Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Melyik mangát ajánlod megvenni, avagy útmutató kezdőknek
beküldve: 2009-08-29 09:29:29
(#43) Higgadjatok már le srácok!
Aizen, te túságosan elragadtattad magad. Nemtom, hogy mi bajod van Mikamival, de egy fórumos "kihágás" miatt személyeskedni igazán alantas dolog az én szememben.
Mikami: te meg túlságosan lenézően válaszolgatsz Aizennek, ráadásul képtelen vagy őszintén beismerni, ha hibáztál.
A megoldás: mindketten kérjetek bocsánatot egymástól, és próáljátok meg elfelejteni az egymás iránti ellenérzéseiteket. Evvel egyidőben pedig -hacsak nem akarjátok, hogy a moderátor kitiltson titeket- jó lenne, ha szerkesztenétek az előző h.sz.-okat.
Aizen, te túságosan elragadtattad magad. Nemtom, hogy mi bajod van Mikamival, de egy fórumos "kihágás" miatt személyeskedni igazán alantas dolog az én szememben.
Mikami: te meg túlságosan lenézően válaszolgatsz Aizennek, ráadásul képtelen vagy őszintén beismerni, ha hibáztál.
A megoldás: mindketten kérjetek bocsánatot egymástól, és próáljátok meg elfelejteni az egymás iránti ellenérzéseiteket. Evvel egyidőben pedig -hacsak nem akarjátok, hogy a moderátor kitiltson titeket- jó lenne, ha szerkesztenétek az előző h.sz.-okat.
beküldve: 2009-08-29 09:22:44
(#42) beküldve: 2009-08-29 09:15:05
(#40) beküldve: 2009-08-28 21:36:39
(#38) már bocs de erre nem is válaszolok, nincs kedvem hülyékkel vitatkozni és a szintedre se akarok lesűlyedni.
Mellesleg körül kéne nézni mielőtt beszólsz... azt nem neked írtam, bár rád is illik... -_-
(akiről eredetileg írtam róla visszavonom) inkább tényleg vedd magadra....
nem is tudom hogy hogy de valahogy nem "szartam be" a leveleden -_-
Mellesleg körül kéne nézni mielőtt beszólsz... azt nem neked írtam, bár rád is illik... -_-
(akiről eredetileg írtam róla visszavonom) inkább tényleg vedd magadra....
nem is tudom hogy hogy de valahogy nem "szartam be" a leveleden -_-
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
az ilyen embereknek mint te nem nagyon kéne erre a fórumra járnia
Mióta a fórumon vagyok, nem tettem ki a következő smiley-t, de most ki kell tennem: Olyan levelet küldök beszarsz.
,,Hitler fején ugrálok!"
Gabo a link amit küldtél melyik változat?
Az az első változat, nekem is az van meg.
Szerk: Szederinda 2009-08-28 12:55:42
beküldve: 2009-08-28 12:47:40
(#35) le de akkor sem kéne beszólogatni, az ilyennel csak magát égeti le... mind1 a moderátor majd helyre teszi őt is...
ÁÁÁ trolltanya!!! Szegény moderátornak lesz ma dolga.
ezután mondjátok hogy még én vagyok a hülye -_- az ilyen embereknek mint te nem nagyon kéne erre a fórumra járnia
beküldve: 2009-08-28 12:43:03
(#32) beküldve: 2009-08-28 12:38:23
(#31) Ezt most az Annyira király vagy-ra írtad? =)
Inkább a lányokat célozza meg, de szerintem jó pár fiú is olvassa ^^ (Annyira király vagy!)
bocs véletlenül van duplapost =(
hát én se azért veszem őket hogy legyen =) ezért kérdezem hogy jók-e
mint hogy minden magyart megvegyél, csak mert megjelent. Az olyan, mintha csak azért vennéd, hogy legyen...
hát én se azért veszem őket hogy legyen =) ezért kérdezem hogy jók-e