Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
És aki nem tudja, hol kezdje el hentai-néző pályafutását, annak meleg szívvel ajánlom a The Story of Little Monica (Little Monica Monogatari) címet viselő alkotást. Semmi durvulás, aranyos történet (már alapból az kiemelkedő, hogy van egyáltalán neki), talán egy lehelletnyivel részletesebb lehetett volna a grafika, de nem zavaró, teljesen élvezhető így is. Nincs erőszak, kötözés, csáp, vagy egyéb nyalánkságok, helyes kis "natúr" hentai.
Nekem is ő volt az első, azóta is az egyik kedvencem.
- ugyan kérlek ! méghogy a TSOLM "natúr" ??
háááát...mondjuk tényleg van rosszabb!
(ha kérdezné valaki én itt sem voltam )
Nekem is ő volt az első, azóta is az egyik kedvencem.
- ugyan kérlek ! méghogy a TSOLM "natúr" ??
háááát...mondjuk tényleg van rosszabb!
(ha kérdezné valaki én itt sem voltam )
Szerk: Fanni 2009-11-23 19:26:10
beküldve: 2009-11-23 15:19:43
(#67) Én olyan képet is láttam- nem is egyet -aminek Csápok Szentélye volt a címe. Mondom: van egy futanari-fiú-lány-rókafüles furry-orgiás kép, amin a háttér gyakorlatilag kavargó csápokból áll. Annyira morbid...fegyverrel molesztálósból csak yaoi képeket találtam, és igen kevés "használhatót", mármint igényeset, és az is furrys. Egy fehér kenguru és egy ló van rajta. És nem nevezném molesztálásnak...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Az még mindig a Ctulhu hívása
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Könyvecskeee...*____*
Kellene egy itthonra... - nem, még nincs ilyen a könyvtáramban. Sajnos. De szerintem addig jó a világnak... XD
Kellene egy itthonra... - nem, még nincs ilyen a könyvtáramban. Sajnos. De szerintem addig jó a világnak... XD
beküldve: 2009-11-23 10:08:46
(#64)
Szerk: ∂z 2009-11-23 10:10:15
Amiben annyi csápja van valaminek hogy megtukjon egy egész falut?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
na ez az amiről nem akartam tudni. nem fér el itt sem. de a csápos erőszakolós igen^^
-
Miért baj az? ^^
De komolyra fordítva a szót... Innentől kezdve retteghetsz hogy mikor kapod meg a szépséges rajzokat.
Ezzel bekapcsoltad az agyam olyan részét aminek segítségével elhatározom magam valami ultra retardáltságra.
De komolyra fordítva a szót... Innentől kezdve retteghetsz hogy mikor kapod meg a szépséges rajzokat.
Ezzel bekapcsoltad az agyam olyan részét aminek segítségével elhatározom magam valami ultra retardáltságra.
Lassan? Kezdettől fogva itt volt a helyük; a perverzség szentélyében, ahova a fiatalkáink túl gyakran járnak.
Szerk: Yaven 2009-10-25 00:14:55
beküldve: 2009-10-25 00:04:46
(#59) Yaven kérésére áthozva a téma az OtaKucsmából a WatarixRyuk duijinshi meg egyéb yaoi témák amik lassan csak itt férnek meg
Szerk: Yoroi 2009-10-25 00:10:07
egy-két hentaiban már láttam olyat, hogy fegyverrel molesztálták a hölgyeket... Nem volt valami szívderítő.
De a fegyver vagy a molesztálás miatt volt inkább "nem valami szívderítő"?"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-09-20 12:57:50
ez egy betegség de ezzel nem mondok újat...
Egyébként tegnapi fórumtalálkozó beszámolóját szerintem ide kéne majd írni.
Egyébként tegnapi fórumtalálkozó beszámolóját szerintem ide kéne majd írni.
beküldve: 2009-09-09 18:51:19
(#56) Áh, az eszembe se jutott, hogy magát a részletet linkelnéd be. Arra gondoltam, hogy majd wikipédia bejegyzés lesz vagy valami más oldalról származó ismertető... De pont ők...?XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-09-09 18:47:32