Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Melyik mangát ajánlod megvenni, avagy útmutató kezdőknek
beküldve: 2009-08-28 12:35:06
(#28) Végre nem off =)
Csak azt akartam megtudni hogy a Démonnapló shoujo olvasmány-e mert ezt még nem láttam sehol leírva. (mert akkor nem biztos h megveszem)
Az Éjféli Operát már inkább mert aszem vérfarkasok is vannak benne Csak egy utolsó véleményt vártam =)
Az annyira király vagy lányoknak való ugye?
Csak azt akartam megtudni hogy a Démonnapló shoujo olvasmány-e mert ezt még nem láttam sehol leírva. (mert akkor nem biztos h megveszem)
Az Éjféli Operát már inkább mert aszem vérfarkasok is vannak benne Csak egy utolsó véleményt vártam =)
Az annyira király vagy lányoknak való ugye?
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
A Démonnaplót lehet meg fogom venni, de az éjféli operának már a borítója sem fogott meg. Szóval ezekről nem tudok ajánlót írni xD
De hogy végre írjak egy idevaló hsz-t:
Az egyik legjobb magyarul megjelent manhwa az Annyira király vagy! Ezt mindenkinek csak ajánlani tudom, ha akar egy jót röhögni. Emellett - nem tudom, más hogy van vele - a koreai mangák rajzolása nagyon szép - és ugyebár ez is koreai.
De hogy végre írjak egy idevaló hsz-t:
Az egyik legjobb magyarul megjelent manhwa az Annyira király vagy! Ezt mindenkinek csak ajánlani tudom, ha akar egy jót röhögni. Emellett - nem tudom, más hogy van vele - a koreai mangák rajzolása nagyon szép - és ugyebár ez is koreai.
Az én gyűjteményem? Háááát.... xD Mondjuk inkább kis gyűjtemény, mint hogy minden magyart megvegyél, csak mert megjelent. Az olyan, mintha csak azért vennéd, hogy legyen...
beküldve: 2009-08-28 12:26:54
(#26) am tudsz valamit a Démonnaplóról vagy az éjféli operáról?
szerk: szép a gyüjteményed
beküldve: 2009-08-28 12:23:34
(#24) nekem is
te kis offmániás =D
te kis offmániás =D
MIért az eleje az volt nem?
Ő az egyik kedvencem ^^
Amúgy ebben a topikban eddig egy ideillő hsz sem volt xD
beküldve: 2009-08-28 12:21:49
(#22) Mikami, ez most teljesen nem jön ide, de az avádon a vampire knighos Shiki van?
beküldve: 2009-08-28 12:11:07
(#20) jééé ez egy jó gondolat! =D
Remélem megérted, hogy nem szándékozom megválni tőle :)
Na jó.... =D
Gabo a link amit küldtél melyik változat?
Ha megnézed a képet itt [Link] és Gaboo által adot linket, akkor könnyen rájössz :)
Remélem megérted, hogy nem szándékozom megválni tőle :)
Na jó.... =D
Gabo a link amit küldtél melyik változat?
Sajnos nálunk nincs könyvesbolt ahol mangákat is árulnak, haverok sincsenek =( Pestre ritkán megyek de nekem még nem volt ilyenem hogy segíthetek-e =) meg legtöbbször nincs az a manga amit szeretnék megnézni =S hát milyen világban élünk?... =)
Misó nincs kedved eladni az első Árnybíró kötetedet ha már 2x van meg? *reménykedik* *_*
Misó nincs kedved eladni az első Árnybíró kötetedet ha már 2x van meg? *reménykedik* *_*
Az első kötet azért van meg kétszer, mert megvan az első nyomtatásos, aminek más a borítóterve, vmilyen cenzúrás mizéria miatt, így úgy tekintek rá, mint vmi speciális kiadásra :) (A másik első kötetet - az "eredeti" borítóval - meg ajándékba kaptam ). Remélem megérted, hogy nem szándékozom megválni tőle :)
beküldve: 2009-08-28 11:50:11
(#14) Hehe, látom csőbe akarsz húzni :)
Háát... most jöhetnék a szokásos sablon szöveggel, hogy mert jó és király, de igazából engem a karakterek rajzolása, a karakterek jelleme és a sztori fogott meg.
A Kensin-t én animeben ismertem meg először, és kíváncsi voltam a mangára, és nem csalódtam.
Az Árnybíróval meg pont fordítva voltam, előbb jött a manga utána meg az anime. Itt viszont nagyot csalódtam. Az anime-film egyáltalán nem adta vissza azt a hangulatot amit a manga nyújtott.
Mindkettőben megtalálható a humor és a komolyság megfelelő "keveréke" és emiatt is szeretem őket :)
Háát... most jöhetnék a szokásos sablon szöveggel, hogy mert jó és király, de igazából engem a karakterek rajzolása, a karakterek jelleme és a sztori fogott meg.
A Kensin-t én animeben ismertem meg először, és kíváncsi voltam a mangára, és nem csalódtam.
Az Árnybíróval meg pont fordítva voltam, előbb jött a manga utána meg az anime. Itt viszont nagyot csalódtam. Az anime-film egyáltalán nem adta vissza azt a hangulatot amit a manga nyújtott.
Mindkettőben megtalálható a humor és a komolyság megfelelő "keveréke" és emiatt is szeretem őket :)