Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-04-12 22:53:10
(#697) szombaton lehet h már eső lesz, az meg nem funky. kicsit rossz lenne esőben ölni, meg ugye a szenet is eloltja. idő
-
kedden a Margitszigeten, majd utána szombaton, szintén a szigeten ^^
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-04-12 22:46:14
(#695) Mikor lesz majd a kövi tali???
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
oké
majd legközelebb
majd legközelebb
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
ezt nem ezért mondtam
majd egyszer am próbáld ki, biztos a siker xD
L: ez nálam úgy van h megveszem a jegyeket (már a mostanira is megvan xD) és aztán bejelentem h elmegyek...persze, nekem, meg a többi pesti kölöknek könnyű...főleg azoknak sz@r, akik vidéken élnek...nekik nehezebb megoldani az egészet :3
nem mondod
16 éves vagyok... 16 és fél... és a szülők nem akarnak felengedni
jóó... most azért már elengedtek szóval jöhet a jegy (én nem merem még fordítva csinálni )
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-12 22:02:57
(#691) L: ez nálam úgy van h megveszem a jegyeket (már a mostanira is megvan xD) és aztán bejelentem h elmegyek...persze, nekem, meg a többi pesti kölöknek könnyű...főleg azoknak sz@r, akik vidéken élnek...nekik nehezebb megoldani az egészet :3
Igyekszik az ember mostmár csak a jegyeket kéne megrendelni
Mivel közelebbről nem ismerjük egymást, ezért a fojtogatás ellenem irányuló erőszakos cselekedetnek minősül, amiből nem kérek, köszönöm.
Bocsi.
L: Hehe...mindenki ügyeskedik.
beküldve: 2009-04-12 21:41:49
(#688) A "Vedd rá a szüleidet, hogy engedjenek el a SakuraCon-ra" akció egyenlőre sikeresen halad. Apum elengedett, azaz nem jogerősen mehetek (még lehet gond, de nem hinném ) Szóval a Con-os fórumtalin akkor majd szeretnék én is ott lenni
hehe xD
remélem is h eljössz! Hugi helyesen teszi, ha nem száll le rólad xD
remélem is h eljössz! Hugi helyesen teszi, ha nem száll le rólad xD
*ő is beáll a fojtogatásba* Remélem Riku min. a conon találkozunk!
Mivel közelebbről nem ismerjük egymást, ezért a fojtogatás ellenem irányuló erőszakos cselekedetnek minősül, amiből nem kérek, köszönöm. A Con........ próbálkozok, mert Daimoon is rágja a fülem, hogy menjek.
Kösz a linket.
Kaminaga, drága fojtogatós barátom: büszke vagyok magamra, hogy felismertelek a képeken, paróka nélkül. Itt, a nyilvánosság előtt többről nem nyilatkozom.
hehe xD
Szerk: Kaminaga 2009-04-12 21:19:41
*ő is beáll a fojtogatásba* Remélem Riku min. a conon találkozunk!
Yaven a gyors Ez tetszik....megy az aláírásomba
yay Rikuuu~ *már megint fojtogatja* xD
igen, lett ^-^ fent van ebben a topicban alister beszámolójának és a képeknek a linkje ^-^
Yaven: a gyors xD (Riku nem tud eljönni T.T hacsak nem jön fel Pestre, aminek én nagyon örülnék :3...de a conon ajánlom h ottlegyél!!! hallod Riku??!! xD)
Envynek igaza van, télleg nem vmi kellemes és olcsó a vonatozgatás ^-^
igen, lett ^-^ fent van ebben a topicban alister beszámolójának és a képeknek a linkje ^-^
Yaven: a gyors xD (Riku nem tud eljönni T.T hacsak nem jön fel Pestre, aminek én nagyon örülnék :3...de a conon ajánlom h ottlegyél!!! hallod Riku??!! xD)
Envynek igaza van, télleg nem vmi kellemes és olcsó a vonatozgatás ^-^
Szerk: Kaminaga 2009-04-12 21:06:48