Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
HoldfényCon
Beöltözök Usoppnak és kikiáltom árbóckosárnak a nyakát
8DDDD
Úgy legyen
MIANEVED?!
LudwigMeszter:meghumpolom a torkát. az orrommal!!! 8D
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
OMG! Remélem egy fénykép erejéig nem dől fel a cucc. XD
akkor majd suhogok...
de neked kell kivakolnod!!!!!! 8D
de neked kell kivakolnod!!!!!! 8D
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
és te leszel a zászló
és te leszel a zászló
-Oh, I will Sekishiki Meikaiha you so hard! - Not before I Great Horn you!
Szerk: LudwigMeszter 2010-05-20 22:52:14
LudwigMeszter azt mondja megmássza...
Master Chief lesz... méghozzá a maga potom 4 és fél méteres brutál magasságával
igazából most összeszartam magam a puszta gondolattól is
-
Nah! Most kaptam friss infókat. A divatbemutatót a Moonlight Meido Licornejának divattervező barátnője tartja a személyes ruhakollekciójából. Barokk, rokokó és reneszánsz ruhakölteményekben fognak pompállani a szerencsés segítők illetve próbababák
Én... én menni akarok
Lehet, hogy másvalaki is Warhammerezik. Ki tudja
Bár állítólag a fiatalság szereti és így logikus lenne. Számomra.
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-05-20 13:45:59
Egy magyar zenekar meghívott vendége is ellátogat hozzánk, a személyéről még nincs sok infóm, fényképezkedni, autogramozni lehet majd vele, miközben a Warhammereket festegeti...
Ha magyar együttes tagja és Warhammerezik, akkor azt hiszem tudom ki az illető, de nem hiszem, hogy sokan örülnek majd neki.
Történetesen az egyik Anti Fitness Club tag.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-05-20 13:13:48
(#52) Nah! Most kaptam friss infókat. A divatbemutatót a Moonlight Meido Licornejának divattervező barátnője tartja a személyes ruhakollekciójából. Barokk, rokokó és reneszánsz ruhakölteményekben fognak pompállani a szerencsés segítők illetve próbababák
A HALO figura valóban Master Chief lesz... méghozzá a maga potom 4 és fél méteres brutál magasságával
A Jedi Champers csoportot is várjuk, akik szintén Star Wars-os körökben mozognak, előadásokkal is készülnek a színpadra.
Egy magyar zenekar meghívott vendége is ellátogat hozzánk, a személyéről még nincs sok infóm, fényképezkedni, autogramozni lehet majd vele, miközben a Warhammereket festegeti...
A hátsó kerthelyiség szintén teljesen szabad, úgyhogy a szabadba is kimehetünk.
A HALO figura valóban Master Chief lesz... méghozzá a maga potom 4 és fél méteres brutál magasságával
A Jedi Champers csoportot is várjuk, akik szintén Star Wars-os körökben mozognak, előadásokkal is készülnek a színpadra.
A hátsó kerthelyiség szintén teljesen szabad, úgyhogy a szabadba is kimehetünk.
Szerk: Gilje-sama 2010-05-20 13:14:17
Nem is értem, miért nem akarnád conra fölvenni...
Én most tuti nem ölötözök be. Nem is lenne időm cp-t varrni, még kitalálni se. Menni viszont szeretnék.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
pedig biztos nagyon sexy lennék benne
és ha conra nem is, fórumtáborra felvenném
és ha conra nem is, fórumtáborra felvenném
-
Szerk: ∂z 2010-05-19 23:55:01
vardd meg
Egyedül nem tudom összehozni. DE ha összefog a forum lánycsapata, simán összehoznánk neked. Akkor meg nem vennéd fel.
MIANEVED?!