Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
Múltkorokban még éppen elcsíptem egy nagy megbeszélést fórumtalálkozóról. Lett belőle valami, fórumtaláloztatok?
Viccelsz? Már volt 4 nagy találkozó, meg minimum 3 kisebb

Szerk: Yaven 2009-04-12 21:03:52
beküldve: 2009-04-12 21:00:15
(#681) Múltkorokban még éppen elcsíptem egy nagy megbeszélést fórumtalálkozóról. Lett belőle valami, fórumtaláloztatok?
viszont sajnálom h most nem tudok elmenni...cserébe sok idióta fényképet kérek, és érezzétek jól magatokat xD
Na az tuti lesz

Envy: Jó, akkor szombaton lesz a nagy piknikezés, kedden meg majd kiscsoportos fórumtali keretében elleszünk valahogy. Ez így jó?

Szerk: Yaven 2009-04-12 21:01:11
beküldve: 2009-04-12 20:58:31
(#679) Viszont ha ez van, akkor legyen inkább csak szombaton a tali. Elvégre szerdán kell csak suliba/munkába menni, a szombat most nem lesz olyan messze.
nekem a vonatjegyár miatt gáz.
Gondoljuk meg!!!
nekem a vonatjegyár miatt gáz.
Gondoljuk meg!!!
MIANEVED?!
rendben, megesküszöm h szombaton végig ottleszek xD király~ ^-^
viszont sajnálom h most nem tudok elmenni...cserébe sok idióta fényképet kérek, és érezzétek jól magatokat xD
és köszii, én is remélem...már elég uncsi lesz ha másodszorra sem megyek át :3
és köszii, én is remélem...már elég uncsi lesz ha másodszorra sem megyek át :3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."

Amúgy sok sikert a kresz vizsgádhoz! Biztos vagyok benne, hogy most menni fog.

uváááááááh neeee~ xD
am. ez nem lesz jó, most a viccet félretéve....felvetettem a kérdést most, vacsi közben (ha vacsinak lehet nevezni azt, ha egy Kaminaga leviharzik a konyhába és bezabál egy sütit xD) és anyám aszonta h kresz előtt ne nagyon menjek el sehova...(csütin lesz a vizsga
)
szal mostmár két indokunk is van rá h áttegyük szombatra, vagy szombaton is legyen egy...mert ha el is tudnék menni a mostanira, akkor is hamar haza kéne jönnöm, és csak későn tudnék odaérni T.T a másik meg Dzirun xD ő se nagyon érne rá most....legalábbis, úgy hallottam :3

am. ez nem lesz jó, most a viccet félretéve....felvetettem a kérdést most, vacsi közben (ha vacsinak lehet nevezni azt, ha egy Kaminaga leviharzik a konyhába és bezabál egy sütit xD) és anyám aszonta h kresz előtt ne nagyon menjek el sehova...(csütin lesz a vizsga

szal mostmár két indokunk is van rá h áttegyük szombatra, vagy szombaton is legyen egy...mert ha el is tudnék menni a mostanira, akkor is hamar haza kéne jönnöm, és csak későn tudnék odaérni T.T a másik meg Dzirun xD ő se nagyon érne rá most....legalábbis, úgy hallottam :3
tul.képpen igen xD
Akkor ez túl van beszélve

Különben kénytelen leszek elkobozni a yaoi témájú gyűjteményedet

tul.képpen igen xD
am biztosan nem csinálom meg egyiket sem xD mármint a fogalmazások közül
Akkor meg most kedden is ráérsz, nem?

beküldve: 2009-04-12 20:19:02
(#672) Dzirun: hülye vagy, természetesen nem csak a pipa miatt kellesz xD
Yaven: szombat? mármint...áhh, szombat! xD az jó lesz, jobb, mint most kedd :3
és nembaj, am biztosan nem csinálom meg egyiket sem xD mármint a fogalmazások közül
Yaven: szombat? mármint...áhh, szombat! xD az jó lesz, jobb, mint most kedd :3

Nekem nem
Csak Fisi fog egy csöppet problémásan viselkedni
Alakul a szombat is...

Alakul a szombat is...

Szerk: Yaven 2009-04-12 20:14:08
egyre jobban úgy néz ki hogy én vagy nem, vagy csak röviden, később érek csak rá, sry
Te jóságos ég!

Szombaton ráérnél? Mert lehet, hogy akkor is tartanánk vmit -mondjuk piknik süti nélkül

Kaminaga: ha ma megcsinálod az egyik fogalmazást, akkor holnap már csak egyet kell

anyám de rossz vagyok
, hogy ilyenekre buzdítom a szorgalmas diákot

Szerk: Yaven 2009-04-12 20:04:51
beküldve: 2009-04-12 19:55:03
(#668) egyre jobban úgy néz ki hogy én vagy nem, vagy csak röviden, később érek csak rá, sry
-