![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_login.jpg)
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_kozosseg.jpg)
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_shoutbox.jpg)
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
![](/themes/mangafan/images/leftcol_title_invite.jpg)
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Fórumtábor
beküldve: 2009-07-08 20:11:05
(#29) Hűű...hát a végére elég kevesen lesztek. Eddig 5 ember megy? Sajna nem vm sok...
Én nem tudnék most menni ha érdekel valakit. XD
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-07-08 20:00:03
(#28) bocsi a dpért, de már nem lehet szerkeszteni
a lényeg h én mégse tudok menni, sry. Azzinak már szóltam, azt mondta nem para. pláne h eddig csak én jeleztem neki vissza ímélben
a lényeg h én mégse tudok menni, sry. Azzinak már szóltam, azt mondta nem para. pláne h eddig csak én jeleztem neki vissza ímélben
-
Szerk: ∂z 2009-07-08 20:00:18
Fiszi, Alister, Dzirun, Keiichi, Azzi
, én
Nem tudni:
mad_chan, Kaminaga, Usagi-chan, wakka, Naruto, Elnar, Ivi
![](/var/images/emotions/13.png)
Nem tudni:
ez eddig nem sok. remélem a komplett "Nem tudni" jön
-
Gomen. Holnap megy mail jelentkezéssel és magyarázattal; ma már túl fáradt vagyok ehhez.
![](/var/images/emotions/08.png)
beküldve: 2009-07-07 22:10:46
(#25) Na most azért állj
Először is tábor csak akkor lesz, ha van szabad hely, amit le tudok foglalni, ebben nagyon bízok, hogy nem lesz vele gond.
Hivatalosan csak az jön biztosan, aki nekem küld email-t
Azt, hogy az általam említett 20.-át módosítottátok 21.-ére, rendben van, de legközelebb szóljatok. Ami kikötés van, hogy 24.-én nekem mindenképpen haza kell jönnöm, mert 26.-án utazok el Balatonra tábort vezetni és ugye közbe kell egy mosónap. tehát aki esetleg később jönne le, az számoljon azzal, hogy legkésőbb 24.-én 14, 16 óra tájban mi hazajövünk, valamint azzal is, hogy nem biztos, hogy aki lejön 21.-én, az lent is marad 24.-éig!
Egyébként bármi jóban benne vagyok, az a fontos, hogy nektek megfeleljen és persze minél többen legyünk
Akik jelezték, hogy nem jönnek, azért gondolják meg mégegyszer ;) A minimális létszám ismét 8-9 fő/ éjszaka
Igazság szerint nekem 20.-ai kezdettel sokkal jobban megfelelne, úgyhogy ha csak 1-2 ember miatt van a 21.-e, és a többieknek jó a 20, akkor őket kérdezem, hogy biztosan nem e tudnak egy nappal később utánunk jönni, vagy akár az utolsó busszal. Természetesen, ekkor kimennénk értük egészen a pályaudvarig
![](/var/images/emotions/19.png)
Először is tábor csak akkor lesz, ha van szabad hely, amit le tudok foglalni, ebben nagyon bízok, hogy nem lesz vele gond.
Hivatalosan csak az jön biztosan, aki nekem küld email-t
Azt, hogy az általam említett 20.-át módosítottátok 21.-ére, rendben van, de legközelebb szóljatok. Ami kikötés van, hogy 24.-én nekem mindenképpen haza kell jönnöm, mert 26.-án utazok el Balatonra tábort vezetni és ugye közbe kell egy mosónap. tehát aki esetleg később jönne le, az számoljon azzal, hogy legkésőbb 24.-én 14, 16 óra tájban mi hazajövünk, valamint azzal is, hogy nem biztos, hogy aki lejön 21.-én, az lent is marad 24.-éig!
Egyébként bármi jóban benne vagyok, az a fontos, hogy nektek megfeleljen és persze minél többen legyünk
![](/var/images/emotions/16.png)
Akik jelezték, hogy nem jönnek, azért gondolják meg mégegyszer ;) A minimális létszám ismét 8-9 fő/ éjszaka
Igazság szerint nekem 20.-ai kezdettel sokkal jobban megfelelne, úgyhogy ha csak 1-2 ember miatt van a 21.-e, és a többieknek jó a 20, akkor őket kérdezem, hogy biztosan nem e tudnak egy nappal később utánunk jönni, vagy akár az utolsó busszal. Természetesen, ekkor kimennénk értük egészen a pályaudvarig
no pussy, just the dicks
beküldve: 2009-07-07 21:59:28
(#24) Én még azért próbálok kalkulálni, nem szívesen hagynám ki.
Ha esetleg akad valaki, aki szintén csak a hét második felében ér rá, és szívesen jönne, az csatlakozhatna hozzám.*___* Akkor tudnék menni, egyedül nem biztos, hogy bevállalnám az utat.
![](/var/images/emotions/15.png)
Ha esetleg akad valaki, aki szintén csak a hét második felében ér rá, és szívesen jönne, az csatlakozhatna hozzám.*___* Akkor tudnék menni, egyedül nem biztos, hogy bevállalnám az utat.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-07-07 22:00:41
beküldve: 2009-07-07 21:44:00
(#23) No akkor júli 21-étől tábor!
Sajna jó sokan lemondtátok, viszont többen még nem is jeleztek, hogy érdekli-e őket a dolog, ill. ráérnek-e.
Nem jön:
Miho, Envy, Dragda, Rapider, Aizen
Jön:
, én
Nem tudni:
Az utolsó csoportról esetleg tud vki vmit?
Sajna jó sokan lemondtátok, viszont többen még nem is jeleztek, hogy érdekli-e őket a dolog, ill. ráérnek-e.
![](/var/images/emotions/01.png)
Nem jön:
Miho, Envy, Dragda, Rapider, Aizen
![](/var/images/emotions/21.png)
Jön:
Nem tudni:
Bocs, ha valakit kihagytam.
Az utolsó csoportról esetleg tud vki vmit?
Szerk: Yaven 2009-07-07 21:44:47
beküldve: 2009-07-07 13:57:55
(#22) Kiderült, nekem ebben a hónapban egyik nap sem jó. Augusztus 7-től minden jó...előtte nem.
,,Hitler fején ugrálok!"
Áh, a fene egye meg!
Nekem nem jó a kezdési időpont...
![](/var/images/emotions/15.png)
Am. Fisivel most beszéltem és kérte, hogy inkább 21-én kezdődjön a tábor. Nekem így is megfelelne, másoknak mi a véleménye erről?
beküldve: 2009-07-07 12:11:52
(#19) Áh, a fene egye meg!
Nekem nem jó a kezdési időpont, mivel azon a héten maximum csak csütörtöktől érnék rá. Egyedül meg nem hiszem, hogy le tudnék utazni.
Akkor ebből most kimaradok azt hiszem... Brühühüüü!*összeomlik*
Akkor ebből most kimaradok azt hiszem... Brühühüüü!*összeomlik*
beküldve: 2009-07-07 12:03:19
(#18) Látom csak akad érdeklődő, szóval jelentkezni a szokásos módon, nicket elküldve azzi@citromail.hu -ra
Előreláthatólag akkor júli 20.-án kezdődik a Mangafan fórumtábor II és 2000HUF/fő/éj lesz az ára.
Az még opcionális, hogy meddig tartson.
Lényeg, hogy az idő szűkössége miatt, csak olyan illető jelentkezzen, aki biztosan nem mondja vissza a foglalást ;)
Előreláthatólag akkor júli 20.-án kezdődik a Mangafan fórumtábor II és 2000HUF/fő/éj lesz az ára.
Az még opcionális, hogy meddig tartson.
Lényeg, hogy az idő szűkössége miatt, csak olyan illető jelentkezzen, aki biztosan nem mondja vissza a foglalást ;)
no pussy, just the dicks
1. nem alvászavar, normál ember ilyenkor még ébren
2. ne duplapostolj
3. örülök h még ébren van vki, folytassuk dumizzunkban
-
Nekem is megfelel az időpont és a szállás is
De nem lesz ez túl nagy luxus nekünk?
Mind1 te tudod én rádbízom
Ja igen tessék gyorsan, és minnél többen jelentkezni mert szorít az idő.
Ááááááá véletlenül nem a szerkesztésrementem ááá. Asszem megyek és seppuku-t követek el... Gomen nasai
![](/var/images/emotions/14.png)
![](/var/images/emotions/14.png)
Jé van itt még ilyenkor valaki? Te is alvási zavarokkal küzködsz Dzke?
Ja igen tessék gyorsan, és minnél többen jelentkezni mert szorít az idő.
Ááááááá véletlenül nem a szerkesztésrementem ááá. Asszem megyek és seppuku-t követek el... Gomen nasai
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A szeppuku talán túlzás, de valóban figyelhetnél jobban. A moderátor*
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Moderátor 2009-07-07 11:57:20
Szerk: Moderátor 2009-07-07 11:55:44