Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-tippjáték
beküldve: 2010-10-09 11:43:52
(#44) Nem nagyon ismerem a shojo mangákat, szal teljesen véletlenszerű tipp lesz
- Vampire Knight
- Honey and Clover
- Kuroshitsuji
- Vampire Knight
- Honey and Clover
- Kuroshitsuji
beküldve: 2010-10-09 11:23:59
(#43) beküldve: 2010-10-09 11:23:53
(#42) Vampire Knight nagyon adja magát hogy az lesz az egyik.
Nem lepődnék meg egy Soul Eater-en sem.
Hogy mi lenne a harmadik? Ez már nehezebb...de talán egy régebbi manga széria, oneshot, esetleg titkon remélek egy Blame! szériára...bár semmi de semmi esély nincs rá hogy az legyen.
Nem lepődnék meg egy Soul Eater-en sem.
Hogy mi lenne a harmadik? Ez már nehezebb...de talán egy régebbi manga széria, oneshot, esetleg titkon remélek egy Blame! szériára...bár semmi de semmi esély nincs rá hogy az legyen.
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
beküldve: 2010-10-09 11:22:44
(#41) - Bleach
- Soul Eater
- Shugo Chara
- Soul Eater
- Shugo Chara
"Ha én lennék az eső, a földet és az eget összekötném, amely az egész örökkévalóságban sem keveredne össze... Képes lennék összekötni az emberek szívét?"
beküldve: 2010-10-09 11:20:55
(#40) Hát ez nagyon nehéz, shoujo-khoz nem értek (egyet se olvastam még ^^''''), ezért végig csak tippelni fogok.
Vampire Knight - Már sokan leírták, de adja is magát. A kiadó nem bíz semmit a véletlenre, vadidegen címeket biztos, hogy nem fog behozni (vagy, ha mástnem, ismert alkotóktól). Kiadója a Hakusensha, akikkel már kapcsolatban áll a Delta Vision is. Bár ongoing, de 12 kötetnél jár, ami még bőven bevállalható, pláne annak tudatában, hogy évente 2-3 új kötet jön ki belőle.
Absolute Boyfriend (aka Zettai Kareshi.) - Nehéz volt kiválasztani, de egész biztos lesz legalább egy Shogakukanos manga is, mivel a kiadóval a Mangafan Magyarországon monopol helyzetben van. Ismert mangaka, rövid (6 kötet), és viszonylag új is (2005).
Fairy Cube - (Itthon is) ismert mangaka, 3 kötetes, Hakusenshás. Ez tényleg csak tipp.
Vampire Knight - Már sokan leírták, de adja is magát. A kiadó nem bíz semmit a véletlenre, vadidegen címeket biztos, hogy nem fog behozni (vagy, ha mástnem, ismert alkotóktól). Kiadója a Hakusensha, akikkel már kapcsolatban áll a Delta Vision is. Bár ongoing, de 12 kötetnél jár, ami még bőven bevállalható, pláne annak tudatában, hogy évente 2-3 új kötet jön ki belőle.
Absolute Boyfriend (aka Zettai Kareshi.) - Nehéz volt kiválasztani, de egész biztos lesz legalább egy Shogakukanos manga is, mivel a kiadóval a Mangafan Magyarországon monopol helyzetben van. Ismert mangaka, rövid (6 kötet), és viszonylag új is (2005).
Fairy Cube - (Itthon is) ismert mangaka, 3 kötetes, Hakusenshás. Ez tényleg csak tipp.
beküldve: 2010-10-09 11:19:16
(#39) Kimi ni Todoke (From Me to You)
Zettai Kareshi (Absolute Boyfriend)
Skip Beat! (Skip Beat!) - Bár ez hosszú ^^" szóval mégse olyan valószínű
Zettai Kareshi (Absolute Boyfriend)
Skip Beat! (Skip Beat!) - Bár ez hosszú ^^" szóval mégse olyan valószínű
beküldve: 2010-10-09 11:09:25
(#38) Hm...
-Sailor Moon - mert miért ne?
-Vampire Knight - Vámpírok éve...
-Rozen Maiden
-Sailor Moon - mert miért ne?
-Vampire Knight - Vámpírok éve...
-Rozen Maiden
Ike Ike Don Don!
beküldve: 2010-10-09 10:57:45
(#37) Proba cseresznye alapon:
- Vampire Knight
- honey and clover
- Kamikaze Kaitou Jeanne
- Vampire Knight
- honey and clover
- Kamikaze Kaitou Jeanne
Mors certa, hora incerta. Dii a nullo videntur,ipsi autem omnia vident.
Full Metal Alchemist
Vampire Knight
Death Note
Vampire Knight
Death Note
Death Note manga mintha már futna
Sőt ha minden igaz jővőre beis fejezik
Full Metal Alchemist
Vampire Knight
Death Note
Vampire Knight
Death Note
Death Note manga mintha már futna
beküldve: 2010-10-09 10:44:53
(#34) Full Metal Alchemist
Vampire Knight
Death Note
Vampire Knight
Death Note
"Ha a jövőbe látsz, soha ne nézz a múltba."
beküldve: 2010-10-09 10:41:08
(#33) beküldve: 2010-10-09 10:39:06
(#32) beküldve: 2010-10-09 10:26:04
(#31) Bleach
Vampire Knight
Kuroshitsuji
Blícs túl népszerű hogy ne adják ki. És én nagyon örülnék neki. VK-t utálom de nagyon valószínű. Kuroshitsuji elmegy de amilyen adatokat mondott Hanon esélyesnek tartom.
Vampire Knight
Kuroshitsuji
Blícs túl népszerű hogy ne adják ki. És én nagyon örülnék neki. VK-t utálom de nagyon valószínű. Kuroshitsuji elmegy de amilyen adatokat mondott Hanon esélyesnek tartom.
beküldve: 2010-10-09 10:21:29
(#30) Tippjeim:
-Absolute Boyfriend
-Vampire Knight
-Natsume's Book of Friends
-Absolute Boyfriend
-Vampire Knight
-Natsume's Book of Friends
Az eddig megtudottak alapján én ezekre látok viszonylag nagy esélyt, bár szívem szerint egy helyre teljesen mást írnék.