Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kuroshitsuji
beküldve: 2010-07-20 16:35:27
(#41) Ajaj, az első 2 rész elég nagy katyvasz lett... Mégis bejött ez a felébredés-téma.
Nem fogott meg
Majd meglesem a sorozatot, ha minden része kint lesz...
Majd meglesem a sorozatot, ha minden része kint lesz...
MIANEVED?!
beküldve: 2010-07-02 13:08:30
(#39) beküldve: 2010-07-02 11:49:35
(#38) Én igen, és nagyon dúrva
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-07-02 10:20:52
(#37) Látta vki második évad első részét? Már kint van, de én megvárom a magyar feliratot.
második évad opening:
[Link]
második évad opening:
[Link]
Nem, de kicsit megrágcsál xD Húú, ahhoz, hogy féken tartsam, kicsit még gyúrni kell ^^
Szerk: _gabi 2010-02-10 21:12:41
beküldve: 2010-02-10 21:11:22
(#35) ő nem változik át kilógó agyarú pucér pasivá
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-02-10 21:11:44
naná! egy ilyen kutyát talán még én is elfogadnék... pedig macskarajongó vagyok
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Mármint Pluto? Ne már - a végén ott okádta magából a sok tüzet - komolyan, kutya az ilyen?
Imádtam, Undertaker és Sebas-chan mellett a kedvenc karakteremXD olyan...nem is tudom... "bizarr" volt, hogy az már lol-xD aranyos, na
Lau *.* Bocsáss meg, hogy kifelejtettelek, Lau-sama! *Lau előtt hajlong*
Pluto - hát ő egy kicsit fura volt
Pluto - hát ő egy kicsit fura volt
És Pluto meg LauXD
Sebastian néha felidegesített, Ciel meg... csak a végén kedveltem meg. De tagadhatatlan, hogy Undertaker és Grell a legjobb :)
az, mi épp most nézzük újra
a Lovelessben meg ne keressetek logikai mondanivalót, mert nincs, elsősorban a látványra meg az érzelmekre alapoztak, legalábbis szerintem. ennek ellenére egészen jó sorozat
ha lesz Grell és Undertaker, én nem fogok panaszkodni egyébként meg ha más tökkelütött mellékszereplők jönnek akkorseXD az első évadban is őket szerettem, Ciel kifejezetten semmilyen volt, de Sebas-chant bírtam
a Lovelessben meg ne keressetek logikai mondanivalót, mert nincs, elsősorban a látványra meg az érzelmekre alapoztak, legalábbis szerintem. ennek ellenére egészen jó sorozat
ha lesz Grell és Undertaker, én nem fogok panaszkodni egyébként meg ha más tökkelütött mellékszereplők jönnek akkorseXD az első évadban is őket szerettem, Ciel kifejezetten semmilyen volt, de Sebas-chant bírtam
Szerk: Gilje-sama 2010-02-10 19:21:03