ENJOY-ANIME: happy day :))))))))))))
GANIMA: Jaj jó volt a VK 4.kötete, nagyon tetszett ^^ már várom az 5.kötetet x)
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ki vagy?! - játék
Nauszika - Kaze no tani no Naushika
"Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle."
beküldve: 2011-08-28 00:33:01
(#1777) Igön.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-08-27 21:24:38
(#1775) Hümü.
PPG anime, Sziporka/Blossom?
PPG anime, Sziporka/Blossom?
I warned you about stairs bro!!!! I told you dog!
Na, úgy látom senki se találta ki, ezért most én öntörvényesne, hogy újra életre keltsem a játékot rakok.
Nem egy nehéz:

Nem egy nehéz:

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2011-08-02 12:53:56
(#1773) Nekem is jól esik néha
"Tőled jobban senki nem utálja a vámpírokat, mégis több vérre van szükséged, mint bármelyik más vámpírnak. Azt hiszem, te vagy a legvámpíribb közülünk"
beküldve: 2011-08-02 10:36:27
(#1771) Szeretek veszekedni :P Néha kifejezetten jól esik xD
Gondoltam egy számra. Nem. Mégsem. "I know you want to be canadian, please."
Az
xD
xD Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2011-08-01 02:36:20
(#1767) nem
annál sokalta betegebb és őrűltebb 
annál sokalta betegebb és őrűltebb 
Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Szerk: yui-nyan :3 2011-08-01 00:39:01
beküldve: 2011-08-01 00:37:18
(#1765) Ao no exorcist?
1st rule is: The laws of Germany. 2nd rule is: Be nice to mommy. 3th rule is: Don't talk to commies. 4th rule is: Eat kosher salamies.
Bizony :) A legjobb idei termés^^
Te jössz
Te jössz
Hát én jobbra számítottam :) Sztem ami jó ebben az idényben azaz Usagi Drop meg az No.6 (jó meg az Uta no prince-sama maji love 1000 xD de az annyira rossz h már jó
)na de a kép:

Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2011-08-01 00:29:34
(#1763) Bizony :) A legjobb idei termés^^
Te jössz
Te jössz
Végülis igaz, de legalább egy időre nyugtunk lesz:)
Szerk: Arino-chan 2011-08-01 00:30:08
Blood C - Saya Kisaragi
okos dolgo volt :)