Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-04-15 20:35:48
(#802) Mad_chan:Most esett le hogy az avatarod a bennem rejlő kilenc fas*ú rókát ábrázolja?
Van a tavaszi Con-nak külön topikja, vagy itt szokás róla társalogni? Bocsi, lusta vagyok.
van neki külön topicja ! ide a fórum tali megszervezése jön !
De Naruto megelőzött ! affene !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-15 20:35:44
mennyire nagyon?
hihetetlenül bőbeszédű vagy, elfáradt a szemem mire ezt a sok mindent elolvastam
hát igen aktívan, mert holnap 8 órám lesz
de nem panaszkodok pont jó a magassága, kényelmesen lehet rajta aludni
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-15 20:43:41
Van a tavaszi Con-nak külön topikja, vagy itt szokás róla társalogni? Bocsi, lusta vagyok.
Igazából van topicja de mivel náélam lesz a találkozó ezért tekinthetjük ideiglenes fórumtalinak!
beküldve: 2009-04-15 20:27:44
(#797) Van a tavaszi Con-nak külön topikja, vagy itt szokás róla társalogni? Bocsi, lusta vagyok.
Elvileg holnap már kapható az van kiírva a weblapra!Holnap gyülekező nálam!2 kor!
holnap 5 óra van csak a suliba ! úhogy oks !
Elvileg holnap már kapható az van kiírva a weblapra!Holnap gyülekező nálam!2 kor!
én 2 kor még nagyban a suli padjait koptatom , de utána biztos beugrok majd a boltba
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-15 20:24:15
beküldve: 2009-04-15 20:15:13
(#794) Elvileg holnap már kapható az van kiírva a weblapra!Holnap gyülekező nálam!2 kor!
tudom,hogy nem nekem szólt, de lehet tudok segíteni
hogy érted,hogy melyik van közelebb?
Hát hogy , hozzám melyik van közelebb , melyik jegyekért kell kevesebbet vonaglan i !XD
szerintem a holdfényteam közelebb van, én oda megyek, ott van a Wesselényi-ben
na nem baj, az biztos,hogy nem állok be a netes előrendeléses sorba, majd megoldom okosba
remélem
melyik jegyekért kell kevesebbet vonaglan i !XD
Na megszólalt már szegény öreganyám...
Hát hogy , hozzám melyik van közelebb , melyik jegyekért kell kevesebbet vonaglan i !XD
én is boltban szeretném megvenni a jegyet
ott is lehet 2 naposat venni ugye? csak, mert valahol azt láttam,hogy nem
ott is lehet 2 naposat venni ugye? csak, mert valahol azt láttam,hogy nem
jól láttad
"Figyelem, kétnapos jegyet csak elővételben lehet vásárolni!"
-
nem tom melyik van közelebb ....
nem tom melyik van közelebb ....
Majd ha megtudom mehetek az egyik csapattal ?
Majd ha megtudom mehetek az egyik csapattal ?