Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ki vagy?! - játék
The Twelve Kingdoms :Yoko Nakajima
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-14 15:16:36
(#705) Okés. 45 részes, 2002-2003-ban ment.
Kevésbé ismert ugyan, de annál jobb. Fuyumi Ono írta a történetét, aki a Ghost Hunt-ot is írta :)
Kevésbé ismert ugyan, de annál jobb. Fuyumi Ono írta a történetét, aki a Ghost Hunt-ot is írta :)
adj egy kis segítséget (pl mangaka, v anime kiadási dátuma, stílusa, stb)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-14 14:49:54
(#703) Hát nagyon szomorú vagyok, hogy nem tudjátok.. Majd megnézni ám, mert nagyon nagyon jó anime! Azért ha valaki rájön mondja :)
beküldve: 2010-06-13 14:35:31
(#702) Hakuouki - Kaoru Nagumo
ügyes

Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
beküldve: 2010-06-12 23:42:23
(#700) beküldve: 2010-06-12 21:13:28
(#699) ohh bocsánat
tessék
tessék

Egy álmot mindig könnyebb összetörni, mint megálmodni; és sokkal nehezebb kötődni valakihez, mint elszakadni tőle.
Szerk: yui-nyan :3 2010-06-12 21:19:06
nincs kép
beküldve: 2010-06-11 22:59:58
(#697) akkor íme a kövi :

anime és a szereplő neve
remélem kitaláljátok ^^

anime és a szereplő neve

Sasakiii- a szinpad a ted
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2010-06-11 18:01:26
Anime: Durarara!!
Karakter: Haruna Niekawa /Saika mod on
Karakter: Haruna Niekawa /Saika mod on

Csak tippek
Pandora Hearts: Alice
Vampire Knight: Yuuki
Pandora Hearts: Alice
Vampire Knight: Yuuki
beküldve: 2010-06-11 12:36:11
(#693) Na, íme a kép:

A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2010-06-11 12:36:28
csiilagos ötös
Te jösz.
Te jösz.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885