Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Képregények, amiket szerettek (nem mangák!)
beküldve: 2010-05-29 19:14:28
(#29) Hm ez nehéz kérdés
aszem az egyetlen kedvencem amit én rajzolok az órákon a suliba XD
aszem az egyetlen kedvencem amit én rajzolok az órákon a suliba XD
Ramen evő izomerő
nekünk van Spawn (sajna nem mind) és Watchmen(összes) és ezek et szeressük
engem a Pókember és társai nemtom h mért de sose hozott lázba..
Sajnos nekem is hiányzik még két Spawn a gyűjteményböl.
Szerencsére olyan számok amelyek nagyon ritkák és emiat be se tudom szerezni öket.
Szoval sosem kell abbahagynom a gyüjtést.
RICO
beküldve: 2010-05-28 05:19:06
(#27) nekünk van Spawn (sajna nem mind) és Watchmen(összes) és ezek et szeressük
Régről vannak képregényeim kb olyan 4-500 db lehet,
viszont mangám csak olyan 30 db van .
nem igaz az, hogy a nyugati képregények csak szuperhősökről szólnak lásd Star Wars, Setét torony és Hellboy csak hogy pár itthon is megjelentet említsek. Egyszerűen jó őket olvasni és kész :P
viszont mangám csak olyan 30 db van .
nem igaz az, hogy a nyugati képregények csak szuperhősökről szólnak lásd Star Wars, Setét torony és Hellboy csak hogy pár itthon is megjelentet említsek. Egyszerűen jó őket olvasni és kész :P
400-500 db??? OMG az szép! És "csak" 30 manga...nekem kb 10 db van.... Képregényből meg egy Batman: Hush, annak tetszett a rajzolása, illetve 4 db Setét Torony komplett keménykötetes, mert imádom a történetet és Stephen Kinget. A képregényeim hamarosan majdnem 2x ennyien lesznek, na de 500 db...
Hellboy-ra meg kíváncsi vagyok. A film nagyon vicces volt, tetszett a benne megalkotott világ, és bár a képregényből amennyit láttam, annak a rajzolása nem tetszett, a sztori miatt biztos be fog jönni.
(jaj ne, csak ne akarjam majd azt is megvenni...ezek a fullos képregénykötetek annyira drágák.... )
knightslords: Sok sikert az ötletnek! És hogy haladsz vele?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-05-14 11:37:28
beküldve: 2010-05-13 23:44:22
(#25) Nekem 4 rész kivételével megvan az eddigi, összes magyarul kiadott Star Wars képregény,
majdnem az összes Spawn,
És van egy rakat Pókemberem is XD
Ezenfelül nemrég megszereztem a Sandman 1. kötetét, és a 300 képregényváltozatát...
De a kedvencem: Batman: Arkham elmegyógyintézet.
+ garfield első 200 része, Alf, Lobo és Mask és különböző, angol és magyar Marvel-DC képregények
majdnem az összes Spawn,
És van egy rakat Pókemberem is XD
Ezenfelül nemrég megszereztem a Sandman 1. kötetét, és a 300 képregényváltozatát...
De a kedvencem: Batman: Arkham elmegyógyintézet.
+ garfield első 200 része, Alf, Lobo és Mask és különböző, angol és magyar Marvel-DC képregények
És én magam is képregényrajzolónak készülök!
A félelem haragot szül, a harag gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt & szenvedést! - A jobb kezem erős, a baltól még én is félek!
Szerk: knightslords 2010-05-13 23:45:10
beküldve: 2010-05-13 20:57:46
(#24) Én régebben vettem a Spawn képregényeket is.
Bárcsak tudnám hogy hova lettek
Bárcsak tudnám hogy hova lettek
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2010-05-13 20:13:55
(#23) X-Men rulez. Bátyámnak egy csomó van, azokat bújom folyton ha felmegyek hozzá.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-13 20:04:52
(#22) Na ez egy klassz téma Hát én anno nyugati képregényekkel indítottam a pályafutásomat de már akkor is néztem animéket. Ám akkor még nem volt itthon nagy piac mangákból. Rengeteg Pókemberem van nagyon szerettem és ha belegondolok a mai napig szeretem olvasni a havi lapot bár mostanában csak veszem mert olvasni nincs időm :/ Könyv formában még nem vettem egy Pókit sem részben azért mert az összes zsémet elnyelik a mangák De ezt pótlom később...meg nagyon bejön az Új Bosszú Angyalai és a Watchmen ezeket ahogy tudom veszem mert egyszerűen imádom és nagyon várom már a Hellboy-t is. Régről vannak képregényeim kb olyan 4-500 db lehet (Pókember, Garfield, X-Men, Rozsomák, F4, Tini Nindzsa Teknőcök, Transformers, Star Wars stb.) viszont mangám csak olyan 30 db van (Árnybíró, Hellsing, Rúróni Kenshin, Berserk, Trigun, Star Trek D a vámpírvadász stb.). És az hogy melyikert szeretem jobban a mangát vagy a nyugati képregényeket? szerintem nem tudnám megválaszolni..mindkettő nagyon klassz és műfajban szerteágazó és nem igaz az, hogy a nyugati képregények csak szuperhősökről szólnak lásd Star Wars, Setét torony és Hellboy csak hogy pár itthon is megjelentet említsek. Egyszerűen jó őket olvasni és kész :P
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Szerk: Jack the Stampede 2010-05-13 20:06:11
beküldve: 2010-05-13 18:24:59
(#21) Kár hogy ennyi jó cucc fog kijönni nemsokára, én meg hülye módon elherdáltam (elég hamar) a húsvéti-születésnapi-névnap i pénzemet
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2010-05-13 18:25:10
Nekem megvan angolul az eddig megjelent 4 Setét Torony keménykötetben XD Kissé idegesít, hogy csak most adják ki magyarul, mikor már majdnem az egész sorozat megvan...(egy híján, ami majd szeptemberben jön ki... ) Magyarul érthetőbb lenne a szöveg, és kevésbé lenne drága. Most már mindegy, így legalább vigasztalódhatok azzal, hogy nekem már jóval régebb óta megvan az egész...
Nagy Stephen King-fan vagyok én is, és mikor meghallottam, hogy kedvenc művemet tőle, a Talizmánt is megképregényesítik, és már kijött a keménykötéses változa, habozás nélkül megrendeltem azt is... A The Standet is meg akarom majd egyszer rendelni de azért annyi pénzem nincs...és helyem se.
Amire most rácuppantam, az ez:
Lehet, hogy szentégtörésnek hangzik, de ezek a színpompás gyönyörűségek a maguk durva, ámde mégis kifinomult bájukkal jobban bejönnek, mint a mangák (a szuperhősösek kevésbé. Kivéve talán Batmant. Az őrültek miatt. )
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-05-13 17:33:08
beküldve: 2010-05-13 15:02:35
(#19) Jómagam is gyűjtök képregényeket inkább a kötetetes formátumokat. Kedvencem az új bosszú angyalai. De ettől eltekintve több mangám van mint képregényem
Nem igaz rám az a mondás hogy a mangás nem szereti a képregényeket. Gondolom az apraja nagyja így van de kivételek mindig vannak.
Leginkább azért nem kedvelem a képregényeket mert folyamatosak mármint hány éve is megy a pókember és még mindig tart, benyomnak pár melékszálat ami itt és ott játszódik, más univerzum ésatöbbi és aki hirtelen belenéz az csak a sok zűrt látja.
A második gond, kedvencem a X-men szerezük csak be az összeset, hát persze ha valaki akarná akkor sem tudná beszerezni még angolul sem.
Alapvetőleg ez a gondom a képregényekvel. A sok keveredés mert nem egy szerző mindenki kitalál melékszálakat már azt sem tudom hol tart a sztori, és a beszerezhetetlenség.
Gondolom az egyes magyar képregény kiadók ezért csapnak inkább le a rövidebb képregényekre, vagy a olyan kiadványokra amik úgy tünnek hogy befejezettek de nem azok. Pl. Marvel könyvek Pókember előtte és utána is van sztori. Ez itt a baj ha akad pár hely betuszkolni egy külön sztorit akkor azt megteszik a képregényírók.
Nagyjából szerintem ez a baja egy mangásnak a képregényvel. Az elenzéket is szivesen meghalgatnám hogy mi a gond a mangákval?
Remélem vadooc valamejest válaszoltam a mi nem tetszik egy mangásnak a képregényen kérdésre.
Ne hogy megkövezzetek az elején is mondtam nekem mind a 2 műfaj bejönn, és van pár képregényem is sőt néhány ólom DC katonám is. De inkább a mangák felé húzok a elérhetőség és a egyszerűsége miatt. Plusz a képregények főszereplői majdnem mindegyik szüperhős tisztelet a kivételnek. A manga ennél változatosabb és többműfajúbb.
Nem igaz rám az a mondás hogy a mangás nem szereti a képregényeket. Gondolom az apraja nagyja így van de kivételek mindig vannak.
Leginkább azért nem kedvelem a képregényeket mert folyamatosak mármint hány éve is megy a pókember és még mindig tart, benyomnak pár melékszálat ami itt és ott játszódik, más univerzum ésatöbbi és aki hirtelen belenéz az csak a sok zűrt látja.
A második gond, kedvencem a X-men szerezük csak be az összeset, hát persze ha valaki akarná akkor sem tudná beszerezni még angolul sem.
Alapvetőleg ez a gondom a képregényekvel. A sok keveredés mert nem egy szerző mindenki kitalál melékszálakat már azt sem tudom hol tart a sztori, és a beszerezhetetlenség.
Gondolom az egyes magyar képregény kiadók ezért csapnak inkább le a rövidebb képregényekre, vagy a olyan kiadványokra amik úgy tünnek hogy befejezettek de nem azok. Pl. Marvel könyvek Pókember előtte és utána is van sztori. Ez itt a baj ha akad pár hely betuszkolni egy külön sztorit akkor azt megteszik a képregényírók.
Nagyjából szerintem ez a baja egy mangásnak a képregényvel. Az elenzéket is szivesen meghalgatnám hogy mi a gond a mangákval?
Remélem vadooc valamejest válaszoltam a mi nem tetszik egy mangásnak a képregényen kérdésre.
Ne hogy megkövezzetek az elején is mondtam nekem mind a 2 műfaj bejönn, és van pár képregényem is sőt néhány ólom DC katonám is. De inkább a mangák felé húzok a elérhetőség és a egyszerűsége miatt. Plusz a képregények főszereplői majdnem mindegyik szüperhős tisztelet a kivételnek. A manga ennél változatosabb és többműfajúbb.
Táncolj Hercegnő!
Szerk: dimenso 2010-05-13 15:08:54
Ezt eléggé lehúzták külföldön is. :S Mondjuk az pozitívum hogy az angol kiadással ellentétben a magyarban nem lesznek átvéve a könyvből teljes mondatok.
Hellboy engem is érdekel. Majd elolvasom, aztán ha tetszik akkor megveszem.
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-05-13 14:17:00
(#17) De mondjuk elég rövid a maga kis 56 oldalával.
Amúgy engem még ezek is érdekelnek:
[Link]
(Imádom Stephen Kinget )
[Link]
Ez meg szerintem várható volt hogy idővel magyarul is meg fog jelenni
Amúgy engem még ezek is érdekelnek:
[Link]
(Imádom Stephen Kinget )
[Link]
Ez meg szerintem várható volt hogy idővel magyarul is meg fog jelenni
Szerk: A Márk 2010-05-13 14:19:26
Eléggé Tim Burton-ös a kinézete
Sztem beszerzem XD
Sztem beszerzem XD
Jaja. Ráadásul nagyon olcsó az ára ahhoz képest hogy keményfedeles és teljesen színes. :)
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
beküldve: 2010-05-13 13:34:05
(#15) Eléggé Tim Burton-ös a kinézete
Sztem beszerzem XD
Sztem beszerzem XD