ENJOY-ANIME: happy day :))))))))))))
GANIMA: Jaj jó volt a VK 4.kötete, nagyon tetszett ^^ már várom az 5.kötetet x)
MARTINA: :))) nagyon örülök :))) most érkezett meg a futár és hozta a csomagot :)) nagyon szépen köszönöm <3
STORM BABY: Viszlát!:D
SHIRUBA: Ccc! Te reménytelen kis fruska:) Nem baj, én mindig itt leszek Neked:D Puszi, Baby!
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Képregények, amiket szerettek (nem mangák!)
beküldve: 2010-04-28 13:39:17
(#3) Régebben sok képregényt gyűjtöttem, Spiderman-ből és Garfield-ból van a legtöbb.
Tényleg, nemrég megtaláltam pár Sailor Moon-os képregényemet is.^^
Tényleg, nemrég megtaláltam pár Sailor Moon-os képregényemet is.^^
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Szerk: Kid 2010-04-28 13:41:31
beküldve: 2010-04-28 13:33:44
(#2) Jó kis topic, hiányzott egy ilyen.
Hát még régebbről vannak képregényeim (több, mint 4-5 évesek), vagyis X-men, Spiderman, Rozsomák. Na meg a Garfield, de azok már több, mint 13 évesek.
Hát még régebbről vannak képregényeim (több, mint 4-5 évesek), vagyis X-men, Spiderman, Rozsomák. Na meg a Garfield, de azok már több, mint 13 évesek.

,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-04-28 13:22:43
(#1) Azért nyitok egy ilyen topicot, mert nem találtam hogy lenne olyan ami az ázsiai képregényeken kívül a többivel is foglalkozna. Kíváncsi vagyok hogy igaz e az a sztereotípia miszerint a mangások nagy része egyáltalán nem érdeklődik az amerikai, európai képregények iránt.
Mivel már magyarul elég sok "egyéb képregényt" is kiadtak, ezért lehetne betenni képeket is hogy kinek mik vannak a polcain. :)
Mivel már magyarul elég sok "egyéb képregényt" is kiadtak, ezért lehetne betenni képeket is hogy kinek mik vannak a polcain. :)
Alister: Neked pedig kötelező ez a topic, mivel úgy tudom mangákon kívül más képregényeket is olvasol.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~