Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtábor
*hirtelen előbukkan Superman majd ráharap a golyóra, s olyan erővel köpi vissza ami még egy Shotgunnak is a becsületére válna*
*visszatér eredeti témájához*
Mikor lesz Tábor?
*visszatér eredeti témájához*
Mikor lesz Tábor?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Helyesírás egyes! nah ezért is egy golyót!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-07-21 19:50:59
(#42) Mikorleszkövetkező? *csillogó szemekkel néz*
menniakarokmenniakarokmenniaka rok.
menniakarokmenniakarokmenniaka rok.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-07-12 23:10:54
(#41) Pár perce beszéltem msn-en a ház tulajdonosával, megkérdeztem, hogy megoldható e, ha esetleg pár napon belül lenne foglalásunk 21.-ére (ha addig összejöttünk volna annyian) De azt mondta, egész nyárra ki vannak adva a szobák, leszámítva aug3-9-ig
Szóval most lassúak voltunk, de senki se csüggedjen.
Szóval most lassúak voltunk, de senki se csüggedjen.
Mellesleg megtudtam, hogy most pénteken úgy néz ki a dolog, hogy lemegyünk vagy 15-en, de közbe elfelejtették mennyire is saccoltam a létszámot és a nagyház meg egy 2 ágyas kiskonyha van. Na most akik voltak el tudják képzelni, hogy ez mi durva, de még holnap majd telefonálgatok, miegymás.
Az egyetlen előnye annak, ha rajtunk kívül mások is vannak ott, hogy hozzák át folyton a kaját, piát, meg hajnalban vicces őket felébreszteni zenével Akik voltak tudják ez nagyjából mit takar
Az egyetlen előnye annak, ha rajtunk kívül mások is vannak ott, hogy hozzák át folyton a kaját, piát, meg hajnalban vicces őket felébreszteni zenével Akik voltak tudják ez nagyjából mit takar
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-07-12 17:28:46
(#40) beküldve: 2009-07-12 14:52:53
(#39) Fiszinek volt az American Mcges Alice cp barátnője? Hozza el
Igen, Fenan, de ő nem lesz akkor itthon.... És nyári conon sem...hű tényleg, az már csak egy hónap lesz akkortól számítva!!
Most két napig itthon leszek. Feljöttem, nem bírom a családi tumultust.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Moderátor 2009-07-12 14:32:06
asszem pont fordítva. ők 1., én 2.
wakka: add el a tested és lesz kes
wakka: add el a tested és lesz kes
Jogos!
Akkor 21-től :Fiszi, Yaven, Alister, wakka (már áruba bocsájtotta magát, mert írt )
17-től Dz. Nem tudnál te is esetleg 21?
Fiszinek volt az American Mcges Alice cp barátnője? Hozza el
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-07-09 17:01:53
Ideális amenyiben 3 éjszakánál hosszabb nem lesz.
Amúgy tök8, hogy melyik variáns. (Persze az lesz, amelyikre végeredményben többen szavaznak...)
A cash... az a fránya cash... ~_~
Amúgy tök8, hogy melyik variáns. (Persze az lesz, amelyikre végeredményben többen szavaznak...)
Szerk: wakka 2009-07-09 12:47:47
beküldve: 2009-07-09 12:17:49
(#33) Hali!
Az első opcióra eddig Dz jelentkezett (17-18-19)
A másodikra (21-22-23 és esetleg 24) Yaven és Fiszi és Alister jelentkezett
Az időpont mindenhol lehet kevesebb, de a kezdőpont fix!
Amit még hozzáfűznék, hogy, aki esetleg módosítana egyik opcióról a másikra az időben szóljon. akár mindkettőre van lehetőség sőt mindkettőre egyszerre is!
Az első opcióra eddig Dz jelentkezett (17-18-19)
A másodikra (21-22-23 és esetleg 24) Yaven és Fiszi és Alister jelentkezett
Az időpont mindenhol lehet kevesebb, de a kezdőpont fix!
Amit még hozzáfűznék, hogy, aki esetleg módosítana egyik opcióról a másikra az időben szóljon. akár mindkettőre van lehetőség sőt mindkettőre egyszerre is!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-07-08 22:37:51
(#30) Hali mindenkinek!
A fórumtábor összeszervezése elég döcögősen megy. 4 lehetőséget tudok felajánlani az esetleges érdeklődőknek:
1. 20, vagy 21.-ével kezdődő táborra összeszerveződik legalább 8 ember és meglátjuk
2. Én 17-18-19.-én tartok lent egy a múltkorihoz hasonló fórumtábort pár AnimeAddictossal és úgy néz ki ők sem lesznek túl sokan. Ez remek elhetőség az ismerkedésre, ennél az opciónál nem kell minimális létszám, viszont érdemes megbeszélni, hogy kik jönnek, hiszen bár a hangulat nagyszerű lesz és én is ott leszek, biztosan jobban örülnétek több itteni fórumozó jelenlétének.
3. ???
4. Profit
Ennyit tudtam végszóként segíteni a dolgon ^^
A fórumtábor összeszervezése elég döcögősen megy. 4 lehetőséget tudok felajánlani az esetleges érdeklődőknek:
1. 20, vagy 21.-ével kezdődő táborra összeszerveződik legalább 8 ember és meglátjuk
2. Én 17-18-19.-én tartok lent egy a múltkorihoz hasonló fórumtábort pár AnimeAddictossal és úgy néz ki ők sem lesznek túl sokan. Ez remek elhetőség az ismerkedésre, ennél az opciónál nem kell minimális létszám, viszont érdemes megbeszélni, hogy kik jönnek, hiszen bár a hangulat nagyszerű lesz és én is ott leszek, biztosan jobban örülnétek több itteni fórumozó jelenlétének.
3. ???
4. Profit
Ennyit tudtam végszóként segíteni a dolgon ^^
no pussy, just the dicks