Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtábor
beküldve: 2009-07-06 22:51:40
(#13) Akkor kezdődjék 20.-ával? Nekem az is belefér, de elég korai az időpont, szóval kb 3 napon belül kéne legalább 8 ember, hogy tudjam foglalni! Még nem ígérem, hogy ideadják, de tudtommal egész sok időpont szabad még, szóval minnél gyorsabban gyűlik a nép, annál biztosabb a dolog.
a dolog továbbra is úgy helyeződik kilátásba, hogy
2000/fő/éjszaka
mulatás lesz bőven
a dolog továbbra is úgy helyeződik kilátásba, hogy
2000/fő/éjszaka
mulatás lesz bőven
elszállásolás többágyas ghetóóópúúútrikban
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2009-07-07 00:26:48
beküldve: 2009-07-06 22:01:09
(#12) Nyilatkozzon az is, aki eddig néma maradt!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-07-05 18:53:35
(#11) Aug 7-től kezdve 2-3 éjszaka? Azzal hogy állunk?
Nekem ez jó lenne.
De csak akkor, ha valóban 2-3 éjszakáról van szó, mivel 15-ödikére mindenképp haza kellene érnem.
De Yaven és Fiszi időpontjavaslata is megfelelne nekem.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-07-05 17:36:03
Én megint csak azt tudom mondani mint a múltkor: pont ugyanez az időpont felel meg nekem is ami neked 26-ától én se nagyon tudnék elmenni (mert hát ugye milyen szülinapi ünnepségem lenne lenne ha csak én nem lennék ott?).Aztán az utána levő nap a haverokkal is meg kell ünnepelni meg a józanodás meg... Szval 20-24 a tökéletes időpont.
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-07-05 15:57:00
(#8) Yaven:
Többiek?
Fisivel beszéltünk a fórumtábor nekünk lehetséges időpontjáról; július 20-28. közötti intervallumot találtuk a legmegfelelőbbnek. Remélem ez -ha nem is mindenkinek, de- sokaknak jó lesz
Ha ez az intervallum, akkor én az elejét tudom támogatni, vagyis a július 20-23/24. közti időszakot, mert 25-én esküvőn lesz jelenésem (és ha nem leszek ott, akkor kizsigerelnek).Többiek?
Nekem se jó az az időpont alister ugyanis 26-án van a születésnapom, úgyhogy 25. körüli napokat ki is zárhatjuk véglegesen szerintem. Mindenki próbálja meg előre letisztázni és mihamarabb közölni a neki megfelelő időpontot.
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Usagi-chan is fölajánlott egy időpontot az ő házukban, nem?
És mi volt az? "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-07-03 22:11:42
(#5) Nos, én holnap utazom, hazajövök 19-én, aztán aug 1-jén megint elmegyek. És hazajövök aug 15-én.
Usagi-chan is fölajánlott egy időpontot az ő házukban, nem? És úgy emlékszem, az az időpont jó lett volna.
Usagi-chan is fölajánlott egy időpontot az ő házukban, nem? És úgy emlékszem, az az időpont jó lett volna.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-07-03 22:12:33
Aug 7-től kezdve 2-3 éjszaka? Azzal hogy állunk?
Hm, ez nem is rossz. Nekem jó időpont lenne.
Többiek?
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-07-03 21:34:11
beküldve: 2009-07-03 21:29:43
(#3) Aug 7-től kezdve 2-3 éjszaka? Azzal hogy állunk?
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-07-03 21:19:53
(#2) Én szeretnék menni csak nekem ebben a hónapban 2-a, 3-a, 24-e nagyon nem jó.
+ még augusztusban 3.-a és 31.-e sem jó.
Tehát, ebben a hónapban 25.-étől nekem jó lenne.
+ még augusztusban 3.-a és 31.-e sem jó.
Tehát, ebben a hónapban 25.-étől nekem jó lenne.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-07-03 20:17:29
(#1) A második felvonás
A fő kérdés az időpont. A múltkori Mihós fórumtalálkozó a július 31.-augusztus 2. terjedő időszakra érkezett a legtöbb szavazat. Igen ám, de azóta kommunikáltam Azzival, és ő azt mondta, hogy július 17-19. és július 26.-augusztus 1. között egy másik tábort gründol, máshol. Továbbá ha megint Bogácsra szeretnénk menni (és az jó lenne), akkor július 12-ig meg kéne álmodni a pontos időpontot és a hozzávetőleges (kábé +/-2) létszámot.
Nekem abszolút nem jó: július 25. és a környező két nap.
Ide most csak az írjon, aki szeretne jönni, ők viszont minél hamarabb, és azt is pötyögjétek be, hogy mikor lenne nektek jó.
A fő kérdés az időpont. A múltkori Mihós fórumtalálkozó a július 31.-augusztus 2. terjedő időszakra érkezett a legtöbb szavazat. Igen ám, de azóta kommunikáltam Azzival, és ő azt mondta, hogy július 17-19. és július 26.-augusztus 1. között egy másik tábort gründol, máshol. Továbbá ha megint Bogácsra szeretnénk menni (és az jó lenne), akkor július 12-ig meg kéne álmodni a pontos időpontot és a hozzávetőleges (kábé +/-2) létszámot.
Nekem abszolút nem jó: július 25. és a környező két nap.
Ide most csak az írjon, aki szeretne jönni, ők viszont minél hamarabb, és azt is pötyögjétek be, hogy mikor lenne nektek jó.
Szvsz jogos elválasztani a fórumtalálkozóktól, de ha sokakat zavar, akkor csipogjatok.
Szerk: alister 2009-07-03 20:19:20