Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
HoldfényCon
beküldve: 2022-05-30 02:25:33
(#108) Interaction design, also known as interaction design, is the field of design that defines and designs the behavior of man-made systems. Artifacts, ie, artificially made items, such as software, mobile devices, artificial environments, services, wearables, and the organization of systems. Interaction design is about defining the interface related to the way the artifact behaves (the "interaction", that is, how the artifact reacts in a specific situation). Interaction design bridges information architecture and visual design to form an easier-to-use user interface.[Link]
beküldve: 2011-08-09 10:11:40
(#106) Holdfénycon
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
beküldve: 2011-08-08 13:20:45
(#105) Nem szóltam meg vagy facen...
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
Ja Jelöltelek facen ugye anime kép van ki téve profilnak???
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-09-05 13:29:44
beküldve: 2011-08-07 14:18:40
(#103) Rendben, írtam mailt! :) Találkozzunk minél többen, legyen szép nagy csoportunk
Oké találkozhatnánk úgyis az anyámmal jövök vele meg nem lehet lazulni...Én eldöntöttem nem a vampire knightból leszek beöltözve hanem csak egy sima cosplayes ruhába leszek ha akarsz talizni írj ide: narutohaver@citromail.hu és ott meg adom a nevem facebookhoz...
Ha más is akar talizni írjon az is nekem
Ha más is akar talizni írjon az is nekem
Szerk: Yuuki vampire *-* 2011-08-07 11:17:54
beküldve: 2011-08-06 21:39:40
(#101) Én is ott leszek, és Sakurának leszek beöltözve a Naruto-ból^^ Összejöhetnénk páran innen az oldalról
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-08-26 23:14:46
beküldve: 2011-08-06 18:00:27
(#99) Bár a mostani holdfémy conra is vonatkozhatna a topic .... Hogy lehet, hogy ekkora kihaltság legyen egy fórumon???
(-(-(-(-.-)-)-)-) kínai maffia
beküldve: 2011-08-06 12:01:47
(#98) azért mondom hogy jah xD
Az már nem aktuális amire válaszoltál, mert már több mint egy éves hozzászólás
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
aki volt az meg tudná mondani h a Death noten kívűl van-e ujjabb manga amit kiadtak?
Jah
beküldve: 2011-08-01 22:37:01
(#95) Ki jön holdfényconra? Ha jöttök akkor köszönjetek rám Yuukinak leszek beöltözve a Vampire knightből és free hug lesz nálam.
beküldve: 2010-06-13 11:28:44
(#94) aki volt az meg tudná mondani h a Death noten kívűl van-e ujjabb manga amit kiadtak?