Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
envy itt az msn címem...
Ne zavarjon, h már rég fent vagyunk egymásnak msn-en
Usagi-chan: na igen, Csabát jól "letámadtuk"
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2009-04-18 22:16:22
beküldve: 2009-04-18 20:10:12
(#936) énis jól éreztem magam
envy itt az msn címem rapider92@hotmail.com
felveszel
envy itt az msn címem rapider92@hotmail.com
felveszel
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-04-18 20:08:47
(#935) Üdvüdv. Én is hazatértem.
Remek volt a mai nap, köszönöm Nektek a jó hangulatot! Piros betűs napnak számít ez nálam. Iszonyat jó volt. És a táncpadozás. A képeket hamarosan felteszem. Fisi, feltennéd majd az oldaladra? Lécci,lécci..
Csaba; köszi, kellemes beszélgetés volt.^^ Sok sikert a tervek beteljesítéséhez, és akkor AnimeConos fórumtalira várunk.
Naruto; köszi az étkezési vendéglátást, jó volt. Meg persze a Naruto játék.
wakka; kedves virtuális bátyó vagy. Kicsit szőke, kicsit humoros, és kicsit pedofil, de nem baj.
Nagyon jóóóó nap volt, köszönöööööm!!
Remek volt a mai nap, köszönöm Nektek a jó hangulatot! Piros betűs napnak számít ez nálam. Iszonyat jó volt. És a táncpadozás. A képeket hamarosan felteszem. Fisi, feltennéd majd az oldaladra? Lécci,lécci..
Csaba; köszi, kellemes beszélgetés volt.^^ Sok sikert a tervek beteljesítéséhez, és akkor AnimeConos fórumtalira várunk.
Naruto; köszi az étkezési vendéglátást, jó volt. Meg persze a Naruto játék.
wakka; kedves virtuális bátyó vagy. Kicsit szőke, kicsit humoros, és kicsit pedofil, de nem baj.
Nagyon jóóóó nap volt, köszönöööööm!!
beküldve: 2009-04-18 19:59:38
(#934) üdv
Hazaértem
Nagyon jó volt a mai nap, szerencsére nem volt rossz idő, én nagyon jól éreztem magam.
A táncpaddal meg nagyon szemeztem XD
Kaminaga, majd megyek, és kipróbálom ott sunyiba nálad
Hazaértem
Nagyon jó volt a mai nap, szerencsére nem volt rossz idő, én nagyon jól éreztem magam.
A táncpaddal meg nagyon szemeztem XD
Kaminaga, majd megyek, és kipróbálom ott sunyiba nálad
MIANEVED?!
Tök zsír volt ez a nap...leszámítva hogy nem nyertem semmit.
Így van. Örültem volna egy Árnybírónak vagy egy Kretén-csomagnak. :)
De Alister nekem ígérte a Mangafanos zacskót, amit már conon is próbáltam csórni valakitől!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-04-18 19:53:37
beküldve: 2009-04-18 19:17:47
(#932) Tök zsír volt ez a nap...leszámítva hogy nem nyertem semmit
De legalább jókat beszélgettünk.
De legalább jókat beszélgettünk.
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-04-18 09:23:47
(#931) Én majd jövök, 12 után. Sütivel.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-18 00:18:38
(#930) Na, a házi változat itten is működésbe lépett...
Szóval majd megyek a Képregényfesztiválra, valamikor
Szóval majd megyek a Képregényfesztiválra, valamikor
A pontos időpontot firtatók figyelmébe ajánlom, hogy ideges vagyok, atomfegyvereim vannak, és egy esetleges harmadik világháborút jelenleg pozitív lehetőségnek tartok.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Az más Akkor nem szóltam.
Naazért, hogyazért. Sárkányokat szeressük és csodáljuk, kivéve ha családtagok....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Sárkányokról ne is beszéljünk, nálunk is lakik egy...
Az IGAZI (királylányrablós-lovagotkonz ervező-kincshalmonszunyáló-st b) sárkányok nevében tiltakozom a szóhasználat ellen! Én nem a csodaszép-pikkelyes-kedves-gyil koskedvűekre gondoltam, hanem a háziasított változatra....
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Sárkányokról ne is beszéljünk, nálunk is lakik egy...
Az IGAZI (királylányrablós-lovagotkonz ervező-kincshalmonszunyáló-st b) sárkányok nevében tiltakozom a szóhasználat ellen! "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Dragda Hugi: Óh, az jóóó lenne! (Előre szólok a sárkánynak, hogy nehogy merészeljen ily gazságokat tenni, mint most.)
26-a. Naptárba beírva.
26-a. Naptárba beírva.
Azé ám, azé. Sárkányokról ne is beszéljünk, nálunk is lakik egy...
Akkor majd jövő vasárnap...
Miho-chan!!!!Miért nem jössz el? Megígérted... Meglepi is lett volna
Sajnálom...!
Több oka is volt a sajnálatos döntésnek, de elsődlegesen a sárkány zord akarata...
Azaz Anyu mást óhajt holnapra...
Dragda Hugi: Óh, az jóóó lenne! (Előre szólok a sárkánynak, hogy nehogy merészeljen ily gazságokat tenni, mint most.)
26-a. Naptárba beírva.
beküldve: 2009-04-17 23:12:58
(#923)