Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
*sírva röhög* Fhuh, ez durva, megyek inkább futok egy kört a lakópark körül, mert ez... Jujj...XD
És ha lediplomázom, akkor yaoi termék- és formatervező leszek.
Én?*angyali tekintet* Félrebeszélsz...
Habár a yaoi témában otthon vagyok, de valljuk be, hogy hentaiban és főleg yuriban (blöö) a többiek leköröznek.
Yoroit hamarabb rontottuk meg, mint Zabit. Pedig ő megnézte velünk a Horrorra akadva 2-t
Ja és a kicsi fiúcskák ( ) elriasztására íme a yaoik fő történései:
na ki meri megnézni?
aki már a második spoilerre kattintott és hímnemű, az most szégyelje össze magát a yaoi lehúzásáért
ugye nem gondoltátok, hogy tényleg le fogok írni bármit is?
Új topik, izgi témával. És Yoroi nyitotta meg. Kezd ráérezni a tempóra, gondoltam, de a múltkori fórumtalin már-már túlszárnyalt minket.
Egyébként meglepő, hogy deviantarton elég kevés futanaris kép van. Poénból beírtam, és röhögve vártam a 4-5 jegyű számot, ami a találatokat jelzi, erre alig 700. És nem minden látszik a lények. És vicces, hogy a baba, amit tegnap találtam, "Doll for men" néven volt lejegyezve. A futanarizás, akár nővel, akár fárfival esik meg, mindenképpen perverzség. És ha két futanaris nő csinálja, az meg főleg. Hát még ha kétfarkúak... Arra az aktusra biztos külön megnevezés is van.
Yoroi: Yaven is lehetne tanár, és Zabpelyhen kívűl szinte bárki a fórumtaliról.
"Már nem azért", de ezt mindenki jól tudja. Mindannyian voltunk annyi idősek, mint Te, és mi is fittyet hánytunk a figyelmeztetésekre - legalábbis én biztos, de szerintem a többiek sem voltak kisangyalok.XD
Ezen figyelmeztetseknek nem az a célja, hogy elűzzék a "kicsiket" - hisz egy ilyen kiírás láttán az érintettek és a nem érintettek is provokálva érzik magukat, és úgyis megnézik - sokkal inkább az, hogy elkerüljék a törvényekbe ütközést.
Ennyit erről.^^
Igen, mert eredetileg futanari topicot szeretett volna nyittatni velem, de mondtam, hogy arra nem lennék képes, ráadásul előbb körül kéne nézni, hogy van-e külön hentai topic. Nem volt. Lett. És igen, vicces. Yoroi kezd azonosulni/beolvadni a közösségbe. Csak így tovább sotácska! XD
Hanon: Hm, még nem láttam, de a leírásod alapján nagyon szimpatikus. A mai estimese kipipálva.^^
Alister: Hááát... nem tudom, drága, de én ránézek a kutyusomra, és megsajnálom, ahogy eszembe jut az a borzasztó kép a Pirontanból. Nem tudom kiheverni.
A Bible Black szerintem azért nem megrázó, mert a futanari egy fiktív, reális helyzetben kivitelezhetetlen dolog.
Csúcs.
Még Hanon hozzászólásásra visszatérve...
Látjátok hitetlenek!?XD Hanon drága is említette a leírásban a grafikát és a sztorit. A hentait ezen szempontokból is lehet értékelni.
és? azok tök édik
(vicces h ezt a topicot Yoroi nyitotta meg)
Nekem is ő volt az első, azóta is az egyik kedvencem.