Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Misó nincs kedved eladni az első Árnybíró kötetedet ha már 2x van meg? *reménykedik* *_*
Látom, megvan neked az Árnybíró meg a Ruróni Kensin. Elmondanád nekem, hogy miért érdemes ezt a két sorozatot megvenni? Mindkettővel szemezek már egy ideje
1.: nincs a városunkban senki, akit ismerek és mangákat gyűjt
2.: Hát, igen, csak aztán jönnek, és mondják a magukét az eladók, hogy segíthetek valamiben? Ha meg már vagy 30 perce ott vagy, kicsit ferdén néznek rád
3.: Ja, csak az eladás rész nem jön össze xD
Vegyétek meg azt, amit a szívetek diktál xD
hát csak jöjjenek a kedves eladók, úgyis a vevőnek mindig mindenben igaza van :)
1.: nincs a városunkban senki, akit ismerek és mangákat gyűjt
2.: Hát, igen, csak aztán jönnek, és mondják a magukét az eladók, hogy segíthetek valamiben? Ha meg már vagy 30 perce ott vagy, kicsit ferdén néznek rád
3.: Ja, csak az eladás rész nem jön össze xD
Vegyétek meg azt, amit a szívetek diktál xD
1. kölcsönkéred egy barátodtól (persze nagyon vigyázva rá :) ez alap), elolvasod, és vagy elnyeri a tetszésed vagy nem
2. vagy elmész a legközelebbi könyvesboltba, elolvasod a kiszemelt kötet hátlapját, hogy miről is van szó benne, belelapozol, esetleg ha több időd van, akkor ott helyben leülsz és elkezdted olvasni kicsit.
(vagy a 3. lehetőség hogy megveszed, és ha nem tetszik akkor eladod, de egy gyűjtő ilyet nem tesz :) )
igazából mindenki saját maga dönti el hogy mi tetszik neki és mi nem. A többiek hozzászólásai csupán segítséget adhatnak a döntésben.
hát ja, ez hülyeség...mert ha azt mondják hogy egy manga jó nekem attól még nem tetszik.Inkább utánna kell nézni a történetének.Vagy a legutóbb olvastam.... topikban megnézni mások véleményét.
Akkor max. rákérdez, szerintetek ez a XY nevezetű manga jó? Ha azt mondják igen, meg van oldva minden...nem?
Ezt a [Link]et kérlek nézd meg, mert...haa valaki venni akar egy mangát, benéz oda és a legtöbb mangáról ezt írják: ,,Nagyon tetszik, szuperjó, ajánlom figyelmetekbe!" Ez még egy kommentbe se kerül, csak megnézi, erről jókat mondanak, megveszem. Amúgy én saját tapasztalataim szerint vásárlok, tehát, megnézem a boltban, tetszik, megveszem, nem, nem, hogyha meg valaminek a folytatása akkor meg megint igen.
Ha bizonytalan vagy, hogy melyik mangát vegyed a zsebed mélyén szegénykedő Forintokból, kérdezd meg az igazi manga-gyűjtőket =)
( remélem sikere lesz a topiknak )
Mindjárt egy kérdés:
A Démonnapló, és az Éjféli Opera megéri a pénzét ? =)