• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Anime >>
Hentai - 18 éven felülieknek!
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... >>
beküldve: 2023-05-04 12:41:37
(#482)
Harry
Harry
[ Új arc ]
Sokakhoz hasonlóan én is nagyon izgalmasnak és magával ragadónak találom a mangát és az animét. Ez egy olyan művészeti forma, amely olyan érzelmeket és gondolatokat képes közvetíteni, amelyek mély hatást gyakorolhatnak a nézőkre és az olvasókra. Természetesen vannak különböző műfajok, és sokan találnak örömet a 18+ tartalmakban, például a hentaiban. Ha azonban olyan emberekkel szeretnél kapcsolatba kerülni, akik osztoznak a manga, az anime és a 18+ tartalmak iránti érdeklődésedben, akkor nézd meg a stripchat.com-ot, ahol olyan modelleket találhatsz, akik cosplayelnek és az ízlésednek megfelelő szórakozást nyújtanak.

új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2011-11-07 18:28:38
(#481)
Erza
Erza
[ Addiktgyanús ]
Mostanában rákattantam a Naruto Soul eater és To heart-ra bár olvasom őket de így is élvezetes csak ajánlani tudom

próbálok ügyelni a helyesírásra

A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Szerk: Moderátor 2011-12-08 02:24:02
beküldve: 2011-09-09 13:33:50
(#480)
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Nincs mit
Remélem tetszik

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-09-09 13:32:04
(#479)
Erza
Erza
[ Addiktgyanús ]
Koszonom szepen màr rég làttam bemitis

A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
beküldve: 2011-09-09 12:59:50
(#478) Válasz Erza (#477) üzenetére
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Lover in law ep 1:
[Link]

Lover in law ep 2:
[Link]
Parancsolj

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-09-09 13:00:02
beküldve: 2011-09-09 11:40:23
(#477)
Erza
Erza
[ Addiktgyanús ]
Nemar valaki csak maradt legalabb linkejen valaki valami jot en sose talalok semmi jot

beküldve: 2011-09-02 23:42:21
(#476)
Erza
Erza
[ Addiktgyanús ]
Hát mifel főleg valad beszélgettem ezért lehet hogy én is lépek innen ezért sajnálom mert jókat dumáltunk

beküldve: 2011-09-02 14:05:55
(#475) Válasz Erza (#474) üzenetére
C-san
C-san
[ True mangafan ]
Én mivel már hónapok óta nem néztem hentait nem érzem úgy h jogom lenne ide írni... de azért mégis leírom h mostanában állatkák helyett szuprhősös dolgokat nézegetek. pl.: Batman:
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
meg X-Men: (FUTA WARNING)
Spoiler! Klikk ide az olvasáshoz.
...stb.

-
Szerk: C-san 2011-09-02 14:16:09
beküldve: 2011-09-02 12:30:09
(#474)
Erza
Erza
[ Addiktgyanús ]
Ne aljon mar meg az élet valaki irjon vagy linkejetek legalàbb àllatkàkat

beküldve: 2011-08-12 00:01:50
(#473)
M. Viktor
M. Viktor
[ Új arc ]
Halihoo!

Akinek lenne kedve Hentai mangákat fordítani mert tud németül/angolul csatlakozhat a csapatunkhoz!
[Link]
Fordítani, és szerkeszteni akárhogy is de sztem jó móka! És halhatatlan leszel hogy te is fordítottál valamit megmarad a neved a fordításban :)

Írj egy kommentet a blogomra vhova ha van kedved!

beküldve: 2011-08-02 19:22:56
(#472)
Erza
Erza
[ Addiktgyanús ]
Hàt jah màr 2 napja nem voltam strandon nah de inkàbb nemírok mert csak off lenne mert netezni is alig tudok így semmi filmet nem tudok nézni

beküldve: 2011-08-01 21:07:51
(#471)
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Látod, ez a nyár már csak ilyen XD
Annak ellenére hogy az idő már egy ideje eléggé hányadék.

beküldve: 2011-07-31 09:13:35
(#470)
Erza
Erza
[ Addiktgyanús ]
Nemàr nyýron mindenhol megàll az élet

beküldve: 2011-07-17 16:55:08
(#469)
Erza
Erza
[ Addiktgyanús ]
Zsír

beküldve: 2011-07-13 11:41:15
(#468)
C-san
C-san
[ True mangafan ]
Emberek, nem voltam egy hétig és máris megállt itt az élet?

^Vicceltem... Természetesen nem gondolom, h az én személyem ilyen fontos lehet.

Meg akkor már h valami ide illő is legyen, a legutóbb ezt láttam: [Link] [Link]

-
Szerk: C-san 2011-07-13 11:52:24
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... >>