúrának kell alá vetni mer különben Mad_chan nem jön el többször. ha csak az lenne h megver azt bevállalnám, de ez nem
-
csak nyugodtan, így sem tudok kiigazodni a sok ismerős között, ma is bővül 1-2vel a tábor
Felvettelek. Visszajelölnél?
csak nyugodtan, így sem tudok kiigazodni a sok ismerős között, ma is bővül 1-2vel a tábor
visszajelöltelek
visszajelöltelek
-
Szerk: ∂z 2009-04-26 20:37:55
sokan, de nem elegen!
És mi lenne, ha én is felvennélek MSN-re és lassan, de biztosan csöpögtetnéd a képeket? *nagyon szépen néz*
sokan, de nem elegen!
-
Szerk: ∂z 2009-04-26 20:11:30
én most értem haza, szóval nem 2ig tartott. inkább 7ig. jó volt. nagyon. most is voltak új arcok (legalábbis nekem). csináltam képeket. kb 250et, majd felrakom vhova, 5letem sincs hova. volt LAO is rendesen. az is jó volt. majd kaptok 1máson fetrengős képeket. jó lesz nektek
ja, és a rendőrök sem vittek be minket.
ja, és a rendőrök sem vittek be minket.
Kösz a lényegretörő élménybeszámolót! Képeket meg mihamarabb kérünk!!! Megpróbálhatnád felrakni mondjuk a freestart.hu-ra. Amúgy hányan voltatok?