ENJOY-ANIME: happy day :))))))))))))
GANIMA: Jaj jó volt a VK 4.kötete, nagyon tetszett ^^ már várom az 5.kötetet x)
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
HoldfényCon
beküldve: 2011-08-09 10:11:40
(#106) Holdfénycon
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
beküldve: 2011-08-08 13:20:45
(#105) Nem szóltam meg vagy facen...
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Ja
Jelöltelek facen ugye anime kép van ki téve profilnak???
Jelöltelek facen ugye anime kép van ki téve profilnak???*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-09-05 13:29:44
beküldve: 2011-08-07 14:18:40
(#103) Rendben, írtam mailt! :) Találkozzunk minél többen, legyen szép nagy csoportunk 

Oké találkozhatnánk úgyis az anyámmal jövök vele meg nem lehet lazulni...Én eldöntöttem nem a vampire knightból leszek beöltözve hanem csak egy sima cosplayes ruhába leszek ha akarsz talizni írj ide: narutohaver@citromail.hu és ott meg adom a nevem facebookhoz...
Ha más is akar talizni írjon az is nekem
Ha más is akar talizni írjon az is nekem
Szerk: Yuuki vampire *-* 2011-08-07 11:17:54
beküldve: 2011-08-06 21:39:40
(#101) Én is ott leszek, és Sakurának leszek beöltözve a Naruto-ból^^ Összejöhetnénk páran innen az oldalról 

*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:14:46
beküldve: 2011-08-06 18:00:27
(#99) Bár a mostani holdfémy conra is vonatkozhatna a topic .... Hogy lehet, hogy ekkora kihaltság legyen egy fórumon???
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
beküldve: 2011-08-06 12:01:47
(#98)
azért mondom hogy jah xD"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Az már nem aktuális amire válaszoltál, mert már több mint egy éves hozzászólás 

1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
aki volt az meg tudná mondani h a Death noten kívűl van-e ujjabb manga amit kiadtak?
Jah
beküldve: 2011-08-01 22:37:01
(#95) Ki jön holdfényconra? Ha jöttök akkor köszönjetek rám Yuukinak leszek beöltözve a Vampire knightből és free hug lesz nálam.
beküldve: 2010-06-13 11:28:44
(#94) aki volt az meg tudná mondani h a Death noten kívűl van-e ujjabb manga amit kiadtak?
beküldve: 2010-06-11 20:54:55
(#93) Ott leszek, dél után.
Yaven is jön, csak nagyon el van foglalva cosplay-készítéssel.
Yaven is jön, csak nagyon el van foglalva cosplay-készítéssel.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-06-11 20:55:27
beküldve: 2010-06-11 19:50:12
(#92) Jó, én elvileg Giljével és csapatával leszek XD Aztán kitudja.
MIANEVED?!