Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Bejelentés-tippjáték
beküldve: 2010-10-09 10:06:25
(#29) beküldve: 2010-10-09 10:05:42
(#28) beküldve: 2010-10-09 10:00:51
(#27) beküldve: 2010-10-09 09:56:47
(#26) beküldve: 2010-10-09 09:43:53
(#25) - Vampire Knight
- Rozen Maiden
- Pandora Hearts
(és Claymore tuti nem lesz, pedig szerettem volna, na mindegy, majdcsak kibírom valahogy... XD)
- Rozen Maiden
- Pandora Hearts
(és Claymore tuti nem lesz, pedig szerettem volna, na mindegy, majdcsak kibírom valahogy... XD)
beküldve: 2010-10-09 09:41:00
(#24) FMA
Vampire Knight
One Piece
(nem vagyok optthon shoujo témában, és tudom, h ezekre (a vk kivételével) nem sok esély van, de én a one piece nek nagyon-nagyon örülnék, az fma nak meg örülnék)
Vampire Knight
One Piece
(nem vagyok optthon shoujo témában, és tudom, h ezekre (a vk kivételével) nem sok esély van, de én a one piece nek nagyon-nagyon örülnék, az fma nak meg örülnék)
beküldve: 2010-10-09 08:48:38
(#23) az én tippjeim:
-Vampire knight
-D. Gray-man
-Fullmetal alchemist
-Vampire knight
-D. Gray-man
-Fullmetal alchemist
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
beküldve: 2010-10-09 08:46:28
(#22) beküldve: 2010-10-09 08:36:23
(#21) beküldve: 2010-10-09 08:11:51
(#20) Na az én tippjeim:
-Vampire Knight
-Inuyasha
-One Piece
Szerintem az első jó de a többi kettő uhh hát valami jobbal is előállhattam volna
-Vampire Knight
-Inuyasha
-One Piece
Szerintem az első jó de a többi kettő uhh hát valami jobbal is előállhattam volna
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
beküldve: 2010-10-09 07:57:00
(#19) hmm...Remélem hogy:
-Bleach
-D-gray man
-Vampire Knight
Én legalábbis ezeknek örülnék ha kiadnák
-Bleach
-D-gray man
-Vampire Knight
Én legalábbis ezeknek örülnék ha kiadnák
beküldve: 2010-10-09 07:51:41
(#18) Hm, akkor én is tippelek, ha már erre járok :)
- Vampire Knight
- Chobits
meg legyen mondjuk a... Kilari xD (Bár nem tudom, mekkora nézettsége van/volt. Ha nagy, akkor biztos megéri kiadni )
- Vampire Knight
- Chobits
meg legyen mondjuk a... Kilari xD (Bár nem tudom, mekkora nézettsége van/volt. Ha nagy, akkor biztos megéri kiadni )
beküldve: 2010-10-09 07:33:01
(#17) Rövid gondolkodás után úgy döntöttem hogy énis adok tippeket. Tehát az én tippeim:
-Vampire Knight
-Soul Eater
-Elfen Lied
Az első mangába szinte 90%-ig biztos vagyok hogy az lesz az egyik befutó, még az utolsó Animastars számban is szerepelt
Második helyre a "lélekvadász" storyt tenném amelyet annyira ugyan nem ismerek, de már rengeteget hallottam róla, elég nagy igény van rá, ha pedig ez igaz, akkor avval csak jól járna a kiadó
A Harmadik manga csak egyfajta illúzió, és amolyan meglepetés...A sportfogadásokon van amikor jól jön a meglepetés, hátha itt is :)
-Vampire Knight
-Soul Eater
-Elfen Lied
Az első mangába szinte 90%-ig biztos vagyok hogy az lesz az egyik befutó, még az utolsó Animastars számban is szerepelt
Második helyre a "lélekvadász" storyt tenném amelyet annyira ugyan nem ismerek, de már rengeteget hallottam róla, elég nagy igény van rá, ha pedig ez igaz, akkor avval csak jól járna a kiadó
A Harmadik manga csak egyfajta illúzió, és amolyan meglepetés...A sportfogadásokon van amikor jól jön a meglepetés, hátha itt is :)
Azzi, te nem vagy normális
Na, nekem is sikerült összeszednem 3 címet: Vampire Knight, Ludwig Kakumei, Marmalade Boy.
Bár a harmadik inkább vágyálom, mint reális lehetőség, de hátha... A LoveComot se hittem volna, meg a Kenshint se, hátha most megint lesz egy ilyen kedvenclistásom a címek közt
[Obana Mihót valsz hiába szeretnék ^_^;]
A boldog lét egyik alaptörvénye: minden olyan hasznos holmit fokozott gyanakvással kell kezelni, ami kevesebbet nyom, mint a saját használati utasítása.
beküldve: 2010-10-09 05:37:21
(#15) -Alister
-Dz
-Azzi
Ezek eléggé lányoknak valók
Bár tudtommal innen kettő már befejezett.
-Dz
-Azzi
Ezek eléggé lányoknak valók
Bár tudtommal innen kettő már befejezett.
no pussy, just the dicks