Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kuroshitsuji
Hát igen - szerintem kicsit sokat sűrítettek bele az utolsó pár részbe. Olyan volt, mintha két külön anime lenne az eleje meg a vége, annyira más volt hangulatban
A Loveless az shounen ai, igaz?
Szerk: _gabi 2010-02-10 19:04:14
Vagy a Lovelessban Seimei halála.
Nekem annyira nem volt szomorú a vége, mert közben végig azt próbáltam kideríteni, hogy mi is történt és miért.
Sasakiii:A mangáját még nem olvastam, szóval hiszek neked, hogy sok mindent kihagytak. De sajnos ez elkerülhetetlen más alkotásoknál is.
Nekem annyira nem volt szomorú a vége, mert közben végig azt próbáltam kideríteni, hogy mi is történt és miért.
Sasakiii:A mangáját még nem olvastam, szóval hiszek neked, hogy sok mindent kihagytak. De sajnos ez elkerülhetetlen más alkotásoknál is.
beküldve: 2010-02-10 18:54:48
(#24) Ez a Ciel-szülei olyan dolog, mint a Spiralban Ayumu tesója - azzal mi lett?
Tényleg elég sötét volt a vége, de talán azért tetszett, mert szomorú volt - legalábbis nekem
Ez most nagyon illett ide
Tényleg elég sötét volt a vége, de talán azért tetszett, mert szomorú volt - legalábbis nekem
beküldve: 2010-02-10 18:51:19
(#23) én rohadtul sajnálom, hogy nem a mangásan folytatják
oda az animés jokerem... és milyen jó lett volna a cirkuszi részek...
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Nekem az tetszett az elején, hogy epizódszerű és nagyon vicces, de a vége felé eltűnedeztek a viccek és mindenféle sötét titkok derültek ki, de csak félig. Pl. mi történt Ciel szüleivel?
beküldve: 2010-02-10 18:48:03
(#21) Szerintem jó volt az 1. évad vége. Az egész animében az meg a poénok, karakterek tetszettek
Szerk: _gabi 2010-02-10 18:48:28
De miért pont a Kuroshitsuji lenne yaoi mentes? Csupa férfi főszereplő, akik meg nem, azok kétes identitásúak.
Ha már yaoi mentesség, akkor a Kaleido Star-ra szavazok.
Én nem is nagyon értettem az első évad végét. Az az angyalos dolog egy nagy katyvasz volt nekem.
nekem tetszett az első évad vége amúgy gondoltam ááááá ebből már nem csinálok yaois poént, legyen egy tiszta része az oldalank...de esélytelen
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Mondjuk szerintem ez még mindig jobb megoldás, mint az, hogy Ciel felébred álmából és blablabla...
Igen, ebben egyetértünk, meg szvsz amúgyis nagyon elrontották az első évad végét. Ha jó arcok lesznek az új főszereplők, akkor nem lehet baj.
Gilje:*kuncog* én is meglepődtem, hogy nem te írtad először
Yaven, kimondtad amit titkolni akartamXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-02-10 18:36:45
(#16) Mondjuk szerintem ez még mindig jobb megoldás, mint az, hogy Ciel felébred álmából és blablabla...
beküldve: 2010-02-10 18:35:14
(#15) Megmondom őszintén; ez a szőke srác kifejezetten tetszik nekem. Olyan Lightos vigyora van, miközben ukénak néz ki. Claude tényleg gyengécske, bár ő meg Usagi-sanra hasonlít a JR-ból. Amikor először megláttam a képet, nem csoda, hogy azonnal a yaoira asszociáltam (nem mintha nem mindenről a yaoi jutna az eszembe, de... )
Nem írok le semmit, amit még nem láttam de Sebastian pótolhatatlan űrt hagy maga után... remélem Grell és Undertaker azért lesz
MyAnimeListen már fel is dobták szereplőnek őket a Kuroshitsuji 2 adatlapjára
Sebastian sokkal menőbb volt mint ez a... Claude (?) És Alois (?) vigyora...
Sebastian sokkal menőbb volt mint ez a... Claude (?) És Alois (?) vigyora...
Szerk: _gabi 2010-02-10 18:23:48
ÚÚÚÚÚR ISTEN
ha ez komoly... O_O
ha ez komoly... O_O