Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-04-19 19:46:45
(#997) Fisi; megkaptad a mostani találkozó képeit? Ha nem, elküldöm e-mailben a linket.
beküldve: 2009-04-19 19:16:49
(#996) Fisi: Nem gondolod, hogy hagynám, hogy a kezükbe vegyék?^^" Így is néha be vannak rágva, hogy a japók ilyen perverzek, meg olyan perverzek - ezt már kielemeztük, hogy valóban így van... - de ha még erre is rátalálnának... Végem lenne.
Amúgy ilyen könyves sztorim nekem is volt, csak épp fordítva. Apám adta a könyvet, még 15-16 éves koromban, azt mondta jó. A barátnőmet is érdekelte, erre kinyitottuk és hát... Hoppácska! Lett belőle hangosan felolvasás és szemérmeskedő vihorászás.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-19 19:18:25
Emese kérlekszépen azok nem világító fehér foltok voltak, hanem halványszürke pormacskák...
Meglátszik, hogy olyanok írják ezeket a hülyeségeket, akikbe az életük folyamán nem sok sajtkukacz szorult...
Meglátszik, hogy olyanok írják ezeket a hülyeségeket, akikbe az életük folyamán nem sok sajtkukacz szorult...
A Gravitation gyenge sz@r... a Magányos csillag mellett! Bele kukkantgattam mad_chan példányába és annyira belejöttem, hogy este már szó szerint idézetem belőle.
Láttam, hogy nagyon tetszett...főleg a világító fehér foltok. Izééé....este???? Neeeeem akarok rosszra gondolni.
Miho: Jujjjujj, ha a szüleid belenéznének, biztos, hogy egy félrérthetetlen résznél nyílna ki. Egyszer olvastam egy könyvet, amiben kettő durvább jelenet volt, az anyám beleolvasott, hát nem pont a legrosszabb helyen?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-19 19:00:29
(#993) Magányos csillag desu! De hiába, annyira érződik, hogy nyugatra szánták, mert a sztorija, a karakterek mind sablonok. Attól még hazai BL fannak kötelező darab!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
és annyira belejöttem, hogy este már szó szerint idéztem belőle.
...
Hát... még nem volt szerencsém a Magányos csillaghoz, de tervezem, hogy megveszem...
(Nekem mondjuk nehéz lenne idézni belőle... )
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-19 18:58:54
Esküszöm Conon veszek Gravitation mangát, és wakkával elolvastatom
A Gravitation gyenge sz@r... a Magányos csillag mellett! Bele kukkantgattam mad_chan példányába és annyira belejöttem, hogy este már szó szerint idézetem belőle.
Szia-mia!
Hát én is... csak tartanánk már ott, hogy tudjuk mikor mit és miért csinálunk.
Ez jogos
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szia-mia!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-19 18:51:41
beküldve: 2009-04-19 18:47:42
(#988) szia miho!!!!
Énis kiváncsi leszek
Énis kiváncsi leszek
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerinted ez sikerülhet?
Látnom kell majd!!!
Kapitány: Ne félj, helyet kerítünk az üvegezős standnak is...!
MIANEVED?!
Majd Live Action yaoi twister party... Jujj...!
Lassan korhatárossá válnak a fórumtalálkozók. Ajjvé!
Remélem, én a tisztelt társaság férfiui között nem fogok akkora sikert aratni, hogy beválogassanak ebbe a játékba.
Önként remélem leszek annyira józan, hogy nemet mondjak és különben is...fúj már. xD
Jó kalóz módjára inkább lányokkal üvegeznék. (.O
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-04-19 18:39:34
a twisteres taperolás is jó 5let
Aztán vigyázz a hátsódra szépfiú! X'DDDDD
Hát ez a twisterezős ötlet egyre viccesebb.
Már látom is magam előtt:
Fórumtalálkozó
Live Action MangaFan Dumizzunk egy jót - ahol a barátok vannak
(Nagykorúaknak mértéktelen)Live Action OtaKucsma (bevezetésnek)
Majd Live Action yaoi twister party... Jujj...!
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-19 18:25:36