Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
kár,hogy nem hoznak több kendőt
Majd leveszed a ruháid, és azokat kötjük fel kendők helyett
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
na majd a nagyérdemű megítéli, és én kegyetlen bíró vagyok hozzunk jó kis zenét, és megmutatod a tudásod , tudod a csípőmozgás a legfontosabb
kár,hogy nem hoznak több kendőt,mert akkor tudnánk csinálni egy háremet, remélem jól táncolnak a fórumos fiuk XD
kár,hogy nem hoznak több kendőt,mert akkor tudnánk csinálni egy háremet, remélem jól táncolnak a fórumos fiuk XD
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-21 20:51:40
attól félek, ha inni fogunk (márpedig fogunk, mer jön Dragda), akkor én bevállalnám
na azt majd megnézem, és ha ügyi vagy még pénzt is dugok a kendőbe remélem jó a mozgásod
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
attól félek, ha inni fogunk (márpedig fogunk, mer jön Dragda), akkor én bevállalnám
-
Nekem tökéletes a vasárnap. Elvileg. Addig kipróbálok valami új receptet. Ha piknikezünk, hozom a hastánckendőmet, és tartok egy kis bemutatót. (egy kicsit csak.... .)
Szombaton megyek átvenni az egyik rajzverseny díját...
üdv mindenki
ügyi vagy , melyik képedért kapsz díjat? vagy mi azt nem is láttuk :)
na majd azt a kendőt rákötjük valamelyik fiúra és akkor ő is táncolhat nekünk legalább kiderül melyiknek van a legjobb mozgása XD
NEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
megint azt fogja hinni, h télleg, és mi leszünk a f@szfejek, h átverjük és gonoszak vagyunk!
megint azt fogja hinni, h télleg, és mi leszünk a f@szfejek, h átverjük és gonoszak vagyunk!
-
Mangafan-találkozzunk minden nap!
NYíregyházán, a Kossuth téren, a szobor alatt, ofkorz.
Mangafan-találkozzunk minden nap!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Majd valaki letölti, aztán veszünk egy csomó vodkát, megisszuk, és utána megnézzük.
ideális program, nekem tetszik. mondjuk a DBAt kihagyhatjuk belőle
hastáncbemutató, hmm, jól hangzik. én viszek pipát és akkor nagyon feelinges lesz
-
Szerk: ∂z 2009-04-21 18:51:43
beküldve: 2009-04-21 18:49:15
(#1107) Nekem tökéletes a vasárnap. Elvileg. Addig kipróbálok valami új receptet. Ha piknikezünk, hozom a hastánckendőmet, és tartok egy kis bemutatót. (egy kicsit csak.... .)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-21 17:20:49
(#1106) igen...a vasárnap jobb lenne...pénteken és szombaton elsősegély tanfolyamom van xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Mi mást mint a frenetikus klasszasikert és kultúrális fenomenont a DB evolutiont!
Arra én nem adok pénzt. Majd valaki letölti, aztán veszünk egy csomó vodkát, megisszuk, és utána megnézzük.Itt ugyanez!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-04-21 16:34:36
(#1104) Hétvégi fórumtaliban benne vagyok. Inkább a vasárnapot preferálnám, mert pénteken belemegyünk (rajosan xD) az éjszakába haverokkal, a mozis biszbasz keretében.
Mi mást mint a frenetikus klasszasikert és kultúrális fenomenont a DB evolutiont!
Arra én nem adok pénzt. Majd valaki letölti, aztán veszünk egy csomó vodkát, megisszuk, és utána megnézzük."A napra lehet nézni, de nem egészséges."