Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Kuroshitsuji
csak a második sorozatról hallanánk már valamit... hehh
Hát nemtudom hogy igazak-e a pletykák,de ezen az oldalon
elég érdekes dolgokat írnak: http://www.animenewsnetwork.com/ news/2010-02-01/kuroshitsuji-ii- to-debut-in-july-with-new-butler -master
(angolosok előnyben egyp. az infó innnen van:
kawaii-anime-tenshi.gp)
De nagyon remélem ,hogy nem így lesz >.<
mármint,hogy nem lesz új mester meg
kmornyik v "szolgáló"
kmornyik v "szolgáló"
beküldve: 2010-01-13 00:05:24
(#9) csak a második sorozatról hallanánk már valamit... hehh
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-01-03 15:07:54
(#8) beküldve: 2009-12-06 21:37:41
(#7) Én nem hallottam róla, hogy lesz második évad. De van egy nagyon egyszerű megoldás a problémára ha akarnának. Elvégre csak annyit láttunk, hogy Sebastian közelít Cielhez. És mi van ha meggondolta magát. Hogy még ráér elfogyasztani a mestere lelkét? Ez príma kibúvó lenne arra, hogy Ciel életben maradjon és legyen folytatás.
Sötétség nélkül nincs fény.
beküldve: 2009-12-06 19:35:03
(#6) beküldve: 2009-12-06 19:32:02
(#5) beküldve: 2009-12-06 19:08:32
(#4) Umm, ez az álomból felébredős-dolog nekem nagyon nem tetszik. Idétlennek tartom.
Talán még a manga eseményeit követő sorozat lenne a legjobb, de majd meglátjuk, mivel rukkolnak elő.
Hm... Nem tudom. Azt olvastam a myanimelisten az egyik topikban, hogy a 7. kötetben van utalás a 2. szériára:
"Now then young master...open your eyes."
De nagyon sok tippet láttam már. Van, aki szerint az 1. évad álom, és a 2-ban felébred Ciel, és semmi sem történt (ez szerintem nem valószínű...), vagy hogy más lesz Sebastian ura (ez is kizárt, mert már kirakták Cielt a szereplőkhöz), szóval...
Nem tudom, mit higgyek
"Now then young master...open your eyes."
De nagyon sok tippet láttam már. Van, aki szerint az 1. évad álom, és a 2-ban felébred Ciel, és semmi sem történt (ez szerintem nem valószínű...), vagy hogy más lesz Sebastian ura (ez is kizárt, mert már kirakták Cielt a szereplőkhöz), szóval...
Nem tudom, mit higgyek
beküldve: 2009-12-06 18:35:31
(#2) Úgy tudom, hogy nem folytatás készül, hanem teljesen a mangát követve készítenek belőle második sorozatot.
Ahogy a Hellsing esetében is történt.
Ahogy a Hellsing esetében is történt.
Szerk: Wynter 2009-12-06 18:43:56
beküldve: 2009-12-06 18:21:08
(#1) Úgy láttam, nincs még ilyen topik, szóval... :)
(Ha meg van, csak én nem vettem észre, akkor bocsi ^^")
Az animéről:
Ma fejeztem be, és uh... Sejtettem, hogy
(Ha meg van, csak én nem vettem észre, akkor bocsi ^^")
Az animéről:
Ma fejeztem be, és uh... Sejtettem, hogy
Ciel meg fog halni
, de attól még rossz volt nézni De így hogy lesz 2. évad? Vagy nem hal meg, és folytatják, ahol abbahagyták? -.-"
Szerk: _gabi 2009-12-06 18:23:58