Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-04-12 19:54:57
(#667) fuhh, megjöttem ^-^ végre...
alister: köszönjük a beszámolót :3 mint mindig, most is nagyon jó lett ^^
képek: OMGWTF!!!!!??? mit csinál alister wakkán? xDDD
keddi tali: rendben...
csak akkor egy nap alatt kéne megírnom, két, 5oldalas házidogát, és tanulnom a kresz-pótvizsgára
addig még elmélkedek, de ha nem késő d.u. lesz, akkor rendben x3 asszem xD
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Szóval ha vki távollévőnek eddig nem esett volna le ( ), kedden ismét fórumtalival összekötött piknikezés a Margitszigeten! Eddig akik rábólintottak: Envy, Fisi, alister, Dzirun (a végére beesik ), én.
Ez eddig nem sok...bár Naruto is biztos ráér, csak most nincs itt. De mivel aznap akart ruhát venni, gondolom, nincs dolga. Szerintem sokan az ünnepek miatt nincsenek fönn.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Akkor kedd. Elvileg jövök, sőt szinte biztos, csak ne találják ki a szülők, hogy vigyem inkább a tesóimat...de ez nem fog bekövetkezni.
Nem fog bekövetkezni, mert különben megfenyegetem őket, hogy még gyakrabban fogok nálatok lógni.
Keddel kapcsolatban: az én vállalásaim: gyékények, víz, sajtos pogácsa. (okulva a múltkori Naruto és a buszmegállós esetből most nem viszem a kis sárga labdám )
Szóval ha vki távollévőnek eddig nem esett volna le ( ), kedden ismét fórumtalival összekötött piknikezés a Margitszigeten! Eddig akik rábólintottak: Envy, Fisi, alister, Dzirun (a végére beesik ), én.
Szerk: Yaven 2009-04-12 19:38:31
Húú megnéztem a fórumtalis képeket! Eszméletlen jók xD Naruto mint rozmár xDDD jókat kacagtam annyi szent D
Durvák, mi?
Akkor kedd. Elvileg jövök, sőt szinte biztos, csak ne találják ki a szülők, hogy vigyem inkább a tesóimat...de ez nem fog bekövetkezni.
Szóval: ultimátum.
Rapider, elhozod nekem akkor a Hellsinges posztert?
Dzirun, hozol vízipipát?
Amit én ígérek: fényképezőgép (tudom, ez nem mindenkinek jó hír ), illetve süti (izééé...most tanulmányozom a Gyors finomságok c. könyvet. Találtam benne ígéreteseket).
Azért írok most, mert holnap ünnep, és nem valószínű, hogy feljövök...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-04-12 13:45:22
(#663) Húú megnéztem a fórumtalis képeket! Eszméletlen jók xD Naruto mint rozmár xDDD jókat kacagtam annyi szent D
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
én sztrájkolok csatlakozzatok !
Képeket akarjuk! képeket akarjuk! képeket akarjuk!...
Na Fisi légyszííííííí
Na Fisi légyszííííííí
De jó, pont most feljöttem, hogy tájékoztassalak, felraktam pár kimaradt példányt, erre látom, hogy tényleg van rá igény
A yaoisokért yaven vállalja a felelősséget, mert ő válogatta yupp Még mindig [Link]
ja és a kedd jó, és remélhetőleg megismerkedtek gasztronómiai tudásommal ha
Szerk: Fiszi 2009-04-12 12:42:20
beküldve: 2009-04-12 09:46:53
(#661) én sztrájkolok csatlakozzatok !
Na Fisi légyszííííííí
Na Fisi légyszííííííí
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-12 09:47:06
[QUOTE]
Legközelebb megpróbálok én is sütit sütni, úgy vigyázzatok. És akkor majd versenyzünk Alisterrel, hogy kinek a sütijéből fogyott több.
Legközelebb megpróbálok én is sütit sütni, úgy vigyázzatok. És akkor majd versenyzünk Alisterrel, hogy kinek a sütijéből fogyott több.
Csak felvetettem, hogy sütök én sütit, de akkor (így vagy úgy, de) megeszitek Szerintem Fisi erre célzott
Meg arra, hogy ő se tartja magát a szabadfogású sütikészítés bajnokának. Önirónia powa
Jaja, pontosan! Nem felejtem ám el, ki sütött finom sütit Én a nem finom sütikre gondoltam
És igen, a vízipipa nagyon poén, már más is javasolta, hogy próbáljam ki, csak én nem ismerem az ő ismerőseit, akinek van. olyan Alice Csodaországban fíling. (imádom! <3)
Szerk: Fiszi 2009-04-11 21:04:25
Hajrá ! de én sütöttem sütit nem Alister...
Csak felvetettem, hogy sütök én sütit, de akkor (így vagy úgy, de) megeszitek Szerintem Fisi erre célzott
Meg arra, hogy ő se tartja magát a szabadfogású sütikészítés bajnokának. Önirónia powa
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-11 21:03:00
beküldve: 2009-04-11 20:19:50
(#657) legközelebbre én is sütök
tudtam én, hogy bátorítani kell Fishi-t , legalább más lány is vízipipázott nem csak én
de remélem véletlen nem kerül majd bele egy kis cián
tudtam én, hogy bátorítani kell Fishi-t , legalább más lány is vízipipázott nem csak én
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Ajjaj....szerintem evvel a h.sz.-emmel már megint kihúztam a gyufát Nálad.
Megnyugtatlak: nem. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
mér, egy fotó 3ds?
Éreztem, hogy te ebbe bele fogsz kötni... Akkor kiegészíteném avval, hogy 2D-s és rajzolt szépfiúk ( ) vannak benne/rajta.