• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Hentai - 18 éven felülieknek!
Oldalak: ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 <<>>
beküldve: 2009-09-07 17:27:02
(#23) Válasz Yaven (#22) üzenetére
Miho ~ ミホ
Miho ~ ミホ
[ True mangafan ]

*sírva röhög* Fhuh, ez durva, megyek inkább futok egy kört a lakópark körül, mert ez... Jujj...XD

új | válasz erre | moderátor
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-09-07 17:27:16
beküldve: 2009-09-07 17:25:06
(#22) Válasz Miho ~ ミホ (#21) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Na jó, ez igaz.
És ha lediplomázom, akkor yaoi termék- és formatervező leszek.
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
Kár, hogy már létezik a cornbrator, pedig úgy feltaláltam volna...

beküldve: 2009-09-07 17:19:10
(#21) Válasz Yaven (#20) üzenetére
Miho ~ ミホ
Miho ~ ミホ
[ True mangafan ]
A yaoi is csak hentai, akárcsak a yuri. Szóval tökéletes tanár lennél. Ráadásul szaktanár: yaoi-szakértő. XD
Elképzeltem, hogy csináltatsz magadnak egy névjegykártyát és a neved alatt ott díszelegne ez... LOL.

beküldve: 2009-09-07 17:15:33
(#20) Válasz Fiszi (#19) üzenetére
Yaven
Yaven
[ True mangafan ]
Yaven is lehetne tanár

Én?*angyali tekintet* Félrebeszélsz...
Habár a yaoi témában otthon vagyok, de valljuk be, hogy hentaiban és főleg yuriban (blöö) a többiek leköröznek.
Yoroit hamarabb rontottuk meg, mint Zabit. Pedig ő megnézte velünk a Horrorra akadva 2-t
Ja és a kicsi fiúcskák ( ) elriasztására íme a yaoik fő történései:

na ki meri megnézni?

aki már a második spoilerre kattintott és hímnemű, az most szégyelje össze magát a yaoi lehúzásáért

ugye nem gondoltátok, hogy tényleg le fogok írni bármit is?

beküldve: 2009-09-07 16:56:59
(#19)
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
A kis kujon!
Új topik, izgi témával. És Yoroi nyitotta meg. Kezd ráérezni a tempóra, gondoltam, de a múltkori fórumtalin már-már túlszárnyalt minket.
Egyébként meglepő, hogy deviantarton elég kevés futanaris kép van. Poénból beírtam, és röhögve vártam a 4-5 jegyű számot, ami a találatokat jelzi, erre alig 700. És nem minden látszik a lények. És vicces, hogy a baba, amit tegnap találtam, "Doll for men" néven volt lejegyezve. A futanarizás, akár nővel, akár fárfival esik meg, mindenképpen perverzség. És ha két futanaris nő csinálja, az meg főleg. Hát még ha kétfarkúak... Arra az aktusra biztos külön megnevezés is van.

Yoroi: Yaven is lehetne tanár, és Zabpelyhen kívűl szinte bárki a fórumtaliról.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2009-09-07 16:57:42
beküldve: 2009-09-07 15:23:35
(#18) Válasz alister (#11) üzenetére
baniaa3
baniaa3
[ True mangafan ]
LOL!

Amúgy a hentait nem animébe kell nézni.

beküldve: 2009-09-07 14:44:43
(#17) Válasz Shaun (#16) üzenetére
Miho ~ ミホ
Miho ~ ミホ
[ True mangafan ]

"Már nem azért", de ezt mindenki jól tudja. Mindannyian voltunk annyi idősek, mint Te, és mi is fittyet hánytunk a figyelmeztetésekre - legalábbis én biztos, de szerintem a többiek sem voltak kisangyalok.XD
Ezen figyelmeztetseknek nem az a célja, hogy elűzzék a "kicsiket" - hisz egy ilyen kiírás láttán az érintettek és a nem érintettek is provokálva érzik magukat, és úgyis megnézik - sokkal inkább az, hogy elkerüljék a törvényekbe ütközést.
Ennyit erről.^^

Szerk: Miho ~ ミホ 2009-09-07 14:46:51
beküldve: 2009-09-07 14:37:07
(#16)
Shaun
Shaun
[ Megszállott ]
Már nem is azért, de szerintem az internetet használó fiatal korúak 99%-a lesz*rja a 18-as figyelmeztető karikát, példa rá: én xD Különben nem írnék ide vagy nem olvastam volna el a topikot . Vagy méginkább példa: Yoroi aki egyidős velem de ő nyitotta a topikot xD

What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-09-07 13:10:22
(#15)
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Ha valakit nagyon érdekel a Futanari, akkor a 4chan /d/ azaz alternatív hentai topikja csak azokról szól és rengeteg nagyfelbontású szép kép van ott, ráadásul csomó lefordított manga ami angol nyelven csak ott érhető el.

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-09-07 11:08:02
(#14) Válasz ∂z (#13) üzenetére
Miho ~ ミホ
Miho ~ ミホ
[ True mangafan ]
(vicces h ezt a topicot Yoroi nyitotta meg)

Igen, mert eredetileg futanari topicot szeretett volna nyittatni velem, de mondtam, hogy arra nem lennék képes, ráadásul előbb körül kéne nézni, hogy van-e külön hentai topic. Nem volt. Lett. És igen, vicces. Yoroi kezd azonosulni/beolvadni a közösségbe. Csak így tovább sotácska! XD

Hanon: Hm, még nem láttam, de a leírásod alapján nagyon szimpatikus. A mai estimese kipipálva.^^

Alister: Hááát... nem tudom, drága, de én ránézek a kutyusomra, és megsajnálom, ahogy eszembe jut az a borzasztó kép a Pirontanból. Nem tudom kiheverni.
A Bible Black szerintem azért nem megrázó, mert a futanari egy fiktív, reális helyzetben kivitelezhetetlen dolog.
Igen, most belemehetnénk, hogy dehogynem kivitelezhető, de segédeszköz vagy egy shemale használata már nem ugyanaz. A futanariban pont ez a lényeg: lányok alkalmi pénisszel.
Csúcs.

Még Hanon hozzászólásásra visszatérve...
Látjátok hitetlenek!?XD Hanon drága is említette a leírásban a grafikát és a sztorit. A hentait ezen szempontokból is lehet értékelni.

beküldve: 2009-09-07 05:42:36
(#13) Válasz alister (#11) üzenetére
∂z
∂z
[ True mangafan ]
pöcsös csajok

és? azok tök édik

(vicces h ezt a topicot Yoroi nyitotta meg)

-
Szerk: ∂z 2009-09-07 05:43:44
beküldve: 2009-09-07 00:41:50
(#12) Válasz alister (#11) üzenetére
Ivi
Ivi
[ Megszállott ]
Húúú, lesz itt tanárnéni, tanárbácsi és megkezdjük holnap a 30 kredites Bevezetés a hentai alműfajaiba előadássorozatot!

beküldve: 2009-09-07 00:28:57
(#11) Válasz ∂z (#9) üzenetére
alister
alister
[ True mangafan ]
Olvastam. És? A BB-ben meg

Huncut kis 18 éven aluliak, sipirc ebből a topikból!

pöcsös csajok
vannak...

"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-09-07 00:19:50
(#10)
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
És aki nem tudja, hol kezdje el hentai-néző pályafutását, annak meleg szívvel ajánlom a The Story of Little Monica (Little Monica Monogatari) címet viselő alkotást. Semmi durvulás, aranyos történet (már alapból az kiemelkedő, hogy van egyáltalán neki), talán egy lehelletnyivel részletesebb lehetett volna a grafika, de nem zavaró, teljesen élvezhető így is. Nincs erőszak, kötözés, csáp, vagy egyéb nyalánkságok, helyes kis "natúr" hentai.
Nekem is ő volt az első, azóta is az egyik kedvencem.

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-09-06 23:20:23
(#9) Válasz alister (#8) üzenetére
∂z
∂z
[ True mangafan ]
azért van a 2 közt különbség. te olvastad? az első fejezet azzal végződik, h a csávónak levágják a himbilimbijét. másodikban a kiscsaj motorozni tanul és a gépet úgy indítod be, h leszopod a a motort. aztán ott van még a kutya esete is...

-
Oldalak: ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 <<>>