Dangan Ronpa Kibou no Gakuen to Zetsubou no Koukousei
Eladnék!/Vennék!
10 anime/manga, ami nem tetszett?
Love*Com
Darker Than Black
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

Úristen...a "Megszállottá" válásom komolyan egy uborkával kezdődik
Mindig egy "uborkával" kezdődik minden -legalábbis a yaoik történetében...

BOLDOG SZÜLINAPOT ENVY!!! -így előre is

alister: mi baj? olyan ingerültnek tűnsz.
Maryke: ahogy Yoroi is mondta; ne bízd el magad

Azért ennyire ne legyél rá büszke...

+ Boldog Szülinapot! ^^
Mi ez ez ez a topic?

Azért ne becsüld alá Yavent!

A mostani fórumtalin is olyanokat mondott

Pedig olyan kedves, nyugodt léleknek tűnt...

Közben Mihonak hála kitaláltam egy új fogyókúra módszert, ami híresebb lesz, még Norbinál is!!! Addig ontom magamból a baromságokat, míg mindenki el nem menekül a gépe elől futni néhány kört.
Neeeee!!!!Csak azt neee!!!!Az a vicc még nállam is fárasztóbb...
Na azt megnézem, hogy én mikor megyek futni egy kis hülyeségtől...Jól lettem edzsve

Meglátjuk ki megy kinek az agyára

Én nem ismerem a viccet
Úristen...a "Megszállottá" válásom komolyan egy uborkával kezdődik

Am. erről az Örömódáról eszembe jutott egy nagyon rossz vicc a medvéről és a zenélős wc-ről. Gondolom mindenki ismeri
Közben Mihonak hála kitaláltam egy új fogyókúra módszert, ami híresebb lesz, még Norbinál is!!! Addig ontom magamból a baromságokat, míg mindenki el nem menekül a gépe elől futni néhány kört.

Egen, de ha egy kedves anyuka beleolvas a kisfia/kislánya cuccaiba, és rájön a heves hányinger, akkor aztán hiába mutogat a fórumra, hogy ott rontották meg a szeme fényét, mert ott a figyelmeztetés, amit a gyerek tök magától szegett meg, ergo a kiadó moshatja kezét, nem ő a helikopter...
Egyébként meglepő, hogy deviantarton elég kevés futanaris kép van. Poénból beírtam, és röhögve vártam a 4-5 jegyű számot, ami a találatokat jelzi, erre alig 700. És nem minden látszik a lények.
Deviantartra tilos szexuális tartalmas feltenni, ezért nem találták sokat valószínűleg.

Mellesleg thx for the fav x)
*sírva röhög* Fhuh, ez durva, megyek inkább futok egy kört a lakópark körül, mert ez... Jujj...XD