Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-04-14 12:05:39
(#742) Húúúúú ,de ki haltunk^^" ! Na meek össze pakolok ! de hányan is megyünk ????
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szerk: Zabpehely 2009-04-14 12:06:30
beküldve: 2009-04-14 11:48:34
(#741) Mindenkinek kellemes időtöltést fórumtalin!^^ Kár,hogy nem lehetek ott
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
beküldve: 2009-04-14 11:34:12
(#740) hali mindenki
most meg lehet kövezni,de nem tudok ,menni,mert elígérkeztem és elfelejtettem most hívtak, hogy ne felejtsem el
majd szombaton, addigra lesz süti is
érezzétek magatokat majd jól
most meg lehet kövezni,de nem tudok ,menni,mert elígérkeztem és elfelejtettem most hívtak, hogy ne felejtsem el
majd szombaton, addigra lesz süti is
érezzétek magatokat majd jól
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-04-14 11:29:12
(#739) Fúú, emberek, valami nagyon durva látomásom volt, a fórumtalis képeken láttam Kaminagát és Envyt is. xD
*nyuff* ez van xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Fúú, emberek, valami nagyon durva látomásom volt, a fórumtalis képeken láttam Kaminagát és Envyt is. xD
bocsi xD
Kérnem kellett volna, h ne rakjanak fel olyan képet amin rajta vagyok :P
MIANEVED?!
beküldve: 2009-04-14 10:49:01
(#736) Fúú, emberek, valami nagyon durva látomásom volt, a fórumtalis képeken láttam Kaminagát és Envyt is. xD
Jó lehetett a tali, kár hogy nem lehettem ott.
Alister: a fórumtalis beszámolóid közül ez tetszik a legjobban!
Mai tali:
Én szívem szerint inkább kihagynám és kimennék a Pillangóba ma délután. Naruto, Wakka, gyertek, ha akartok (meg persze mások is, csak róluk tudom, hogy fogékonyak lennének egy ilyenre).
Jó lehetett a tali, kár hogy nem lehettem ott.
Alister: a fórumtalis beszámolóid közül ez tetszik a legjobban!
Mai tali:
Én szívem szerint inkább kihagynám és kimennék a Pillangóba ma délután. Naruto, Wakka, gyertek, ha akartok (meg persze mások is, csak róluk tudom, hogy fogékonyak lennének egy ilyenre).
Szerk: .., 2009-04-14 10:51:45
beküldve: 2009-04-14 10:39:28
(#735) Ohaio!
én fel tudom hívni Narutot , ha eddig még nem sikerült kapcsolatot létesíteni vele !^^"
és valószínűleg elzudok menni !
én fel tudom hívni Narutot , ha eddig még nem sikerült kapcsolatot létesíteni vele !^^"
és valószínűleg elzudok menni !
de most nem tudok sütit sütni a családimizériák miatt ,meg amúgyis most Fisi sssüt!!!!^o^,majd viszek poharakat , meg pokrócot !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-04-14 10:32:40
(#734) Gyerekek, szerintem ma nem megyek :(
Érezzétek jól magatokat, szombaton mindenképpen ott leszek!
Érezzétek jól magatokat, szombaton mindenképpen ott leszek!
MIANEVED?!
nem lehet az,hogy én csak később csatlakozok, mert szeretnék még úszni menni am megint a szigeten lesz?
Persze, megoldjuk okosban. És igen, a Margitszigetre megyünk. A találkozó ugyanott lesz, ahol múltkor is, már ha valaki időben odaér -ha nem, hát Fisivel keresünk vmi jó kis helyet, azt lepakolunk ott.
Amúgy rájöttem, hogy én nem fogok sütni mára, majd csak szombatra.
beküldve: 2009-04-14 08:34:44
(#732) nem lehet az,hogy én csak később csatlakozok, mert szeretnék még úszni menni am megint a szigeten lesz?
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Angolt, elvileg.
Gyönyörű nyelv...persze olyan tanárral, amilyen nekem volt mindenki szeretné.
Amúgy milyen nyelven tanulsz/tanulnál?
Angolt, elvileg. Ami meg a szöszögőket illeti: majd megsürgetem őket
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Az elvileg jó, csak ez a három hely pont vacakolós... Amúgy milyen nyelven tanulsz/tanulnál?
Körülbelül mikortól érnél rá?
Nos, úgy alakult, hogy a másik szektám nem szuperál, így elvileg akár már háromtól is, ha sikerül délelőtt letudnom a nyelviskolás embereket, a postát meg az optikust."A napra lehet nézni, de nem egészséges."