Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-tippjáték
beküldve: 2010-10-09 14:25:58
(#74) beküldve: 2010-10-09 14:21:28
(#73) beküldve: 2010-10-09 14:05:45
(#72) Nézegettem itt a dolgokat és újra és újra rá kellett döbbennem, hogy mennyire nem vagyok otthon a témában. Végére már annyira fájt keresgélni, hogy hasraütés szerűen ráböktem arra ami wiki szerint rövid és hallottam egyszer a címét. Na lássuk csak.
- Aishiteruze Baby - Mittudomén miért. Csak 7 kötet, befejezett, Shueishás.
- Absolute Boyfriend - fogalmam sincs Watase Yuuról, de ez még a rövidebb, Shogakukanos dolgai közé tartozik ahogy elnézem. Jó, az Imadoki is rövid, de arról mégcsak nem is hallottam.
- Pfft, na mégegyet... nááá. Franctudja, akkor legyen egy Clamp cucc, mondjuk a Wish. Bár ez meg túl régi. De rövid. És Kadokawától
Egyébként meg jó lenne azt hinni, hogy D.N.Angel, Fruits Basket meg mondjuk a foglalmam sincs mi. Ouran. De ezek meg hosszúak és ongoingok, szóval inkább nem.
- Aishiteruze Baby - Mittudomén miért. Csak 7 kötet, befejezett, Shueishás.
- Absolute Boyfriend - fogalmam sincs Watase Yuuról, de ez még a rövidebb, Shogakukanos dolgai közé tartozik ahogy elnézem. Jó, az Imadoki is rövid, de arról mégcsak nem is hallottam.
- Pfft, na mégegyet... nááá. Franctudja, akkor legyen egy Clamp cucc, mondjuk a Wish. Bár ez meg túl régi. De rövid. És Kadokawától
Egyébként meg jó lenne azt hinni, hogy D.N.Angel, Fruits Basket meg mondjuk a foglalmam sincs mi. Ouran. De ezek meg hosszúak és ongoingok, szóval inkább nem.
Irreális lista by Hanon fantáziája
Yotsubato! (hol az a 70. fejezet?!)
Uzumaki
Drifters (DarkHorseék köreibe láthatóan visszatért az intelligencia az elcseszett 10. Hellsing kötet után)
Yotsubato! (hol az a 70. fejezet?!)
Uzumaki
Drifters (DarkHorseék köreibe láthatóan visszatért az intelligencia az elcseszett 10. Hellsing kötet után)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-10-09 14:00:55
(#71) beküldve: 2010-10-09 14:00:18
(#70) Vampire Knight
Trinity Blood
Nodame Cantabile
Trinity Blood
Nodame Cantabile
Olvasom: http://moly.hu/tagok/naomi1 , Nézem: http://myanimelist.net/profile/Naomi_Snake
Úgyse találom el, de azért én is megeresztek egy tippet.
Vampire Knight - Nagyon népszerű a lányok között, ráadásul az animét épp most jelentette be az Animax. A Hakusensha adja ki, akikkel a Mangafan ugyan még nem áll kapcsolatban, de a Delta már igen.
Trinity Blood - Erősen shoujo dizájnnal operál, de a történet nem kimondottan lányos, és már nem ismeretlen idehaza, mert adták az azonos című az animét a TV-ben. A kiadója a Kadokawa Shoten, akitől már adott ki mangát a kiadó.
Fushigi Yuugi - Fordított hárem sorozat, viszont elég kalandos sztorija van ahhoz, hogy akár fiúk is olvassák. Japánban a Shogakukan adja ki, akiktől az Árnybíró is származik.
BTW: Gyerekek, már megszellőztették, hogy az összes cím shoujo lesz, szóval nincs értelme shounen és josei mangákra tippelni. ^^'
Vampire Knight - Nagyon népszerű a lányok között, ráadásul az animét épp most jelentette be az Animax. A Hakusensha adja ki, akikkel a Mangafan ugyan még nem áll kapcsolatban, de a Delta már igen.
Trinity Blood - Erősen shoujo dizájnnal operál, de a történet nem kimondottan lányos, és már nem ismeretlen idehaza, mert adták az azonos című az animét a TV-ben. A kiadója a Kadokawa Shoten, akitől már adott ki mangát a kiadó.
Fushigi Yuugi - Fordított hárem sorozat, viszont elég kalandos sztorija van ahhoz, hogy akár fiúk is olvassák. Japánban a Shogakukan adja ki, akiktől az Árnybíró is származik.
BTW: Gyerekek, már megszellőztették, hogy az összes cím shoujo lesz, szóval nincs értelme shounen és josei mangákra tippelni. ^^'
Elvileg az egyik manga uniszex. Hiába van mondjuk a shounen kategóriában a Bleach attól függetlenül a lányok táborában is nagy az érdeklődés iránta és nem csak a fiúk nézik.
"Ha én lennék az eső, a földet és az eget összekötném, amely az egész örökkévalóságban sem keveredne össze... Képes lennék összekötni az emberek szívét?"
beküldve: 2010-10-09 13:51:05
(#68) vágyak *---*
Vampire Knight, manapság minden vámpírokból áll o..O
Dengeki Daisy, ez olyan álom-álom xD jó lenne
Honey & Clover, miért ne? x-X
Vampire Knight, manapság minden vámpírokból áll o..O
Dengeki Daisy, ez olyan álom-álom xD jó lenne
Honey & Clover, miért ne? x-X
Mattkitsune
beküldve: 2010-10-09 13:38:59
(#67) Hajjhaj,micsoda izgalmak
Ezek lennének a tippjeim:
- Soul Eater
- Honey & Clover
- Fullmetal Alchemist
Ezek lennének a tippjeim:
- Soul Eater
- Honey & Clover
- Fullmetal Alchemist
beküldve: 2010-10-09 13:31:17
(#66) beküldve: 2010-10-09 13:18:57
(#65) beküldve: 2010-10-09 13:16:51
(#64) beküldve: 2010-10-09 13:14:49
(#63) Úgyse találom el, de azért én is megeresztek egy tippet.
Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
beküldve: 2010-10-09 13:08:21
(#60)