ENJOY-ANIME: happy day :))))))))))))
GANIMA: Jaj jó volt a VK 4.kötete, nagyon tetszett ^^ már várom az 5.kötetet x)
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ki vagy?! - játék
Én most nem tudom mit rakjak, úgyhogy passzolok.
"A hűség a legkegyetlenebb béklyó"
beküldve: 2011-09-16 19:50:36
(#1808) Igen eltaláltad!!
Te jössz!!
Amúgy meg őszintén ezt nem is tudtam, hogy lehet így "csalni", hogy megnézem a kép url-jét!! De most már tudom, szóval legközelebb jobb leszek!!
Te jössz!!
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
Ja. De ne offoljuk szét az egész topicot... Inkább várjuk meg amíg kedves Vajaskenyér engedélyt ada arra, h tehessek egy másik képet és tovább mehessen a játék^^
beküldve: 2011-09-15 17:41:04
(#1806) Én csak lentebb olvastam, hogy lehet így csalni... és hát gondoltam megpróbálom, hogy télleg működik-e O.o és télleg... szóval javításra szorul... figyelni kéne erre ^^"
~Kimi wa dare da? Boku wa Lambo! Boku wa dare da? Kimi wa Lambo!~
Hehe... én csak azért szoktam url-t nézni, h beszólhassak az ilyeneknek... Sorry, tudom h ez nem túl szép tőlem^^"
Szerk: Cari-san 2011-09-15 17:32:45
beküldve: 2011-09-15 17:28:58
(#1804) Épp ezt akartam írni, meg a választ, hogy ki van a képen XD Télleg jobb lenne olyan képet fölrakni, aminek a neve nem utal a szereplőre ^^" mert így csak jobb klikk, kép mentése másként, és már ki is adja a kép nevét, amiből egyből rájövök mindenre... a legrosszabb esetben is, ha nem a szereplő nevét adja ki, akkor a kép címét írom be a keresőbe, és egyből beadja a kereső első találatként a képet O.o
~Kimi wa dare da? Boku wa Lambo! Boku wa dare da? Kimi wa Lambo!~
Ryo - Bakugan
Ha jól emlékszem, mondták már neked; válogasd már meg jobban, h milyen url-jű képet teszel fel, mert így nem izgalmas a játék...
Szerk: Cari-san 2011-09-15 17:26:51
beküldve: 2011-09-15 17:18:10
(#1802) Talált süllyedt!
Te jössz ^-^
Te jössz ^-^
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2011-09-14 15:27:59
(#1800) Kalecgos (Kalec, World of Warcraft)??
A hívott szám jelenleg nem kapcsolható...
Találat!
Igazából nem nehéz, ő az egyetlen jelentősebb szereplő aki mangában is szerepel, ha jól tudom.
Igazából nem nehéz, ő az egyetlen jelentősebb szereplő aki mangában is szerepel, ha jól tudom.
Szerk: Lula 2011-09-14 01:28:27
Talált a tipp? O.o Mindegy én akkor se ismerem a WoW-ot annyira, hogy tudjam a fickónak v a sárkánynak a nevét... és nincs túl sok időm kutakodni sem
beküldve: 2011-09-13 19:00:53
(#1797) Semmi baj~
Nem lesz nehéz. Manga, az úriember a sárkány is.

Nem lesz nehéz. Manga, az úriember a sárkány is.

Szerk: Lula 2011-09-13 11:29:49