Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
HoldfényCon
Te is tudod, hogy nála van egy sokkal jobb tervem De az ha minden igaz tavaszi conra lesz...
-Oh, I will Sekishiki Meikaiha you so hard! - Not before I Great Horn you!
Szerk: LudwigMeszter 2010-05-19 21:19:10
piha...
csak szeretnéd. majd ha egyszer Jokert cpzel
csak szeretnéd. majd ha egyszer Jokert cpzel
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Naná h elárullak! Hisz én vagyok a főgonosz!
kampányolom a Cont. erre megy a fizetség...hehe
hát elárulsz?! TE CÉDA!!!
hát elárulsz?! TE CÉDA!!!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-05-19 21:10:34
és a galád közben még msnezik is
Nem sajt, kisnyúl.
4 helyen fórumozol a Mangafanon kívül? Mindjárt elsírom magam.
4 helyen fórumozol a Mangafanon kívül? Mindjárt elsírom magam.
elírtam na 5 helyen fórumozok egyszerreXD különben is, SAJT!
igen! végre mégegy Alistair-párti!XDXD
Alisterrel sincs bajom, de inkább Alistair párti vagyok. :P
Am. kövezzetek meg, de csak a youtube-os videók miatt ismerem a játékot, egy percet nem játszottam vele.
Nekem ijesztő az a nagy menü a sok választható tárggyal.
LM: Én annyira nem vagyok dúskeblű, hogy ez a veszély fenyegessen, de többek közt ezért mondtam le a versenyzésről. Meg mert a választott zenémet nem tudtam normálisan megvágni.
Tulajdonképpen én nem akartam beöltözni Morrigannek xD kényelmetlenül érezném magam abban a ruciban...meg le kéne ragasztani mert ha azt vesszük én hogy mozgok simán félrecsúszik minden xD
Aa nekem Zevran a nagy kedvenc. De Alistairt is nagyon bírom, főleg mikor zavarba jön meg a többiek folyton zaklatjákxD Ezért volt mindig a csapatomban
Aa nekem Zevran a nagy kedvenc. De Alistairt is nagyon bírom, főleg mikor zavarba jön meg a többiek folyton zaklatjákxD Ezért volt mindig a csapatomban
igen! végre mégegy Alistair-párti!XDXD
Szerk: Gilje-sama 2010-05-19 20:56:51
Attól még beöltözhetsz. ;) Zevran cp? Ígéretesen hangzik. Bár sztem Alistair mókásabb karakter.
Szerk: Yaven 2010-05-19 20:53:53
Morrigan? xD Na nekem is majdnem be kellett öltöznöm Morrigannek Holdfényconra...szerencsére mégsem kell Én egyszer, ha összejön, Zevrant szeretnék cpzni...
...remélem lesz egy Zevran...
A pókqrva Morrigannek. Csak félek, hogy Fiszi meg fog erőszakolni. Bár szerinte csak akkor szekszi egy vérpók, ha félig átváltozott, szóval mégsem vagyok veszélyben.
Nincs véletlenül valaki, aki Lelianának v. egyéb karakternek akar beöltözni?
Nincs véletlenül valaki, aki Lelianának v. egyéb karakternek akar beöltözni?
wow 8D kinek öltözöl DragonAgeből? nekem íjászom volt és Errolnak hívták
hopika kevertem egy pillanatra DragonicávalXD bocsesz
hopika kevertem egy pillanatra DragonicávalXD bocsesz
Szerk: Gilje-sama 2010-05-19 20:45:39