Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ki vagy?! - játék
beküldve: 2010-06-24 22:49:53
(#751)
Szerk: Syan 2010-06-24 22:50:04
helyes válasz! te jössz
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-23 22:35:28
(#749) A megfejtés: Ai no Kusabi-Iason "Blondie" Mink,és Riki. (és nem láttam)
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.
beküldve: 2010-06-23 20:40:39
(#748) Vissza nézegettem kicsit is volt olyan anime amit 2 kép alapján se ugrott be senkinek, pedig nekem már az első láttán az ugrott be, lehet majd abból rakok ha majd én jövök megint, hátha ma már lesz aki tudja azt az aranyos művet^^
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-06-23 20:32:36
(#747) én is itt vok, csak nem nagyon tudok válaszolni
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
úgy látszik^^
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-06-23 20:46:45
Jyu Oh Sei - Zagi ^^
Te jössz^^
Most ilyen két személyes játék lesz vagy mi?XD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Jyu Oh Sei - Zagi ^^
beküldve: 2010-06-23 20:16:08
(#743) Durarara!-Kida Masaomi
És mivel tom, hogy igazam volt ezért itt a kövi:
És mivel tom, hogy igazam volt ezért itt a kövi:
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-06-23 20:19:32
Baccano! - Firo Prochainezo
és ezt úgy, hogy nem is láttam az animét
és mivel tudom h igazam van (bocsi, de sietek és nem tudom megvárni míg feljössz ) ezért itt a következő feladvány! könnnyű lesz:
és ezt úgy, hogy nem is láttam az animét
és mivel tudom h igazam van (bocsi, de sietek és nem tudom megvárni míg feljössz ) ezért itt a következő feladvány! könnnyű lesz:
Szerk: Gilje-sama 2010-06-23 20:13:26
beküldve: 2010-06-23 19:48:15
(#741) Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-06-23 19:51:50
beküldve: 2010-06-23 17:32:07
(#740) Köszike.
Na ki ez a szépfiú?XD
Na ki ez a szépfiú?XD
Gakuen Alice-Persona
Basszus kellett egy kis idő mire eszembe jutott melyik animébe láttam.
Általában nem jellemző, de ezt még én is tudtam volna
De komolyan, az ide bekerülő karakterek 90%-át nem ismerem. Amatőr vagyok még
beküldve: 2010-06-23 00:24:56
(#737) Kis segítség hozzá. A karakter hangja Miki Shinichiro.
Hazugságoddal ezer tüskét nyelsz.