Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Múltkorokban még éppen elcsíptem egy nagy megbeszélést fórumtalálkozóról. Lett belőle valami, fórumtaláloztatok?
Viccelsz? Már volt 4 nagy találkozó, meg minimum 3 kisebb Képek is születtek: [Link] Te is eljöhetnél legközelebb.
Szerk: Yaven 2009-04-12 21:03:52
beküldve: 2009-04-12 21:00:15
(#681) Múltkorokban még éppen elcsíptem egy nagy megbeszélést fórumtalálkozóról. Lett belőle valami, fórumtaláloztatok?
viszont sajnálom h most nem tudok elmenni...cserébe sok idióta fényképet kérek, és érezzétek jól magatokat xD
Na az tuti lesz Most is sikerült rávennem Fisit, hogy rakjon fel 3 yaois képet. *előre retteg attól a pillanattól, amikor az érintettek meglátják a fotókat *
Envy: Jó, akkor szombaton lesz a nagy piknikezés, kedden meg majd kiscsoportos fórumtali keretében elleszünk valahogy. Ez így jó?
Szerk: Yaven 2009-04-12 21:01:11
beküldve: 2009-04-12 20:58:31
(#679) Viszont ha ez van, akkor legyen inkább csak szombaton a tali. Elvégre szerdán kell csak suliba/munkába menni, a szombat most nem lesz olyan messze.
nekem a vonatjegyár miatt gáz.
Gondoljuk meg!!!
nekem a vonatjegyár miatt gáz.
Gondoljuk meg!!!
MIANEVED?!
rendben, megesküszöm h szombaton végig ottleszek xD király~ ^-^
viszont sajnálom h most nem tudok elmenni...cserébe sok idióta fényképet kérek, és érezzétek jól magatokat xD
és köszii, én is remélem...már elég uncsi lesz ha másodszorra sem megyek át :3
és köszii, én is remélem...már elég uncsi lesz ha másodszorra sem megyek át :3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
Akkor kénytelenek leszünk kedden nélküled piknikezni. Viszont cserébe szombaton végig ott kell lenned. Áll az alku?
Amúgy sok sikert a kresz vizsgádhoz! Biztos vagyok benne, hogy most menni fog.
Amúgy sok sikert a kresz vizsgádhoz! Biztos vagyok benne, hogy most menni fog.
uváááááááh neeee~ xD
am. ez nem lesz jó, most a viccet félretéve....felvetettem a kérdést most, vacsi közben (ha vacsinak lehet nevezni azt, ha egy Kaminaga leviharzik a konyhába és bezabál egy sütit xD) és anyám aszonta h kresz előtt ne nagyon menjek el sehova...(csütin lesz a vizsga )
szal mostmár két indokunk is van rá h áttegyük szombatra, vagy szombaton is legyen egy...mert ha el is tudnék menni a mostanira, akkor is hamar haza kéne jönnöm, és csak későn tudnék odaérni T.T a másik meg Dzirun xD ő se nagyon érne rá most....legalábbis, úgy hallottam :3
am. ez nem lesz jó, most a viccet félretéve....felvetettem a kérdést most, vacsi közben (ha vacsinak lehet nevezni azt, ha egy Kaminaga leviharzik a konyhába és bezabál egy sütit xD) és anyám aszonta h kresz előtt ne nagyon menjek el sehova...(csütin lesz a vizsga )
szal mostmár két indokunk is van rá h áttegyük szombatra, vagy szombaton is legyen egy...mert ha el is tudnék menni a mostanira, akkor is hamar haza kéne jönnöm, és csak későn tudnék odaérni T.T a másik meg Dzirun xD ő se nagyon érne rá most....legalábbis, úgy hallottam :3
tul.képpen igen xD
Akkor ez túl van beszélve Kedden jössz és kész.
Különben kénytelen leszek elkobozni a yaoi témájú gyűjteményedet
tul.képpen igen xD
am biztosan nem csinálom meg egyiket sem xD mármint a fogalmazások közül
Akkor meg most kedden is ráérsz, nem?
beküldve: 2009-04-12 20:19:02
(#672) Dzirun: hülye vagy, természetesen nem csak a pipa miatt kellesz xD
Yaven: szombat? mármint...áhh, szombat! xD az jó lesz, jobb, mint most kedd :3 és nembaj, am biztosan nem csinálom meg egyiket sem xD mármint a fogalmazások közül
Yaven: szombat? mármint...áhh, szombat! xD az jó lesz, jobb, mint most kedd :3 és nembaj, am biztosan nem csinálom meg egyiket sem xD mármint a fogalmazások közül
Nekem nem Csak Fisi fog egy csöppet problémásan viselkedni
Alakul a szombat is...
Alakul a szombat is...
Szerk: Yaven 2009-04-12 20:14:08
egyre jobban úgy néz ki hogy én vagy nem, vagy csak röviden, később érek csak rá, sry
Te jóságos ég! Mit fogok én csinálni az elvonási tünetes Fisivel? No Dzirun no vizipipa.
Szombaton ráérnél? Mert lehet, hogy akkor is tartanánk vmit -mondjuk piknik süti nélkül
Kaminaga: ha ma megcsinálod az egyik fogalmazást, akkor holnap már csak egyet kell A kresz pótvizsga meg még egy picivel odébb van
anyám de rossz vagyok , hogy ilyenekre buzdítom a szorgalmas diákot
Szerk: Yaven 2009-04-12 20:04:51
beküldve: 2009-04-12 19:55:03
(#668) egyre jobban úgy néz ki hogy én vagy nem, vagy csak röviden, később érek csak rá, sry
-