Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
beküldve: 2011-05-25 21:15:32
(#422) akkor ezek szerint csak én vagyok ien béna szerencsétlen
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Ezen csodálkozom
Csak mer' én is google-val kerestem, és az eredményt meg láthatod...
-
Szerk: C-san 2011-05-24 19:36:34
beküldve: 2011-05-24 18:51:39
(#419) én kerestem a google-ban de nem talált semmit vagy amit talált az meg nem töltött be de ezke jók köszi szépen
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
A Hatsu Inu 2. részére gondolsz?
Egyszer már belinkeltem, de akkor most mégegyszer...
Hatsu Inu 2. rész
A harmadik részt viszont csak angol felirattal találtam.
Hatsu Inu 3. rész
Meg én valami 4. részt is találtam, szintén angol felirattal.
Hatsu Inu 4. rész
Egyszer már belinkeltem, de akkor most mégegyszer...
Hatsu Inu 2. rész
A harmadik részt viszont csak angol felirattal találtam.
Hatsu Inu 3. rész
Meg én valami 4. részt is találtam, szintén angol felirattal.
Hatsu Inu 4. rész
Mellesleg a Google a barátod^^
-
Szerk: C-san 2011-05-24 16:39:50
beküldve: 2011-05-24 12:54:38
(#417) a 2.rész hol lehet megtalálni én sehol se találom már néztem mindenhol és még csak lettöltőset sem találtam pls elmondanátok hogy hol nézitek kösz elöre is
Amúgy van harmadik része is.
Abban van némi yuri is ;)
Abban van némi yuri is ;)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-05-22 16:29:07
(#414) mm szaftos
Yup', ez az amit mondtam! :)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Macis a legjobb. :)
A macis? Pedig az a leglájtosabb... De nekem is az tetszik legjobban^^
Ugyan már majdnem végig néztem, köszi. Így egyszerűbb, h egy helyen van az összes rész.
Tudom lassú vagyok, h még nem néztem végig. De ez van ha bedöglött a laptopom és csak a közös gép maradt ahol meg mindig meg kell várnom amíg egyedül maradok:(
Rákerestem arra amit A Márk ajánlott. Remélem ez az amire gondolt, és akkor már a második részt is.
-
Szerk: C-san 2011-05-22 09:38:15
beküldve: 2011-05-22 08:45:19
(#411) beküldve: 2011-05-21 19:15:23
(#410) úúú maci durva a 3.kép
beküldve: 2011-05-21 17:41:37
(#409) Pár yuris kép:
-
Szerk: C-san 2011-05-21 17:41:57
beküldve: 2011-05-20 19:23:34
(#408) azért írtam 2x mert valamiért 2x írta le ugyanazt és hülyén énzett ki így átirtam az egyiket bocsi
am meg tényelg elég jo már belenéztem köszi
*Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-05-21 23:05:10