Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Hehe... Örülök, h tudtam újat mutatni^^
A Márk: Ja. Ok, értem...
Nem kell aggódni buzisat még csak nem is fogok keresni... bár ezt is csak véletlenül találtam, mert én igazából yurit kerestem (ami mondjuk ebbe is vah ha úgy vesszük).
A Márk: Ja. Ok, értem...
Nem kell aggódni buzisat még csak nem is fogok keresni... bár ezt is csak véletlenül találtam, mert én igazából yurit kerestem (ami mondjuk ebbe is vah ha úgy vesszük).
-
Szerk: C-san 2011-05-30 15:20:24
Nem itt, csak úgy általában XD
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Oh.. oh! Pöcsös lányok, oh yeah!*o*
Köszi, Sütike, ezt még nem ismertem, gazdagabb lett a futanari-hentai ismeretem. (Nem gondoltam, hogy ez még lehetséges lehet.O.O)
Köszi, Sütike, ezt még nem ismertem, gazdagabb lett a futanari-hentai ismeretem. (Nem gondoltam, hogy ez még lehetséges lehet.O.O)
Szerk: Miho ~ ミホ 2011-05-30 15:16:37
A pöcsös lányokért én se vagyok oda... Csak azért linkeltem be ezt, mert multkor a hermafroditákról volt szó.
Am meg melyik itt a buzi? Amelyik a pöcsös csajjal dugott?
Am meg melyik itt a buzi? Amelyik a pöcsös csajjal dugott?
-
Szerk: C-san 2011-05-30 14:11:57
Neeee! XD
Pöcsös lányokat, és búza srácokat nem kérünk! XD
Én legalábbis nem.
Pöcsös lányokat, és búza srácokat nem kérünk! XD
Én legalábbis nem.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2011-05-30 05:04:18
(#432) A hermafrodita témára visszatérve:
Discode Ijou Seiai
És akkor már csak azért h egy helyen legyen... Itt a második ill. a harmadik rész.
Discode Ijou Seiai
És akkor már csak azért h egy helyen legyen... Itt a második ill. a harmadik rész.
-
Szerk: C-san 2011-05-30 05:59:39
o.O Ez fura... :S Pedig én angol felirattal néztem...
[Link] --> erről az oldalról van, lehet kicserélték a linket vagy nem tom :S Nem ellenőriztem le mielőtt belinkeltem, bocsi :$ Amúgy az oldalon több hentai animet is találsz és a legtöbbje online nézhető :)
[Link] --> erről az oldalról van, lehet kicserélték a linket vagy nem tom :S Nem ellenőriztem le mielőtt belinkeltem, bocsi :$ Amúgy az oldalon több hentai animet is találsz és a legtöbbje online nézhető :)
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
Köszi. Nem rossz, bár a másodikból nem sokat éertettem, mert francia v milyen felirat volt hozzá:/
Erza: Gratulálok hozzá.
Erza: Gratulálok hozzá.
-
Szerk: C-san 2011-05-29 03:44:16
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-05-28 10:58:35
(#428) Végre sikerült arra yuris oldalra regisztrálni
csak 3 hét kellet hogy sekerüljön
csak 3 hét kellet hogy sekerüljön
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Persze h jó, csak ne ilyen cenzúrázott meg összevagdalt legyen lehetőleg. És köszi.
-
Angol feliratos változatot tudok mind a két részhez.
Úgy is jó?
Úgy is jó?
beküldve: 2011-05-27 17:35:05
(#425) Tud valaki linket berakni arról, h hol lehet a body transfert online megnézni? Előre is köszönöm.
-
beküldve: 2011-05-26 20:48:42
(#424) az utcsó a legjobb
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
beküldve: 2011-05-26 14:42:38
(#423) Yuri képek:
-