Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-04-13 20:45:56
(#712) Akkor holnap mi legyen? Mert a másik társaságom is csábítgat szektázásra...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-04-13 18:44:05
(#711) Köszi szépen mindenkinek! *nagyon boldog mosoly*
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Bejelenteném igényemet egy április 26-kai fórumtalira, ami vasárnap. Akkor, persze totális titoktartásban, fel tudok sunnyogni Pestre...
Húgocskám, ez ám a névnapi ajándék!!!*megölel*
Ugyan másnp van a névnapom, de személyed megelőlegzi nekem!
Fúdejó!
Bejelenteném igényemet egy április 26-kai fórumtalira, ami vasárnap. Akkor, persze totális titoktartásban, fel tudok sunnyogni Pestre...
Előjegyzés felvéve, naptárba beírva, májak edzés alatt. "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
rendben xDDD
(csak mert az egyik képen ez nagyon nem láccott xD)
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-04-13 17:50:53
(#706) Bejelenteném igényemet egy április 26-kai fórumtalira, ami vasárnap. Akkor, persze totális titoktartásban, fel tudok sunnyogni Pestre...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2009-04-13 17:05:54
(#704) Kaminaga: "mit csinál alister wakkán?"
Egy üres palackkal csépelem a fejét. Mert megérdemli
Yaven: "*előre retteg attól a pillanattól, amikor az érintettek meglátják a fotókat*"
És nem is alaptalanul!
Riku: Itten vannak a beszámolóim az eddigi fórumtalálkozókról.
Miho: Igen, most ez a terv, hogy kedden és szombaton is lesz.
Egy üres palackkal csépelem a fejét. Mert megérdemli
Yaven: "*előre retteg attól a pillanattól, amikor az érintettek meglátják a fotókat*"
És nem is alaptalanul!
Riku: Itten vannak a beszámolóim az eddigi fórumtalálkozókról.
Miho: Igen, most ez a terv, hogy kedden és szombaton is lesz.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-04-13 17:06:21
Egyébként van a sütis könyvben zabpelyhes keksz.
én ezt akartam megcsinálni nem ilyen rama-s spirál füzetke szerű valamiben találtad a receptet
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2009-04-13 16:16:52
(#702) Ácsi-bácsi, szombaton is lesz találkozó?! Lemaradtam!! Szigeten?
Viszont ha tényleg lesz, akkor arra végre el tudok menni.
Viszont ha tényleg lesz, akkor arra végre el tudok menni.
És persze még mindig él az opció, hogy egyszer eljöjjön a társaság hozzám. Bár azt jobb lenne jó időben, mert akkor kizúzunk a kertbe és megkeserítjük a szomszédaim életét,
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-04-13 16:25:40
szóval csak a pipa miatt kellek
Dehogyis! Neeem! Azt csak ez a butulin mondja. De akkor lemaradsz a sütimről. Hacsak nem szánom majd rá magam, hogy szombaton is süssek (de az is lehet, hogy még így jársz jobban, mintha szembetalálkoznál a sütimmel )
Egyébként van a sütis könyvben zabpelyhes keksz.
Ja, és múltkor enyém volt a 666. hsz!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-04-13 15:49:44
természetesen, az lenne a legjobb
nyuff~ akkor táncpad rulz, mehetünk a westendbe xD vagy menjünk moziba a Dragonballra xDD