Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtalálkozó
beküldve: 2009-04-09 20:12:52
(#622)
Szerk: SötétOldal 2009-04-09 20:18:03
beküldve: 2009-04-09 19:59:04
(#621) Kura jó volt a tali
Főleg hogy naruto,alister,wakka meg én sokat hülyültünk.
Narutoék a müanyag üveggel star warszot játszottak tök poén volt. A lányok pedig (yaven,fisi,zabi,kaminaga,envy és mad-chan) csak nézték hogy mit baromkodunk össze-vissza.
Persze ki nem lehet hagyni a rajznézegetéstés a kötöszködést egymással.
Szerintem mindenki jóérezte magát és ezt majd meg kell ismételni
Főleg hogy naruto,alister,wakka meg én sokat hülyültünk.
Narutoék a müanyag üveggel star warszot játszottak tök poén volt. A lányok pedig (yaven,fisi,zabi,kaminaga,envy és mad-chan) csak nézték hogy mit baromkodunk össze-vissza.
Persze ki nem lehet hagyni a rajznézegetéstés a kötöszködést egymással.
Szerintem mindenki jóérezte magát és ezt majd meg kell ismételni
Majd következőleg énis beszállok a jedik közé
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Szerk: rapider 2009-04-09 20:00:15
beküldve: 2009-04-09 16:07:26
(#620) nah remélem ott nem fog nektek esni...
itt VP-ben már esik... sőt már el is állt de még mindig borús
Jó szórakozást!
itt VP-ben már esik... sőt már el is állt de még mindig borús
Jó szórakozást!
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-04-09 14:49:27
(#619) kellemes kis piknikezésnek nézünk elébe
én azért viszek pipát, meg egy kis szeszt, h jól megnézzenek minket a sétálgató nénik, hogy jajj a mai fiatalok
én azért viszek pipát, meg egy kis szeszt, h jól megnézzenek minket a sétálgató nénik, hogy jajj a mai fiatalok
-
Én elindultam. Megyek vonathoz :P
Pápá
Pápá
Én is minjár inndulok úhogy szazstok majd a fórum talin !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-04-09 13:55:47
(#617) Meg akinek van labdája, annak van ütője is, nem?
ez nem olyan biztos, de mindegy csak ötlet volt am van még egy csomó idő van addig
am vettem volna labdát csak sajnos elköltözött a bolt ahol árultak és messze van, és egyedül most amúgy sem megyek el
megyek hali mindenki
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Szerk: mad_chan 2009-04-09 13:43:14
én arra gondoltam,hogy lehet,hogy van valakinek tollaslabdája
Lehet hogy nem az uccsó pillnatban kellett volna ezt felhozni... Meg akinek van labdája, annak van ütője is, nem?
Persze, legfeljebb egymást fogjuk csápolni vele
ez egy remek ötlet, de az még jobb,hogy a te fejed legyen a labda
én arra gondoltam,hogy lehet,hogy van valakinek tollaslabdája
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
azon gondolkodtam,hogy elvigyem- e a tollasütőket csak sajnos nincs labdám,mert még tavaly szétszedtük őket, és még lusta voltam venni
lustaság fél egészség
Persze, legfeljebb egymást fogjuk csápolni vele, de egy kis plusz cipekedési súly sosem árt...
beküldve: 2009-04-09 13:07:39
(#612) azon gondolkodtam,hogy elvigyem- e a tollasütőket csak sajnos nincs labdám,mert még tavaly szétszedtük őket, és még lusta voltam venni
lustaság fél egészség
Én szájfájós vagyok, sajnos
Addig jó amíg csak te... Így legalább nem csak Yaven fogja fertőzni a kisdobosokat.
Zabpehely: Legyen tej is, valamint nem takaró hanem pokróc... Pohár viszont nem kell, élljen a kollektív herpesz.
xDDDD
Én szájfájós vagyok, sajnos
MIANEVED?!
beküldve: 2009-04-09 12:27:36
(#609) Zabpehely: Legyen tej is, valamint nem takaró hanem pokróc... Pohár viszont nem kell, élljen a kollektív herpesz.
beküldve: 2009-04-09 11:58:12
(#608)