Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
beküldve: 2009-09-09 15:54:55
(#38) Hogy ez eddig nem jutott eszembe! Pisztolybrator! (gunbrator) Bár biztos van már ilyen, de gondoltam, eszembe jut...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Úristen...a "Megszállottá" válásom komolyan egy uborkával kezdődik
Mindig egy "uborkával" kezdődik minden -legalábbis a yaoik történetében... És hogy kedves, nyugodt léleknek tűntem? Az direkt az álca, hogy utána a "poénjaim" még nagyobbat üssenek. ;)
BOLDOG SZÜLINAPOT ENVY!!! -így előre is
alister: mi baj? olyan ingerültnek tűnsz.
Maryke: ahogy Yoroi is mondta; ne bízd el magad
Azért ennyire ne legyél rá büszke...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Miért szólnánk??? Én csináltam
+ Boldog Szülinapot! ^^
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-09-07 21:06:37
beküldve: 2009-09-07 20:58:14
(#34) Na de kérem!
Mi ez ez ez a topic?
Mi ez ez ez a topic?
Egy szavatok ne legyen, h írok HOLNAP leszek 20éves xD
MIANEVED?!
Na azt megnézem, hogy én mikor megyek futni egy kis hülyeségtől...Jól lettem edzsve
Azért ne becsüld alá Yavent!
A mostani fórumtalin is olyanokat mondott
Pedig olyan kedves, nyugodt léleknek tűnt...
Am. erről az Örömódáról eszembe jutott egy nagyon rossz vicc a medvéről és a zenélős wc-ről. Gondolom mindenki ismeri
Közben Mihonak hála kitaláltam egy új fogyókúra módszert, ami híresebb lesz, még Norbinál is!!! Addig ontom magamból a baromságokat, míg mindenki el nem menekül a gépe elől futni néhány kört.
Közben Mihonak hála kitaláltam egy új fogyókúra módszert, ami híresebb lesz, még Norbinál is!!! Addig ontom magamból a baromságokat, míg mindenki el nem menekül a gépe elől futni néhány kört.
Neeeee!!!!Csak azt neee!!!!Az a vicc még nállam is fárasztóbb...
Na azt megnézem, hogy én mikor megyek futni egy kis hülyeségtől...Jól lettem edzsve
meh....
Hát ontsd nyugodtan!
Meglátjuk ki megy kinek az agyára
Meglátjuk ki megy kinek az agyára
Én nem ismerem a viccet
Úristen...a "Megszállottá" válásom komolyan egy uborkával kezdődik
Szerk: Yoroi 2009-09-07 20:53:57
Az uncsi...én formabontó akarok lenni!
Am. erről az Örömódáról eszembe jutott egy nagyon rossz vicc a medvéről és a zenélős wc-ről. Gondolom mindenki ismeri
vagy futanarizni néhány kört
Szerk: Yaven 2009-09-07 20:47:54
Csinálhatsz még egy uborkát ami az Örömódát játsza.
szerintem az internetet használó fiatal korúak 99%-a lesz*rja a 18-as figyelmeztető karikát
Egen, de ha egy kedves anyuka beleolvas a kisfia/kislánya cuccaiba, és rájön a heves hányinger, akkor aztán hiába mutogat a fórumra, hogy ott rontották meg a szeme fényét, mert ott a figyelmeztetés, amit a gyerek tök magától szegett meg, ergo a kiadó moshatja kezét, nem ő a helikopter...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Egyébként meglepő, hogy deviantarton elég kevés futanaris kép van. Poénból beírtam, és röhögve vártam a 4-5 jegyű számot, ami a találatokat jelzi, erre alig 700. És nem minden látszik a lények.
Deviantartra tilos szexuális tartalmas feltenni, ezért nem találták sokat valószínűleg.
Mellesleg thx for the fav x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Feltétlenül meg kell állítanotok az agyamat?
beküldve: 2009-09-07 18:52:01
(#25) Ennyi erővel:
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-09-07 17:36:11
(#24)