Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Képregények, amiket szerettek (nem mangák!)
beküldve: 2010-05-13 11:48:41
(#14) http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-04-29 13:30:21
(#13) Valóban 110 /pontosítok 108/ darab mangám van. Szerintem azért a 600-700 darab nem olyan sok, négy éves gyüjtőmunka eredménye ;-)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-04-29 13:22:40
(#12) Mondjuk így újdonságok közül engem érdekel a "Scot Pilgrim kívételes átlagélete" című képregény, amit nemsokára kiadnak majd.
De a Sandman képregényeket is beszerezném (ha nem lennének olyan k...a drágák!)
De a Sandman képregényeket is beszerezném (ha nem lennének olyan k...a drágák!)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Hidd el, tényleg annyi van neki
Sokáig gyűjtöttem Ultimate X-Ment, Garfield képregényeket, de egy idő után leálltam velük, Garfieldokat pedig eladományoztam.
Fiatalabb koromban még voltak Pókember képregényeim is.
Gimiben osztálytárs rászoktatott Sin Cityre és a Pszichoparkra, mivel állandóan magával hordta a Fekete-Fehét képregényantológiáit.
Szívesen beszerezném őket én is, csak sajnos nincs rá keret
Sokáig gyűjtöttem Ultimate X-Ment, Garfield képregényeket, de egy idő után leálltam velük, Garfieldokat pedig eladományoztam.
Fiatalabb koromban még voltak Pókember képregényeim is.
Gimiben osztálytárs rászoktatott Sin Cityre és a Pszichoparkra, mivel állandóan magával hordta a Fekete-Fehét képregényantológiáit.
Szívesen beszerezném őket én is, csak sajnos nincs rá keret
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-04-29 10:50:08
Szerintem nem arra gondolt hogy annyi van neki, hanem hogy annyi van kiadva.
Nem hiszem, mivel magyarul már 208 kötet manga kijött összesen.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Garfield? Hmmm... Szeressük a bátyóval. Van egy nagyrakat újságból is, meg zsebből is, de zseb már nem lesz több. Nem kell. Hogy miért? Mert gyakorlatilag ugyan az van benne, mint az újságban, csak válogatásban, ilyenformán fölös. Az újság viszont jön szépen havonta, ahogy kell
Szerk: Merchior 2010-04-28 21:41:18
beküldve: 2010-04-28 21:07:42
(#8) A Garfield nálam is évekig ment, nagyon szerettem, de már jó ideje kilettek paterolva a lakásból (nem fizették a lakbért'). Zseb Garfieldok viszont még mindig megvannak valahol a szekrény mélyén.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-04-28 20:57:23
(#7) Szerintem nem arra gondolt hogy annyi van neki, hanem hogy annyi van kiadva.
De ezt csakis ő tudja biztosan
De ezt csakis ő tudja biztosan
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Adolf-Megin' itt vagyok (hasonlómódon betegség! XD)
Ha szereted az ilyen beteg dolgokat akkor ajánlom a Disznóól! című képregényt. Bár már ritkaságnak számít, de azért még be lehet szerezni.
neckrokid: 6-700 képregény. O.o Az azért nem semmi. Mondjuk én nem tudok angolul, úgyhogy nekem csak pár angol nyelvű van a gyűjteményemben. ^^"
Szerk: vadooc 2010-04-28 14:30:07
beküldve: 2010-04-28 14:18:02
(#5) Majd teszek be gyűjteményképet. Én sokkal jobban szeretem az amerikai képregényeket, mint a mangákat. Meg is látszik a számbéli különbség, míg mangából kb csak 110 darab van, addig amerikai és európai képregényekből van vagy 600-700,
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-04-28 14:17:29
(#4) Nekem megvan a teljes Watchmen, és nem csalódtam benne, amikor elolvastam.
További képregényeim amik még vannak:
Napirajz 1 (érdemes utánanézni neten. Nagyon beteg humor!)
Zseb Garfield 18 (régen (meg talán még most is) imádtam a Garfield képregényeket)
Meg megvan még a Sin city 2, és a 3 is.
További képregényeim amik még vannak:
Napirajz 1 (érdemes utánanézni neten. Nagyon beteg humor!)
Zseb Garfield 18 (régen (meg talán még most is) imádtam a Garfield képregényeket)
Meg megvan még a Sin city 2, és a 3 is.
beküldve: 2010-04-28 13:39:17
(#3) Régebben sok képregényt gyűjtöttem, Spiderman-ből és Garfield-ból van a legtöbb.
Tényleg, nemrég megtaláltam pár Sailor Moon-os képregényemet is.^^
Tényleg, nemrég megtaláltam pár Sailor Moon-os képregényemet is.^^
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Szerk: Kid 2010-04-28 13:41:31
beküldve: 2010-04-28 13:33:44
(#2) Jó kis topic, hiányzott egy ilyen.
Hát még régebbről vannak képregényeim (több, mint 4-5 évesek), vagyis X-men, Spiderman, Rozsomák. Na meg a Garfield, de azok már több, mint 13 évesek.
Hát még régebbről vannak képregényeim (több, mint 4-5 évesek), vagyis X-men, Spiderman, Rozsomák. Na meg a Garfield, de azok már több, mint 13 évesek.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-04-28 13:22:43
(#1) Azért nyitok egy ilyen topicot, mert nem találtam hogy lenne olyan ami az ázsiai képregényeken kívül a többivel is foglalkozna. Kíváncsi vagyok hogy igaz e az a sztereotípia miszerint a mangások nagy része egyáltalán nem érdeklődik az amerikai, európai képregények iránt.
Mivel már magyarul elég sok "egyéb képregényt" is kiadtak, ezért lehetne betenni képeket is hogy kinek mik vannak a polcain. :)
Mivel már magyarul elég sok "egyéb képregényt" is kiadtak, ezért lehetne betenni képeket is hogy kinek mik vannak a polcain. :)
Alister: Neked pedig kötelező ez a topic, mivel úgy tudom mangákon kívül más képregényeket is olvasol.