Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Honnan van?
beküldve: 2011-11-03 18:32:15
(#345) Kicsit kezdek összezavarodni.....
Ez a link mindenkinek mást dobki vagy mi a szösz, én nézem akkor még mindig Ginkaku és Kinkaku-t látom
Ez a link mindenkinek mást dobki vagy mi a szösz, én nézem akkor még mindig Ginkaku és Kinkaku-t látom
de még mindig a honan van és nem a ki vagy topic szóval ha lehetne akkor majd egy tárgyat/helyszínt inkább
Naruto sage mode természetesen... De ha elkezdenéd nézni a shipuut, előrébb mennél
Its me!
Én meg már nem is látom a linkeket/képeket de nem csak itt máshol sem, csak nem valamin ügyködnek a honlapon?
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-12-08 03:31:47
beküldve: 2011-11-03 16:25:45
(#340) Most nem tudom miért de ha a linkre kattintok nekem is naruto jön ki pedig nem változtattam meg a linkemet ... :O
"Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél is."
én azt tudom hogy nem én jövök
Miért is ne, akár?
Hisz honan van a kép a Naruto-ból, a Naruto Shippuuden-ből
Bár ha magára Narutora gondoltál, aki a klónjával indiának öltözött farsangkor akkor kicsit tévedtél
Most elvileg Piro-Sama dönt, hogy elfogadja vagy rakj újatt
Szerk: Beelzenef 2011-11-03 08:41:31
beküldve: 2011-11-02 15:19:27
(#338) én azt tudom hogy nem én jövök
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
Nincs semmi gond, van ilyen
akkor most elvileg 19Sakura97 jön mivel ő találta ki hogy honnan van a 2 karakter... Vagy raksz újat, ahogy érzitek
akkor most elvileg 19Sakura97 jön mivel ő találta ki hogy honnan van a 2 karakter... Vagy raksz újat, ahogy érzitek
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2011-12-08 03:32:54
beküldve: 2011-11-02 08:40:20
(#336) Jaaj bocsi én se ide akartam írni hoppácska
Amúgy igen ők voltak azok
Amúgy igen ők voltak azok
"Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél is."
beküldve: 2011-11-01 00:37:47
(#335) Ő nem akarok kötözködni de itt az animékben/mangákban lévő tárgyakra, helyekre kellene gondolni. A személyekre ott van a Ki vagy ? topic
ha Ginkaku és Kinkaku fegyverei látszodnának a képen akkor egészen más lenne a helyzet
ha Ginkaku és Kinkaku fegyverei látszodnának a képen akkor egészen más lenne a helyzet
( Benihisago ("Karmazsin lopótök"), Koukinjou ("Tisztaság kötele"),Nanae ken("Hét csillag kardja") vagy a Bashousen("Banán legyező") :
Szerk: Beelzenef 2011-11-01 00:40:52
beküldve: 2011-10-31 18:03:34
(#334) naruto- naruto shippuuden?
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
beküldve: 2011-10-31 15:48:31
(#333) "Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél is."
beküldve: 2011-10-24 05:50:55
(#332) beküldve: 2011-10-10 17:01:12
(#331) Sejtettem, télleg csak tipp volt XD
~Kimi wa dare da? Boku wa Lambo! Boku wa dare da? Kimi wa Lambo!~
Pedig nem.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.