Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ki vagy?! - játék
beküldve: 2010-06-10 22:09:52
(#691) Yokohama Kaidashi Kikou: Alpha
Egy manga a világ lassú pusztulásáról

Egy manga a világ lassú pusztulásáról
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2010-06-10 22:10:42
beküldve: 2010-06-10 21:27:34
(#690) bizonytalan bump
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-06-08 18:45:10
(#689) 
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
nyertél, te jössz
én még nem láttam most szedtem le pár napja
én még nem láttam most szedtem le pár napja
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nem erősségem a francia, csak egy-két zenekarukat istenítem, de akkor viszont Noir. És kis keresés után Chloe. Anno az első részt nem sikerült végignézni. Túl vérszegény nekem.
beküldve: 2010-06-08 14:01:24
(#686) :)
látom nem nagyon kapkodtok a megfejtésért ezért akinek kell itt egy kis segítség
látom nem nagyon kapkodtok a megfejtésért ezért akinek kell itt egy kis segítség
Az anime címe franciául feketét jelent
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
[QUOTE]Na nemár gyerekek...
Trowa Barton -Mobile Suit Gundam Wing
gondoltam nem fejtem meg h mások is játszhassanak dehátmá na
és mivel RICO-t nem látom fenn túl gyakran ímen az új kör:
ki ő?
Sajnós nem mindig van időm belépni, remélem ez majd változik a közeljővőben.
Trowa Barton -Mobile Suit Gundam Wing
gondoltam nem fejtem meg h mások is játszhassanak dehátmá na

és mivel RICO-t nem látom fenn túl gyakran ímen az új kör:
ki ő?
Sajnós nem mindig van időm belépni, remélem ez majd változik a közeljővőben.

RICO
nem nem LianXD de lol
Nem. De a fájlnéven - akár szándékos, akár nem - kacagtam. Gondolom nem Lain. Neki a hajában van az iksz.
rendben;) nos, ki mondja meg, hogy ki ez a számomra roppant szimpatikus emberke?

Senkinek se megy? Rögtön sírva fakadok

Senkinek se megy? Rögtön sírva fakadok
Szerk: Gilje-sama 2010-06-07 16:20:04
beküldve: 2010-06-07 14:19:04
(#681) Helyes válasz!!
Lássuk a kövi feladványt!
Amúgy meg nagyon klassz anime érdemes megnézni, nagyon klasszul levezeti hogyan válik két jóbarát ellenséggé...de a végén újabb fordulat egyszóval Must see!!

Amúgy meg nagyon klassz anime érdemes megnézni, nagyon klasszul levezeti hogyan válik két jóbarát ellenséggé...de a végén újabb fordulat egyszóval Must see!!
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
uhh ebbe anno belenéztem asszem... Gungrave - Brandon Heat / Beyond the Grave ?
beküldve: 2010-06-07 14:01:45
(#679) Na itt az én feladványom, de mielőtt elsietnétek a karakter teljes neve érdekel!
íme a kép:

íme a kép:

helyes, tehetséges
már azt hittem nem ismeri senki, te jössz!

beküldve: 2010-06-07 04:58:31
(#677) Ezt nem olyan régen láttam, ez a Bastard című animéből Dark Schneider