Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Kisállataink
beküldve: 2014-05-12 19:15:42
(#213) Nekem egy hím vörösfülű ékszerteknősöm (Töki), egy kan skótjuhászom (Lord) és egy számomra ismeretlen nemű nyulam van
"SEE YOU, SPACE COWBOY..."
beküldve: 2014-05-05 21:25:57
(#212) Nekem 1 kígyón,4 mongol futóegér,1kutya,1nyuszi
"Ez a világ velejéig rohadt!"
beküldve: 2013-12-11 20:56:30
(#211) hát ezen jót nevettem x3 édes macsek
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
beküldve: 2013-12-10 20:56:00
(#210) Ő lenne Macsii. ^^
Neki elég érdekes története van.. A falu(fenetudja már mi ez ahol lakom lol) hegyén él egy idős asszony, és neki van egy csomó macskája. Macsiit 2011 nyarán hoztuk el tőle, és az okos apukám teljesen megvolt győződve róla, hogy fiú.
Én már akkor tudtam, hogy lány, meg amikor elkezdtem a barátaimnak mutogatni, ők is mind azt mondták, hogy lány, de apa csak nem hitte el. Ott lent olyan érdekesen van neki a szőr, de szerintem elég feltűnő, hogy lány. Na mindegy.
A végén sikerült meggyőzni őt, és elvittük egy állatorvoshoz, aki megerősítette ezt. És ivartalaníttattuk.
Aranyos macska, de elég idétlen is. Harap, karmol ha olyanja van, és ha a fenekére kerül valaki keze, akkor azt szétkarmolja. Nagy pofája van, de a kutyánktól(Kaukázusi juhász) fél, olyankor rögtön elcsitul
Mesterfotósnak kéne mennem. xd 2012-es a kép.
Neki elég érdekes története van.. A falu(fenetudja már mi ez ahol lakom lol) hegyén él egy idős asszony, és neki van egy csomó macskája. Macsiit 2011 nyarán hoztuk el tőle, és az okos apukám teljesen megvolt győződve róla, hogy fiú.
Én már akkor tudtam, hogy lány, meg amikor elkezdtem a barátaimnak mutogatni, ők is mind azt mondták, hogy lány, de apa csak nem hitte el. Ott lent olyan érdekesen van neki a szőr, de szerintem elég feltűnő, hogy lány. Na mindegy.
A végén sikerült meggyőzni őt, és elvittük egy állatorvoshoz, aki megerősítette ezt. És ivartalaníttattuk.
Aranyos macska, de elég idétlen is. Harap, karmol ha olyanja van, és ha a fenekére kerül valaki keze, akkor azt szétkarmolja. Nagy pofája van, de a kutyánktól(Kaukázusi juhász) fél, olyankor rögtön elcsitul
beküldve: 2013-12-10 20:06:01
(#209) mi anno befogadtunk egy kismacskát az útról (szokás szerint), aztán amikor babusgatni kezdtem, feltűnt hogy az egyik lába nem jó. amikor nagyobb lett nem kis összegért amputálták neki és mára egy imádnivaló kis idióta lett
a másik macskám aki mellesleg félszemű, pedig minden reggel kikísér a buszig *-* olyan édes örök kedvenc XD
a másik három meg egyszerűen édes
a másik macskám aki mellesleg félszemű, pedig minden reggel kikísér a buszig *-* olyan édes örök kedvenc XD
a másik három meg egyszerűen édes
"A valóságban nincs olyan helyzet, melyet megnyerhetünk úgy, hogy követjük a szabályokat."
Sajna kutya nélkül maradtunk.
Részvétem a kutyáért. Milyen fajta volt?Köszönöm.
Rottweiler volt.
at the end,we all die alone
Sajna kutya nélkül maradtunk.
Részvétem a kutyáért. Milyen fajta volt?Kacsincs rám kicsi bárány.
beküldve: 2013-10-21 10:59:04
(#206) Ez igaz,ismerek olyan esett ahol 50-ezret adtak ki egy műtétre és az állat még is meg halt.
ez most egy olyan dolog, hogy embereknél is előfordul, hogy valakit megműtenek, és sajnos mégis meghal. az sincs ingyen, csak ugye azt állja a tb. (jó esetben...)
nekünk is volt nagyon beteg a cicánk, elvittük állatorvoshoz, és szerencsére gyógyszerrel meggyógyult. (influenzát kapott, bakker :'D.) ha nem visszük el, megmurdál, az tuti, megérte azt a 10est, hogy újra terrorizáljon minket. tisztességes állatorvos, ha látja, hogy esélytelen a dolog, akkor inkább csak visszaadja a mókust, hogy hadd aludjon el otthon, békében.
beküldve: 2013-05-21 06:24:12
(#204) Igen, a hófehér macskákat gyakran ellopják, elsősorban a kisebbség tagjai
Elmondásod alapján teljesen átlagos.
A nősténymacska nem jár el otthonról, különösen ha egész nap otthon van nálatok valaki. Azt csak a kandúr teszi.
A miénk is csak játszik az egérrel vagy bármi más kisállattal. A madarat is megfojtja de nem eszi meg. Ez ennek a jele, hogy rendesen etetitek, így nem éhségből vadászik, hanem csak ösztönből.
Gondolom egyedül van és valakivel játszania kell. És mert csak a lábadat éri el, hát azt támadja
Januárban eltűnt a macskám. Egy nő ellopta aki azt mondta, hogy még sosem látott fehér macskát. Majd a macska soványan de épen hazajött április 29-én...a születésnapom napján
Elmondásod alapján teljesen átlagos.
A nősténymacska nem jár el otthonról, különösen ha egész nap otthon van nálatok valaki. Azt csak a kandúr teszi.
A miénk is csak játszik az egérrel vagy bármi más kisállattal. A madarat is megfojtja de nem eszi meg. Ez ennek a jele, hogy rendesen etetitek, így nem éhségből vadászik, hanem csak ösztönből.
Gondolom egyedül van és valakivel játszania kell. És mert csak a lábadat éri el, hát azt támadja
Nekem van egy 2 éves lány macskám. Hihetetlenül szelíd, nem megy el itthonról sehova, a hintaágyban ül egész nap, vagy 'vadászik'. Ez a vadászat olyan, hogy megfogja, addig játszik vele, amíg meg nem öli, aztán otthagyja. Ma fogott egy gyíkot, egy madarat(szerencsére el tudtam venni tőle, csak megsérült a farka:s). Múltkor egy vakondott fogott, ott rohadt az udvaron, amíg valaki erőt nem merített és vitte el onnan. És a halat sem eszi meg. Milyen macska ez?xdd
Ráadásul van az a szokása, hogy mikor kint vagyunk az udvaron, vagy a kertbe, odaoson mögéd és megharapja a lábad.XD
Ráadásul van az a szokása, hogy mikor kint vagyunk az udvaron, vagy a kertbe, odaoson mögéd és megharapja a lábad.XD
One Vision! One Purpose! The Technology of Peace! Peace Through Power!
beküldve: 2013-05-19 16:14:22
(#201) Nekem van egy 2 éves lány macskám. Hihetetlenül szelíd, nem megy el itthonról sehova, a hintaágyban ül egész nap, vagy 'vadászik'. Ez a vadászat olyan, hogy megfogja, addig játszik vele, amíg meg nem öli, aztán otthagyja. Ma fogott egy gyíkot, egy madarat(szerencsére el tudtam venni tőle, csak megsérült a farka:s). Múltkor egy vakondott fogott, ott rohadt az udvaron, amíg valaki erőt nem merített és vitte el onnan. És a halat sem eszi meg. Milyen macska ez?xdd
beküldve: 2013-05-02 21:22:15
(#200) Januárban eltűnt a macskám. Egy nő ellopta aki azt mondta, hogy még sosem látott fehér macskát. Majd a macska soványan de épen hazajött április 29-én...a születésnapom napján
Living Jaguar
Kandúr, pont ebben a hónapban volt egy éves.
Biztosan nem, sehova nem járt még el. Tejet adtunk neki két napon át, de magától nem tudott enni, így injekcióssal nyomtuk a szájába.
Orvosnál, LOL
Az estek többségében az sem tud velük mit kezdeni, csak szedi a pénzt miközben az állat nem lesz jobban, csak kínozza amíg lehet, majd a végén elaltatja (az is 8-10.000Ft)
Szerk: most reggel ki is mult Még utoljára megsímogattuk, mikor még élt.
Biztosan nem, sehova nem járt még el. Tejet adtunk neki két napon át, de magától nem tudott enni, így injekcióssal nyomtuk a szájába.
Orvosnál, LOL
Az estek többségében az sem tud velük mit kezdeni, csak szedi a pénzt miközben az állat nem lesz jobban, csak kínozza amíg lehet, majd a végén elaltatja (az is 8-10.000Ft)
Szerk: most reggel ki is mult Még utoljára megsímogattuk, mikor még élt.
Milyen idős? Fiú/lány?
Nem ehetett valami mérgezőt? Mert akkor próbálj neki tejet adni.
Orvosnál voltatok?
Szegényke.
Nem ehetett valami mérgezőt? Mert akkor próbálj neki tejet adni.
Orvosnál voltatok?
Szegényke.
Ez igaz,ismerek olyan esett ahol 50-ezret adtak ki egy műtétre és az állat még is meg halt. Egy másik esett: egy idős házaspárhoz került egy iszonyatosan sovány kismacska,még 1-hónapos sem volt . Az anya nem tudta etetni,mert nem volt teje. Megpróbálták fel erősíteni a macskát és sikerült nekik,a macska mai napig ott van velük,bár kissé fejletlen és alacsony maradt de legalább él.
Kacsincs rám kicsi bárány.