Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Képregények, amiket szerettek (nem mangák!)
beküldve: 2010-06-27 18:11:21
(#44) Ha a Lencsilány kb 3x ilyen hosszú lenne, akkor talán meg is venném. Mondjuk valóban nagyon depressziós (a vízidisznó viszont tetszett), de a rajzolása bejövős.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-06-27 15:47:17
(#43) Elolvastam a Lencsilányt, és lenyűgöző. A rajzok, magával ragadóan részletesek, ahogyan a történetek is. Csak két baj van vele. Hogy nagyon rövid, és hogy már az elején érezni lehet, hogy egy ilyen történet semmiképpen nem végződhet jól.
Talán az első történet, "Az elhasznált ember" ér véget a legvidámabban, a maga abszurd, és kicsit morbid módján.
Sajnos ez a többi történetről nem mondható el, de attól függetlenül szerintem nagyszerű könyv, és érdemes beszerezni mindenkinek aki szereti a dark dolgokat, vagy rajong Timb Burton munkásságáért (eléggé hasonló stílussal rendelkezik a Lencsilány, mint a "Karácsonyi lidércnyomás", vagy mint a "Halott menyasszony").
Én csak ajánlani tudom mindenkinek (kivéve gyerekeknek! Gyerekek kezébe, én még véletlenül sem adnám ezt a könyvet! Főleg az utolsó történet miatt, amiből egyértelműen kiérződik az alkotó depressziója, amivel küszködött, miközben ezen a könyvön dolgozott)
Talán az első történet, "Az elhasznált ember" ér véget a legvidámabban, a maga abszurd, és kicsit morbid módján.
Sajnos ez a többi történetről nem mondható el, de attól függetlenül szerintem nagyszerű könyv, és érdemes beszerezni mindenkinek aki szereti a dark dolgokat, vagy rajong Timb Burton munkásságáért (eléggé hasonló stílussal rendelkezik a Lencsilány, mint a "Karácsonyi lidércnyomás", vagy mint a "Halott menyasszony").
Én csak ajánlani tudom mindenkinek (kivéve gyerekeknek! Gyerekek kezébe, én még véletlenül sem adnám ezt a könyvet! Főleg az utolsó történet miatt, amiből egyértelműen kiérződik az alkotó depressziója, amivel küszködött, miközben ezen a könyvön dolgozott)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
pár hete vettem meg a setét tornyot(de mé' setét?), szerintem kicsit színesebb a képregény mint a könyv hangulata...
Valaki már olvasta a lencsilányt, ha igen mi a véleménye róla?
Azért setét, mert egy vers alapján íródott, amit így fordítottak. Itt van az összes eddig megjelent rész, plusz a Talisman, végre lefotóztam őket: [Link] Most nagyon ráhajtok a The Stand-re (Végítélet, magyarul). Az az egyik kedvenc Stephen King könyvem, persze a Talizmán és a Setét Torony után, és a képregény-verziónak gyönyörű a rajzolása. Egyébként a Talisman szerintem szebb, mint a Setét Torony.
Nem értek veled egyet, hogy a képregény nem elég sötét a könyvhöz képest. Igenis túl sok néhol a fekete árnyékolás (hajaj, a 4-es részben több a fekete, mint a szín...)
A Lencsilány eszméletlen morbid, a rajzolása betegen jó, egy a baj vele, hogy túl rövid...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-06-24 10:34:25
beküldve: 2010-06-24 05:28:59
(#41) A Hellboy-t én is meg akarom venni de sajna momentán nincs rá keret mert berendeltem kettő Doctor Who könyvet előbb azok jönnek De nemsokára nagy munkásember leszek és "Dől a lé!". Azon kívül az Új Bosszú Angyalai sorozat ami nekem bejön, eddig 3 kötetét olvastam, egyben sem kellett csalódnom és persze a Watchmen még amit nagyon bírtam. a Sandman-t szívesen elolvasnám csak kicsit drágának tartom de lehet egyszer megajándékozom magam vele. Kicsit sajnáltam régen hogy a Hihetetlen Pókember félbemaradt egészen bejött de azóta azt is folytatták könyvekben mert őszintén ez a havonta érkező Ultimate sorozat egy ideje nem tud érdekelni de azért veszem csak egyszerűen hiányzik belőle az ami számomra a Pókember érzést megadja. Titokban abban reménykedem hogy egyszer a kedvenc Marvel karakterem, a Hulk is tiszteletét teszi nálunk mert ő az én abszolút favoritom tele ütős harcokkal még klasszabb ellenségekkel egyszerűen MUST HAVE!
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
beküldve: 2010-06-23 23:46:49
(#40) Én is meg akarom szerezni a lencsilány-t a napokban. Vagy ha azt nem is, akkor vagy a Hellboy-t, vagy a Setét tornyot.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-06-23 20:21:56
(#39) Én 3-4 évesen kezdtem képregényezni, elősször x-men, pók ember és aliens/predator képregényeket olvastattam xD
star warsot én is olvastam...
pár hete vettem meg a setét tornyot(de mé' setét?), szerintem kicsit színesebb a képregény mint a könyv hangulata...
star warsot én is olvastam...
Szerk: Dan 2010-06-23 20:27:07
beküldve: 2010-06-23 20:20:16
(#38) Most szereztem meg nemrég a Dark Tower sorozat után Stephen King Talisman-jának első képregény feldolgozását, gyönyörű a rajzolása, élethű, a színezés meg még inkább. Ugyanaz színezte, mint másik nagy kedvencemet, a Return to Wonderland-et.
beküldve: 2010-06-23 20:17:20
(#37) sok star wars képregényt olvastam a Manga ellőtt
Egybként a mangafan azért nem adja olcsóban a Mangákat mert a "nyugati" képregények drágák. a star wars magazin 500-800 ft ezek mellet gyakrabban jelenik meg mint a naruto, 100 a4-es oldalból ál, amelyek a nehezebb realisztikus, színes rajzokkal van tele. Na én a Mangát sokkal mélyebb műfajnak vélem, de azért a realisztikus ábrázolás több időt vesz igénybe és ezek mellett gyorsabban adják ki, tehát árban tartani kéne a Mangában az 1600-1700 forintos árat.
Egybként a mangafan azért nem adja olcsóban a Mangákat mert a "nyugati" képregények drágák. a star wars magazin 500-800 ft ezek mellet gyakrabban jelenik meg mint a naruto, 100 a4-es oldalból ál, amelyek a nehezebb realisztikus, színes rajzokkal van tele. Na én a Mangát sokkal mélyebb műfajnak vélem, de azért a realisztikus ábrázolás több időt vesz igénybe és ezek mellett gyorsabban adják ki, tehát árban tartani kéne a Mangában az 1600-1700 forintos árat.
És most jönn a legjobb: vérzik a busz...
Szerk: rádium 2010-06-23 20:28:50
beküldve: 2010-06-17 17:21:58
(#36) Megint én vagyok... Scott Pilgrim, Bryan Lee O'Malley keze nyomán. Fantasztikus egy valami, és nem manga, bár azok közt árulják.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-06-15 09:25:21
(#35) Szerintem én vagyok az egyetlen a korosztályomban (Magyarországon), aki Donald Kacsa rajongó. Don Rosa rajzai a best of, de Carl Barks is jöhet. Amit most árulnak, az olasz rajzosok munkáival, meg kell mondjam, bé-na és drá-ga.
"Van egy mondás, ami a medve bőrére történő előre elkövetett ivás ellen int""
beküldve: 2010-05-30 15:47:00
(#34) Én a rengeteg tucatmanga tüskés hajú karakterét a lobogó köpönyegekkel, hordhatatlan kiegészítőkkel és kétembernyi kardokkal az amcsi szupehősök jelmezeivel egy kategóriába sorolom. Se ilyet, se olyan nem nagyon veszek, bár ennek anyagi és egyéb okai is vannak (nagykardú mangaként nálam csak a Berserk legitim, szuperhősökből sokkal többet elfogadnék, ha érdekelne a történetük). Valójában ritkán olvasok akármilyen képregényt is, de ha mégis, azok főleg magyar szerzők művei, hogy informálódják a környezetemben produkált színvonalról. Külföldiből legutoljára Scott Mcloud cuccait, a Persepolis két kötetét, a Rabbi macskáját és az Asszonybeszédet vettem meg. Mindegyikben találtam valami jót. A Persepolisok ahogy vannak, úgy jók, az Asszonybeszéd viszont baromi rövid és pazarlóan bánik az oldalakkal, annak ellenére, hogy amíg tart, addig az is jó.
nekünk van Spawn (sajna nem mind) és Watchmen(összes) és ezek et szeressük
engem a Pókember és társai nemtom h mért de sose hozott lázba..
engem a Pókember és társai nemtom h mért de sose hozott lázba..
Sajnos nekem is hiányzik még két Spawn a gyűjteményböl.
Szerencsére olyan számok amelyek nagyon ritkák és emiat be se tudom szerezni öket.
Szoval sosem kell abbahagynom a gyüjtést.
meik 2 hiányzik?
beküldve: 2010-05-29 21:27:11
(#32) Hát ha Simpson család, akkor inkább a rajzfilm. a Képregény formátum számomra nem volt túl bejövős.
beküldve: 2010-05-29 19:48:19
(#31) Nekem a Simpson család tetszik képregényben(is) . A Pókember meg ilyenek nekem képregényben egyáltalán nem tetszenek, főleg a jelmezük miatt. Filmben egész jók, de az a fránya jemez......
Szerk: Yoruichi 2010-05-29 19:49:02
beküldve: 2010-05-29 19:19:26
(#30) Időközben, megtaláltam pár eltűntnek hitt képregényemet.
Egyik a Star Wars 1. és 2. része, másik pedig egy Aliens képregény.
Egyik a Star Wars 1. és 2. része, másik pedig egy Aliens képregény.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."