Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Végül is ha az emberek elhiszik a jóslós meg stb hülyeségeket, akkor lehet h ez is bejönne.
Akkor majd télleg el kezdem hirdetni és a bevétel egy részét elküldöm nektek mert együtt találtuk ezt ki.
Akkor majd télleg el kezdem hirdetni és a bevétel egy részét elküldöm nektek mert együtt találtuk ezt ki.
Nem nagyon ajánlom. A jósok ebből élnek és minek nézik őket..
(Jó tudom,hogy te nem ebből akarsz megélni majd.^^)
beküldve: 2011-05-18 17:04:14
(#345) én most ládtam elöször edign me vedtem észre hogy linkelted volna de köszi
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Végül is ha az emberek elhiszik a jóslós meg stb hülyeségeket, akkor lehet h ez is bejönne...
-
Szerk: C-san 2011-05-18 17:05:55
Nem is érdemes. Igazad van.
Linkeltem már ezt,de biztos akarok lenni abban,hogy mindenki megnézi. Szerintem nagyon jó. ^^
Linkeltem már ezt,de biztos akarok lenni abban,hogy mindenki megnézi. Szerintem nagyon jó. ^^
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-19 01:51:01
Az sem mindegy,hogy milyen a futárszolgálat,nem akarok döglött cicát kapni. :)
Akkor a magyar posta eleve kiesik, mert mire oda ér kiszáradnak ill. éhen halnak szegény állatkák.
Nekem is tetszik az a link, de ezt egyszer már linkelted, nem?
-
Szerk: C-san 2011-05-18 17:01:33
beküldve: 2011-05-18 16:59:02
(#341) de tényleg szerintem lenne ojan hülye aki venne álmokat
am meg zsír amit linkeltél
am meg zsír amit linkeltél
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Az sem mindegy,hogy milyen a futárszolgálat,nem akarok döglött cicát kapni. :)
Aki Sora
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-19 01:50:02
beküldve: 2011-05-18 16:51:00
(#339) szerintem plakátold ki és van aki venne
beküldve: 2011-05-18 16:42:52
(#332) Egy állatka 2500 Ft, a plusz trükk legyen mondjuk 500 FT + postaköltség. Asszem ennyi^^
-
Szerk: Moderátor 2011-05-19 02:13:27
Szerk: Moderátor 2011-05-19 01:46:55
Most mondom, h ingyen.
Na meg úgyse kérhetek pénzt az álmaitok ill. piszkos gondolataitok miatt.
Na meg úgyse kérhetek pénzt az álmaitok ill. piszkos gondolataitok miatt.
-
Szerk: C-san 2011-05-18 16:35:26
Szerk: Moderátor 2011-05-19 01:46:12
beküldve: 2011-05-18 16:28:46
(#321) Akkor most gyüjtsük a pénzt
Á nem, mindenki viheti ingyen amit akar a közeledő gyereknap alkalmából... ami, igazából csak Andrásnak kedvezne, de ettől az apróságtól most eltekintünk^^
Á nem, mindenki viheti ingyen amit akar a közeledő gyereknap alkalmából... ami, igazából csak Andrásnak kedvezne, de ettől az apróságtól most eltekintünk^^
-
Álmodj perverzeket és majd tapadni fognak rád D: xD
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2011-05-18 16:22:28
(#319) hát azta cicát és is szívesen hazavinném