Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
MondoCon 2009
beküldve: 2009-09-28 22:55:13
(#33) Bezárva, folytatás itt.
Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
Hát oda nem szoktam járni mert a magyar határtól 35km-re lakom.
Csak nem Miho szomszédja vagy? XD *nyakvédőt felhúz, átharapás ellen*
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
És a pozsonyi con-ra szoktál járni? A múltkor volt arról egy cikk és eléggé jónak tűnt.
Hát oda nem szoktam járni mert a magyar határtól 35km-re lakom. Tehát nekem BP közelebb van mint pozsony. Amúgy Rimaszombatban lakom és Pozsony 295Km. Budapest peddig csak 210. Tehát olcsóbban jövök ki.
Táncolj Hercegnő!
én már csak a DDR miatt is ott leszek XD
Hm, ettől az a homályos érzésem támadt, hogy félnem kéne valamitől, de "nem jut eszembe", hogy mi...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-09-21 23:24:24
(#29) Mint már Ayumibaba is írta a vidéki rendezés esélye nem elsősorban a maradi, egoista pestieken bukik meg. Ha egy vidéki anime club egyszerűen nincs felkészülve egy ilyen rendezvény megszervezésére, akkor azzal nincs mit tenni. Gondolom mindenki szeretne megfelelő helyszínen és körülmények között szórakozni.
A reklamálóknak csak annyit tudok tanácsolni, hogy próbáljanak ők maguk is besegíteni a közelükben lévő városokban működő anime club munkájába. Majd összehozni egy olyan csapatot, amelyik könnyű szívvel be tudja vállalni egy pl. Őszi AnimeCon megszervezését és lebonyolítását.
Amúgy én most a Székesfehérvárit és a Képregénybörzét is kihagyom, így pont jól jött ez a kis őszi programocska. Tehát én már biztos ott leszek.
A reklamálóknak csak annyit tudok tanácsolni, hogy próbáljanak ők maguk is besegíteni a közelükben lévő városokban működő anime club munkájába. Majd összehozni egy olyan csapatot, amelyik könnyű szívvel be tudja vállalni egy pl. Őszi AnimeCon megszervezését és lebonyolítását.
Amúgy én most a Székesfehérvárit és a Képregénybörzét is kihagyom, így pont jól jött ez a kis őszi programocska. Tehát én már biztos ott leszek.
Látogassátok nagy örömmel: http://amf.try.hu/
beküldve: 2009-09-21 21:32:08
(#28) DDR bedeutet: Deutsche Demokratische Republik
Amúgy meg még tán az is lehet hogy elesek ide.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Akkor most semmiképp sem hagyhatjuk ki a közös DDR-ezést ;)
Usagi-chan: sajnálom, hogy nem tudsz jönni.
Usagi-chan: sajnálom, hogy nem tudsz jönni.
aww....hugiiii T.T pedig oolyan jó lenne ha el tudnál jönni ^^
én már csak a DDR miatt is ott leszek XD itthon sajna most nincs rá lehetőségem^^""" ;
én már csak a DDR miatt is ott leszek XD itthon sajna most nincs rá lehetőségem^^""" ;
meghát....kell valami animés rendezvény ide a sok szalagavató-ballagás-meghasonl ók közé :3
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-09-21 17:59:05
(#25) Eddig úgy néz ki ottleszek... Remélem összejön a dolog.
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2009-09-21 17:50:18
(#24) Ó, tök jól hangzik. ^^ De sajnos ki kell hagynom, pedig olyan szívesen mennék. Majd talán a legközelebbire.^^
És a pozsonyi con-ra szoktál járni? A múltkor volt arról egy cikk és eléggé jónak tűnt.
beküldve: 2009-09-21 15:54:38
(#22) Akkor én nem is számítom, mert én Szlovákiában lakom. 1 évben csak egyszer járok. Az peddig a Nyári Animecon volt. Ha tudom hogy lesz MondoCon is akkor kihagytam volna az animecont
Táncolj Hercegnő!
10000 ft-ba kerül
én amíg nem költöztem fel Bp-re ugyanúgy feljártam, 2 órát vonatoztam (átszállással együtt). a vonatjegyem 5000Ft volt oda-vissza, mivel nem voltam már diák. ha diák lettem volna kb a felébe került volna a jegyem. mivel nem voltam budapesti és tudtam hogy még vásárolni is akarok nem csak programozni ezért meg sem fordult a fejembe hogy 1 napnál többet maradjak.... kellet választanom hogy akkor kihagyom az egészet vagy pedig megelégedek a 2 napból 1 nappal is! és mivel szerettem volna elmenni ezért örültem annak hogy legalább 1 napot lehettem ott.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
jah mert Szeged, Győr, Miskolc is ugyan az mintha Pest lenne. Számomra... mivel mind messze van
amúgy nem zsémbeskedem csak bosszant hogy 4 x annyi pénzt kell ráköltenem egy conra mint annak akinek helyben van. Nyilván akinek van rá pénze v. aki helyben lakik annak nem probléma egy ilyen. De engem elszomorít hogy ennyi rendezvény van amin szeretnék ott lenni de nem tehetem mert vonattal neadj isten szállással ( pl nyári con) belépőjeggyel 10000 ft-ba kerül. és akkor még nem ettem ittam és nem vettem semmit...
amúgy nem zsémbeskedem csak bosszant hogy 4 x annyi pénzt kell ráköltenem egy conra mint annak akinek helyben van. Nyilván akinek van rá pénze v. aki helyben lakik annak nem probléma egy ilyen. De engem elszomorít hogy ennyi rendezvény van amin szeretnék ott lenni de nem tehetem mert vonattal neadj isten szállással ( pl nyári con) belépőjeggyel 10000 ft-ba kerül. és akkor még nem ettem ittam és nem vettem semmit...
Ne csak nézz, láss is!
beküldve: 2009-09-21 12:59:26
(#19) Végre!
Bár nem jutok el, de a megjelenéseknek örülök!!!!:
Egyébként meg hogy hol lesz vidéki con, az nem elsősorban a MAT-on múlik,hanem a vidéki anime klubbokon...
Bár nem jutok el, de a megjelenéseknek örülök!!!!:
Egyébként meg hogy hol lesz vidéki con, az nem elsősorban a MAT-on múlik,hanem a vidéki anime klubbokon...