Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
beküldve: 2011-05-20 18:59:36
(#407) Van egy srác, aki összejön a történet elején egy csajjal, aki mindenhova magával viszi a vibrátorát (nem a zsebében, és nem táskában, ha értitek mire gondolok).
Aztán ezek ketten "elbohóckodnak" elég gyakran, elég sok (általában nyilvános) helyen.
Idővel előkerül egy gyerekkori szerelem, aztán féltékenykedés, stb...
Én azért kedvelem, mert a szereplők nagyon jópofák.
De amúgy (azt hiszem) van róla leírás animeaddictson.
Aztán ezek ketten "elbohóckodnak" elég gyakran, elég sok (általában nyilvános) helyen.
Idővel előkerül egy gyerekkori szerelem, aztán féltékenykedés, stb...
Én azért kedvelem, mert a szereplők nagyon jópofák.
De amúgy (azt hiszem) van róla leírás animeaddictson.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2011-05-20 19:00:22
beküldve: 2011-05-20 18:35:04
(#405) Ha lehet, kerüld a duplapostot, és ha van még mondanivalód, akkor használd a "szerkesztés" gombot.
(Tudom, bagoly mondja, mert alább én is csináltam egy ilyet, de az véletlen volt XD)
*Hiányzó OFF pótolva. A moderátor*
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: Moderátor 2011-05-21 23:04:47
beküldve: 2011-05-20 16:53:46
(#403) Hàt nekem a. 2. Jobban tetszik
Bàr végülis a 3.se rossz
Bàr végülis a 3.se rossz
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Szerk: Moderátor 2011-05-21 23:04:25
am meg ez utcso szerintem nem igazán cica
Tudom h az nem csak cica, ezért is akartam elkülöníteni egy kicsit a többitől. Am meg csak ezért tettem fel mert nekem naon megtetszett az a kép.
-
beküldve: 2011-05-20 15:38:15
(#401) Vannak rajta azok is.
beküldve: 2011-05-20 15:14:14
(#400) köszi az animéket
A hős túl közel került a naphoz szárnyán a viasz megolvadt és ő lezuhant. Így fest egy bűnös aki bepofátlankodott isten területére.
Klasszak, bár a második az inkább rózsaszín hajú.
Nézd meg a Hatsu Inu-t.
Az az én egyik kedvencem. Jópofa!
Az az én egyik kedvencem. Jópofa!
Hentai animéket szeretnél?
Válogathatsz, hátha van itt olyan, amit nem ismersz: [Link]
A Márk:
Tessék, vörös cicák:
Ráadás kép:
Válogathatsz, hátha van itt olyan, amit nem ismersz: [Link]
Mellesleg nyugodtan tegezhetsz is^^
A Márk:
Tessék, vörös cicák:
Ráadás kép:
-
Szerk: C-san 2011-05-20 15:01:15
beküldve: 2011-05-20 14:33:33
(#396) hát már nemtudok hova töb állatot tenni
am tudna valami jó sorozatot végignéztem amit találtam de nemtudom hol lehetne újat találni elöre is köszi
am tudna valami jó sorozatot végignéztem amit találtam de nemtudom hol lehetne újat találni elöre is köszi
beküldve: 2011-05-20 14:33:18
(#395) Nekem azért még küldhetnél egy cuki vörös macskalányt XD
Köszi az infót
Mellesleg úgy látom már lejárt a kisállat-kereskedés ideje. Ez esetben bezárom a boltot.
Mellesleg úgy látom már lejárt a kisállat-kereskedés ideje. Ez esetben bezárom a boltot.
-
Szerk: C-san 2011-05-20 14:25:51
beküldve: 2011-05-20 14:19:32
(#393) Animeaddictson van fenn egy kettő magyarra fordított hentai.
Ezeket úgy találhatod meg, hogy bemész az online topicba, ott kiválasztod a mangákat, és ott keresel magadnak 18+ osokat.
Ezeket úgy találhatod meg, hogy bemész az online topicba, ott kiválasztod a mangákat, és ott keresel magadnak 18+ osokat.
beküldve: 2011-05-20 14:13:53
(#392) Hol lehet ilyen hentaikat magyarul kapni? Vagy lehet ezeket valahol online magyarul olvasni?
-
Szerk: C-san 2011-05-20 14:16:35